ο καπιταλας στα οικονομικα δεν το εχει,ειναι ένα ανθελληνικο στοιχειο το οποιο του αρεσει να παταει επι πτωμάτων.
εγω ουσιαστικα εδώ μεσα τον εχω παει καροτσακι άλλο που εσυ φιλτατε δεν το εχεις παρει χαμπαρι.
ο καπιταλας που είναι υπερ του μπειλ ιν ξερεις τι λεει?οτι για να διασωθουν οι τράπεζες πρεπει να γινει κουρεμα των καταθεσεων και των ομολογων?συμφωνεις με αυτή τη βλακεια που ειπε?και εγω σου λεω ότι ο σταικουρας με τον στουρναρα το δεχονται το μπειλ ιν ποιες καταθεσεις θα πανε να κουρεψουν αφου οι μεχρι των 100000 προστατεύονται και σχεδόν το μεγαλυτερο ποσοστο είναι μικροκαταθετες στην ελλαδα,στη κυπρο εγινε αλλα ειχε μαζευτεί ολο το μαυρο χρημα της ρωσιας εκει.οποτε στην ελλαδα εφαρμοστηκε το μπειλ αουτ αν και εγω είμαι κατά και του μπειλ ιν μπειλ αουτ,εγω αναφερα τροπους διασωσης των τραπεζων όπως πωληση μερους της τραπεζας η εξαγορά της τραπεζας και συγχωνευση από μια άλλη,αυτα τα δυο που αναφερα εχουν γινει ηδη στην ελλαδα.
οποτε φιλτατε ασχετος είναι ο αγγλετερος ο οποιος για να βγαλει τον εγωισμο του θελει παντου να βλεπει γυρω του καταστροφή και αυτος να επιβιωνει.