barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.428
- Πόντοι
- 5.506
μπορω να σου φτιαξω οικονομικο πλανο της εξοδου της χωρας
Σου ειπα ρε μαλακισμενο, θα προειδοποιεις πρωτα.....
;)
μπορω να σου φτιαξω οικονομικο πλανο της εξοδου της χωρας
καλα λεγε ότι θες,ειμαι ενεργο μελος τυπε και παντα βρισκομαι στη πρωτη γραμμη σε περιπτωση απεργιας η πορειας.
εσυ όμως είναι εντος γραμμης νδ
[move]ΝουΔού - ναζί, το ίδιο μαγαζί.[/move]
[move]ΝουΔού - ναζί, το ίδιο μαγαζί.[/move]
το 2015 η διαπραγματευση αυτή που εγινε με τους δανειστες ηταν ιστορικη.
επρεπε η νδ τοτε που ηταν αντιπολιτευση να ταχθει σε κοινη εθνικη γραμμη μαζι την κυβερνηση και να πηγαινε ο συριζα να διαπραγματευτεί για το εθνικο συμφέρον.
εφόσον οι δανειστες γνωριζαν ότι η χωρα εχει εθνικη γραμμη αν δεν εκαναν πισω αυτοι τοτε θα αποχωρουσε η χωρα οικιοθελως και δεν θα είχαμε τη νδ να μας κουναει το δαχτυλο και να δημιουργει διχασμο στον πληθυσμο.
αν μ ακουγαν στο συριζα στεκα τωρα θα ηταν κυβερνηση.
η εξοδος της χωρας από την εε θα γινοταν μονο με την συνυπογραφη τη δικη σας αλλιως να σας χρεωνε ο συριζα και το 3ο μνημονιο.
αν τωρα του χρονου το καλοκαιρι γινουν εκλογες και παρετε 45% τοτε πρεπει να ερθουν στη χωρα διεθνολογοι,κοινωνιολογοι,πολιτικοι αναλυτες,δημοσιογραφοι,ψυχιατροι,ερευνητες για να δουν τι συμβαινει στο πληθυσμο της χωρας.
700 ωχρες μόνον ???? δηλαδή κάπου 250 χιλιάρικα ?? peanuts τραλαλάκη... peanuts..
και περιμένεις με 700 ωχρες να ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου ?
τι να πούνε άλλοι που σκάγανε 2300 * 14 * (αντε να βάλω τα τελευταία 20 χρόνια μόνον) * 20 = 645 χιλιάρικα έχω σκασει
Γέρο εσύ, ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, δεν έχεις δώσει ποτέ, ούτε 1δρχ/€ σε ταμεία.
Ο εργοδότης σου πλήρωνε.
Τα μπερδεύεις.
Για μένα δεν είπα μέχρι τη σύντσξη. ΕΊΠΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ.
Αν είναι να δουλέψω και να πληρώνω μέχρι να πάρω σύνταξη , θέλω ακόμη .... άλλα 20χρόνια ένσημα.
Έτσι δεν τα έκανε η ΝΔ σας ;; 40 χρόνια ένσημα ή όσα έχεις, αρκεί να είναι άνω των 20 ,
[size=20pt]όταν κλείσεις ΤΑ 72 ΕΤΗ .[/size]
Για οικονομία της κουβέντας, να πω άλλες 450 χρυσές ;;;
Η σύνταξη που θα μας δώσει , θα είναι παραπάνω από ό,τι θα πρόσφεραν 1200 χρυσές ;;;
ΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
τι λες ρε καπηταλα εγω 250 ευρω σκοτωσα μια λιρα αγγλετερικη πριν 1 χρονο και μου ειπε τοτε ο χρυσοχοος στο μελλον οι λιρες θα χασουν και άλλο την αξια τους.οταν κλείσεις τα 67 τραλαλάκη... όταν κλείσεις τα 67...
1200 χρυσές ? * 350 ευρώ η κάθε χρυσύ χρειάζεσαι 5 τον μήνα οπότε οι 1200 χρυσές σου φτάνουν για 20 χρόνια... το πολύ και με 1750 ευρώ τον μήνα στην τσέπη ...
και που είσαι αν δεν είχα τα ταμεία ο εργοδότης θα τα έδινε σε μένα ΟΛΑ... κατάλαβες τραλαλάκη ?
ρε νεοδημοκρατη δεν λειτουργησε η αμυγδαλεζα ως κεντρο φυλάκισης των μεταναστών αλλα ως κεντρο προσωρινης κράτησης 10 ημερων.τρίχες είσαι.
1. Μιλάς για 'λαθραίους' όταν στον ΣΥΡΙΖΑ λένε φασίστα όποιον χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις
2. Δεν ήξερες ότι η αμυγδαλέζα λειτουργούσε επί ΣΥΡΙΖΑ.
να μελετάς καλύτερα στο google τι έκανε/κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να μην εκτίθεσαι γράφοντας αρλούμπες.
τι λες ρε καπηταλα εγω 250 ευρω σκοτωσα μια λιρα αγγλετερικη πριν 1 χρονο και μου ειπε τοτε ο χρυσοχοος στο μελλον οι λιρες θα χασουν και άλλο την αξια τους.
οι λιρες ειχαν αξια μεχρι και τη δεκαετια του 90.
καλυτερα να αγοράζεις ραβδους χρυσου για μενα αν και το χρυσο πεφτει την ξεφτυλα της λιρας δεν πιστευω να τη πιασει.
τι λες ρε καπηταλα εγω 250 ευρω σκοτωσα μια λιρα αγγλετερικη πριν 1 χρονο και μου ειπε τοτε ο χρυσοχοος στο μελλον οι λιρες θα χασουν και άλλο την αξια τους.
οι λιρες ειχαν αξια μεχρι και τη δεκαετια του 90.
καλυτερα να αγοράζεις ραβδους χρυσου για μενα αν και το χρυσο πεφτει την ξεφτυλα της λιρας δεν πιστευω να τη πιασει.
παλι στο κεφαλι τις εφαγες ?
τι διαφορα εχουν οι χρυσες λιρες απο τις ραβδους χρυσου ?
βλεπουμε και ποσο πεφτει η χρυση λιρα - 250 τη σκοτωσες περισυ - 350 την σκοτωνεις φετος
εμενα περυσι 250 μου την πηρανελα ηλίθιε έλα μαλάκα ελα νούμερο
εμενα περυσι 250 μου την πηραν
και ανηκε σ αυτή τη κατηγορια καπηταλα
07 ΛΙΡΑ ΤΙΤΛΟΥ 0,9166 (ΓΡΑΜ. 7,000-7,499) 296,20 334,77
παρε λιρες ρε τυπε και του χρονου στις αγοραζω με 250 τη μια γιατι μην περιμενεις του χρονου να παει παραπανω.παλι στο κεφαλι τις εφαγες ?
τι διαφορα εχουν οι χρυσες λιρες απο τις ραβδους χρυσου ?
βλεπουμε και ποσο πεφτει η χρυση λιρα - 250 τη σκοτωσες περισυ - 350 την σκοτωνεις φετος
ελλιποβαρης ηταν ρε αγγλετερε 7,1 γραμμαρια βλακακο.αυτή είναι ελλειποβαρής όπως και το μυαλό σου ηλίθιε.. κάλπικη δηλαδή
εσένα σε βρήκανε μαλάκα... είναι που η χρυσή λίρα θα πέσει... ηλίθιε