tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ένα λινκ γι αυτό μπορώ να έχω παρακαλώ;
και εννοείται και για τα υπόλοιπα.
παπαριες του ζουρλού
ένα λινκ γι αυτό μπορώ να έχω παρακαλώ;
και εννοείται και για τα υπόλοιπα.
τύπε αυτό είναι ένα σημάδι ότι επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα θα έπρεπε να χαίρεσαι όχι να λυπάσαιΌταν οΓΙΔΟ-kικίλιας
διορίζει τους κολλητούς του.
Στην Αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος διαβάζοντας το μπλοκ της περιοχής Τριφυλίας, (βλέπε πιο κάτω λινκ).
Ο κολλητός και συγγενής του Αντώνη Σαμαρά και κολλητάρι του Βασίλη Κικίλια και του Βασίλη Κοντοζαμάνη
ο πρώην Δήμαρχος ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ο οποίος έφαγε τα μούτρα του στις δημοτικές εκλογές και τον οποίον κατηγορεί καθημερινά ο νέος Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης ότι εκρεμούν πολλά πορίσματα για ατασθαλίες του Δήμου Τριφυλίας.
Βαπτίσθηκε νέος πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α Εθνικό κέντρο αιμοδοσίας, πως είναι δυνατόν να διορίζεται κάποιος απο Δήμαρχος πρόεδρος; είναι![]()
καθαρός; όταν υπάρχουν οικονομικές καταγγελίες στο ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
Όταν οΓΙΔΟ-kικίλιας
Στην Αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος διαβάζοντας το μπλοκ της περιοχής Τριφυλίας, (βλέπε πιο κάτω λινκ).
Ο κολλητός και συγγενής του Αντώνη Σαμαρά και κολλητάρι του Βασίλη Κικίλια και του Βασίλη Κοντοζαμάνη
ο πρώην Δήμαρχος ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ο οποίος έφαγε τα μούτρα του στις δημοτικές εκλογές και τον οποίον κατηγορεί καθημερινά ο νέος Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης ότι εκρεμούν πολλά πορίσματα για ατασθαλίες του Δήμου Τριφυλίας.
Βαπτίσθηκε νέος πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Α Εθνικό κέντρο αιμοδοσίας, πως είναι δυνατόν να διορίζεται κάποιος απο Δήμαρχος πρόεδρος; είναι![]()
Επίσης, επειδή το «Φαντάσου να ήταν Υπουργός ο Παύλος Πολακης διακινείται ευρέως απο τον μηχανισμό της Ν.Δ., μερικά στοιχεία που μάζεψα:
Τύπε ... έχω εκατοντάδες χωρισμένους ελληνάρες, που τους έχουν φάει λεφτά πρώην και θα έπαιρναν τέτοια χαρά,
αν βούλιαζαν οι τράπεζες και αφανίζονταν οι καταθέσεις στην ελλάδα ,
που πιστεύω ότι τους επόμενους μήνες, θα ήμουν 18 ώρες το 24ωρο σε γλέντια !!!!!!!!
Μιλάμε θα πίναμε 10.000 μπουκάλια κρασί , 5000 καφάσια μπύρες , 37000 κιλά προβατίνας, 3000 σούβλες κοντοσούβλι
και 10000 μοσχαρίσιες σταβλίσιες θα χτυπάγαμε !!!!!!!!
Κρίμα να μη ζήσουμε τέτοιο τζέρτζελο !!!!!!!!
Έχω και στα χανιά τέτοιους γνωστούς !!!!!!!!
Θα σε κερνάγαμε μισό τόννο αντικρυστό στο θέρισσο !!!!!!!!
Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τα κόκκινα δάνεια, η αλήθεια είναι. :S
Τρέμουν όλοι μήπως υπάρξει νέο κίνημα δεν πληρώνω και γαμηθεί τελείως η κατάσταση.
