alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν εισαι βλακας, κινδυνολόγος εισαι. Και δεν εισαι ο μονος βεβαια.Συμφωνώ, δεν γεννηθήκαμε όλοι έξυπνοι σαν εσένα.
Το ερώτημα που τίθεται στην προκείμενη περίπτωση είναι: Τι είναι ποιο έξυπνο, ένας βλάκας να ασχολείται με έναν άλλο βλάκα, η ένας έξυπνος να ασχολείται με έναν βλάκα;
Αν θεωρείς τον εαυτό σου έξυπνο, γίνεσαι ποιο βλάκας απ τον βλάκα που ασχολείσαι, εμένα δηλαδή.
Βλεπω εδω μαλιστα και το ποσταρισμα για το οποιο εγινες warned.
Έχω την ιερά υποχρέωση να ενημερώσω τους συναγωνιστές τι πρόκειται να συμβεί.
Δυστυχώς, τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως μας τα παρουσιάζουν, η όπως θα θέλαμε να είναι. Δεν πρόκειται απλά να κάτσουμε σπίτι και να περάσει ανώδυνα όλο αυτό που ζούμε. Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή, στην αρχή μίας κρίσης η οποία έπεται και ουδείς μπορεί να προβλέψει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί.
Ο Κορωνοιός θα συνεχιστεί, πολύ πιθανών μέχρι τέλη Μάι ίσως και περισσότερο. Οι οικονομίες των χωρών που τελούν υπό καραντίνα θα καταστραφούν. Επιχειρήσεις θα κλείσουν, εκατομμύρια άνεργοι θα παρελαύνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μισθοί και συντάξεις θα μειωθούν, τα κράτη πάλι με τεντωμένα χέρια θα ζητούν βοήθεια απ τους διάφορους χρηματοπιστωτικούς οίκους (όπως η Goldman sax). Εκ νέου τεράστιος δανεισμός, εκ νέου μνημόνια, εκ νέου μέτρα λιτότητας.
Δυστυχώς, αυτά που γράφω θα γίνουν. Ξέρω, δεν είναι ευχάριστα και πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να με μισείται. Βρίστε με, κάντε ότι θέλετε, αλλά πρέπει να γεμίσετε με δύναμη ώστε να αντέξετε. Για αρκετό καιρό ακόμα τους οίκους θα τους βλέπεται μόνο από φωτογραφίες, η θα ζουν στην ανάμνηση σας.
Εις ανάμνηση αυτών που ενημέρωναν, καλή δύναμη, κουράγιο σε όλους στους δύσκολους καιρούς που έρχονται.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green][/color]
[/quote]