Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.351
- Πόντοι
- 2.356
ξιπασμένος μπαρμπαθόδωρος με τα γαλλικά και το πιάνο
ξιπασμένος μπαρμπαθόδωρος με τα γαλλικά και το πιάνο
κάτι έχω ψιλιαστεί...Η ΠΟΥΣΤΙΤΣΑ
τον παίρνω
[move]John.Greek: τον παίρνω τον παίρνω τον παίρνω
[/move]
παιδες και εγω το πιστευω πως ο κλωνος είναι διπλοπροφιλο του τραμου εχω υποψίες και για καποιον αλλον αλλα αμα είμαι σιγουρος θα το πω.Δεν τον παρακολουθω τι γραφει αυτος και μονο που βλεπω τη φατσα της Θατσερ αναγουλιαζω
Η ευκαιρία για ολική επαναφορά που προέκυψε το μήνα Μάρτιο, με την διττή κρίση στα σύνορα και λόγω της επιδημίας, δεν είναι αρκετή από μόνη της για να εξωραΐσει τα ελαττώματα της κυβέρνησης. Αρκετοί μεγαλο-παράγοντες δημοσιογράφοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι οι πρώτοι οχτώ μήνες της διακυβέρνησης κατά κάποιο τρόπο δεν συνέβησαν. Ούτε η κατάλυση του κράτους δικαίου στην περίπτωση Ινδαρέ, ούτε η κωλοτούμπα στο Μακεδονικό, ούτε η μέτρια οικονομική απόδοση του τελευταίου τριμήνου του 2019, ούτε το φιάσκο της εισβολής των ΜΑΤ στα νησιά και η αλλοπρόσαλλη πολιτική στο προσφυγικό με κατάργηση και επανίδρυση του Υπουργείου μέσα σε έξι μήνες, ήταν θέμα πλέον.
Δεν τον παρακολουθω τι γραφει αυτος και μονο που βλεπω τη φατσα της Θατσερ αναγουλιαζω
κλωνε δικαιωμα ψηφου εχουν ολοι οι ελληνες ανεξαρτητου μορφωσης.Εξαιρετικές ανοησίες, που μόνο ένας αμόρφωτος και φανατικός θα μπορούσε να αποτυπώσει γραπτώς χωρίς να ντρέπεται. Τέτοια πηθικια δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου
παιδες και εγω το πιστευω πως ο κλωνος είναι διπλοπροφιλο του τραμου εχω υποψίες και για καποιον αλλον αλλα αμα είμαι σιγουρος θα το πω.
το κάθε δεξιο τσιρακι εχει από 2 προφιλ για να δειξουν ότι είναι πολύ στο νημα,πχ βλαροκ-λεκλερκ,τραμου=κλωνος και ισως είναι και αλλοι.
και εχουν και τον βαλτο τον μπαχαλακια την πξουλα.
όταν βλεπω και εγω τη θατσερ στο προφιλ του μου ρχεται αηδια
Αναρχοάπλυτο παρτάλι, γράφε από κάτω από το κειμενάκι ό,τι το έκλεψες από το nomadicuniversality.com για να ξέρουμε πόσοι ανισσόροποι είστε εκεί έξω.
κλωνε δικαιωμα ψηφου εχουν ολοι οι ελληνες ανεξαρτητου μορφωσης.
τωρα αν εσεις αλλαξετε το συνταγμα και μονο οι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαιδευσης εχουν δικαιωμα ψηφου να χαρω τη δημοκρατια σας.
η χουντα του παπαδοπουλου είναι δημοκρατια μπροστα σας.
δεν σε πλησιαζει ο ιος?κανονισε να ερθεις εδώ κουναμενος λιγαμενος θα σε απολυμανω με ακουαφορτ εγω καπηταλα πρωτου βεβαια φας κανα δυο κλωτσιδιαδεν με πλησιάζει ο ιός εμένα κασσιανή... σύντομα θα είμαι Ελλάδα να σε γαμάω από κοντά...
κλωνε δικαιωμα ψηφου εχουν ολοι οι ελληνες ανεξαρτητου μορφωσης.
παιδες και εγω το πιστευω πως ο κλωνος είναι διπλοπροφιλο του τραμου εχω υποψίες και για καποιον αλλον αλλα αμα είμαι σιγουρος θα το πω.
το κάθε δεξιο τσιρακι εχει από 2 προφιλ για να δειξουν ότι είναι πολύ στο νημα,πχ βλαροκ-λεκλερκ,τραμου=κλωνος και ισως είναι και αλλοι.
και εχουν και τον βαλτο τον μπαχαλακια την πξουλα.
όταν βλεπω και εγω τη θατσερ στο προφιλ του μου ρχεται αηδια
δεν σε πλησιαζει ο ιος?κανονισε να ερθεις εδώ κουναμενος λιγαμενος θα σε απολυμανω με ακουαφορτ εγω καπηταλα πρωτου βεβαια φας κανα δυο κλωτσιδια
σου ειπα αγγλετερε οσο και να προσπαθήσετε να φιμώσετε την αριστερα ποτε δεν θα το καταφέρετε.ανεξαρτήτως μόρφωσης ναι... αλλά το αν ψηφίζει κάποιος εξαρτάται από την ψυχική και πνευματική του ισορροπία ...
εσύ διαθέτεις νοημοσύνη μόγγολου οπότε λογικά δεν πρέπει να ψηφίζεις
δεν σε πλησιαζει ο ιος?κανονισε να ερθεις εδώ κουναμενος λιγαμενος θα σε απολυμανω με ακουαφορτ εγω καπηταλα πρωτου βεβαια φας κανα δυο κλωτσιδια
ναι ξυδι το πιστευω,ειναι πολλοι κλωνοι εδώ μεσα για να φαινονται ότι είναι πολλοι συν σε ψηφοφοριες εδώ μεσα να υπερτερουν.ρε τύπε να σε ρωτήσω ειλικρινά. πιστεύεις ότι ο τράμου ή ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα, έχει ανάγκη κάποιον κλώνο για να κοντράρει τον John.Greek, τον jhonny64 ή εσένα;
σου ειπα αγγλετερε οσο και να προσπαθήσετε να φιμώσετε την αριστερα ποτε δεν θα το καταφέρετε.
αυτό θα γινοταν μονο όταν ολος ο πληθυσμος της χωρας καλα και ευημερουσε,εφοσον αυτό δεν προκειτε ποτε να γινει η αριστερα θα μάχεται για αυτους.
σου ειπα αγγλετερε οσο και να προσπαθήσετε να φιμώσετε την αριστερα ποτε δεν θα το καταφέρετε.