Επίσης, επειδή το «Φαντάσου να ήταν Υπουργός ο Παύλος Πολακης διακινείται ευρέως απο τον μηχανισμό της Ν.Δ., μερικά στοιχεία που μάζεψα:
· ο Πολάκης έστησε 130 περισσότερες κλινες ΜΕΘ (
Μοναδα Εντατικής Θεραπείας) από όσες παρέλαβε,
· προσέλαβε γιατρούς στα ΤΕΠ με ειδικη προκύρηξη
-εκανε συνολικά 19.500 προσλήψεις *και μονιμου και επικουρικου προσωπικού και συμβάσεων ΟΑΕΔ*,
· έφτιαξε 130 ΤΟΜΥ =πρωτοβαθμιες μοναδες υγειας,
· έβαλε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστα άτομα στη δημόσια υγεία για να μην τους κυνηγάμε τώρα να νοσηλευθούν,
· ξανάνοιξε και μερικές μονάδες που τώρα χρησιμοποιούνται -και που ο Γεωργιαδης είχε κλείσει.
Εννοείται δε, ότι αν ήταν υπουργός, την ενημέρωση θα την έκανε πάλι ο καθηγητής Τσιόδρας (ο Ξανθός τον είχε διορίσει στην επιτροπή αυτή) ή ο καθηγητής Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ που ο Πολάκης τον είχε βάλει επικεφαλής του ΕΟΔΥ (με βιογραφικό το ακριβώς αντίθετο του άσχετου Αρκουμανέα που έβαλε ο Κικίλιας) και φυσικά ο ίδιος ο Πολακης θα ήταν εκεί παρών να απαντάει σε ΟΛΑ τα ερωτήματα.
Ενάμιση μήνα τώρα, ΔΕΝ έχει εμφανιστεί ούτε μια φορά ο Κικίλιας.
Το 2003 ειχαμε 600 μεθ
Το 2020 565
Ας υπάρξει τύπε, αυτά τελείωσαν. Όποιος σέβεται τους κόπους του και την περιουσία του, ΠΛΗΡΩΝΕΙ.
Όταν οΓΙΔΟ-kικίλιας
Πληρωνεις οταν εχεις
Οταν το δεξιο κρατος σε χρεοκοπει με αποτελεσμα μνημονια ενφια υπερφορολογησεις ληστεια μισθων κσι συνταξεων μεγαλη ανεργια τοτε δεν ευθυνεται ο κοσμος αλλο το ληστρικο δεξιο κρατος που δημιουργησε τις συνθηκες να μην μπορεις να πληρωσει
Πληρωνεις οταν εχεις
Οταν το δεξιο κρατος σε χρεοκοπει με αποτελεσμα μνημονια ενφια υπερφορολογησεις ληστεια μισθων κσι συνταξεων μεγαλη ανεργια τοτε δεν ευθυνεται ο κοσμος αλλο το ληστρικο δεξιο κρατος που δημιουργησε τις συνθηκες να μην μπορεις να πληρωσει
Αυτα γερακο μπορουσατε και τα λεγατε πριν μερικα χρονια οταν το γαλαζιο σανοζουμο ερεε αφθονο
θυμησε μου τζωνάκο ποιός έφερε το μνημόνιο νο 1 ? ο ΓΑΠ
θύμησε μου τζωνάκη ποιος προσυπέγραψε το μνημόνι 2 ? ο Βενιζέλος
θύμησε μου τζωνάκη ποιος ψήφισε το μνημόνιο νο 3 ? η Φώφη
σκάσε γαμώ το ΠΑΣΟΚ σου μαλάκα επιτέλους
γράφει γεγονότα βλάκα,
«Υπεύθυνος για τη χρεοκοπία είναι ο Καραμανλής» -Αγνωστο παρασκήνιο από γεύμα με Γιούνκερ
Λάθος. Πληρώνεις ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. Αν δεν έχεις να πληρώσεις, δεν έχεις και παίρνεις πούλο. Είναι κατανοητό αυτό πασόκε;Πληρωνεις οταν εχεις
τι ανοησίες είναι αυτές που γράφεις. Είσαι κάποιου είδους άτομο με ειδικές ανάγκες;Οταν το δεξιο κρατος σε χρεοκοπει με αποτελεσμα μνημονια ενφια υπερφορολογησεις ληστεια μισθων κσι συνταξεων μεγαλη ανεργια τοτε δεν ευθυνεται ο κοσμος αλλο το ληστρικο δεξιο κρατος που δημιουργησε τις συνθηκες να μην μπορεις να πληρωσει