η λιρα θα πεσει δεν θελω να σε απογοητευσω καπηταλα αλλα για φετος ειδικα.
υπαρχουν στοιχεια σε οικονομικο φορουμ που λενε ότι ο χρυσος η λιρα θα παρουν την κατιουσα λογω του νεου κραχ του κορονοιου.
μια λες θα ζησεις από τα πενσιο πλαν τωρα εμφανισες χρυσες λιρες,μετα εμφανισες 3 πενσιον πλαν,μετα εμφανισες τα σπιτια και τα ενοικια που θα τσεπώνες,μετα εμφανισες τα 2500 ευρω συνταξη που θα παιρνεις
σου εχω πει μην πινεις πολύ γιατι ξεχνας τι γραφεις.
εγω δεν πρόκειται να απαγοητευθώ... καμμιά 100στη ωχρες έχω και αυτές τις αγόρασα όταν είχαν 150 ευρώ το κομμάτι (σε δραχμές)... τον τραλαλάκη να τα πεις αυτά που στηρίζει την συνταξιοδότηση σε 700 ωχρες...
τρία πενσιον πλαν έχω από τα οποία θα μαζέψω γύρω στα 400Κ... έχω και περίπου 1400Κ μαζεμένα, κάποια ακίνητα που θα τα διώξω όταν ανέβουν οι τιμές (δεν τα χρειάζομαι φύρα και φασαρία είναι) από τα οποία υπολογίζω περίπου 300Κ...
δηλαδή χοντρικά 2 μύρια ... καλό συμπλήρωμα στα 2χιλιάρικα σύνταξη που θα πάρω... αυτά θα μου φέρνουν γύρω στα 1500 τον μήνα απόδοση και 1000 η κυρά φτάσαμε στα 4500 χωρίς να βάλω χέρι στο καπιτάλι..
αμα δε πω ότι θα τραβάω και 4 χιλιάρικα τον μήνα από το καπιτάλι θα έχω 8500 τον μήνα για 20 χρόνια και το κεφάλαιο θα μείνει το μισό...
πασάς στα Γιάννενα και το κυριώτερο αφορολόγητος... ΕΝΦΙΑ τίποτε (το διαμέρισμα είναι στο ονομα του γιού μου το ένα και της κόρης μου το άλλο το εξοχικό στο όνομα της κυράς και τώρα θα κάνουμε και γονική παροχή την ψιλή κυριοτητα για να καθαρίσει και αυτό)... μόνον φόρος στα 2 χιλιάρικα της σύνταξης .. αυτά θα παίρνεται και πολλά σας είναι