John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
Ο καθένας ότι έχει τύπε. Αυτός αρχιδάκια, εγώ μουνάκι.
Ωωωωωω.... που σαι μουνάκι?
Για πες, τι έγινε στο βούρκο με τον Τούρκο??
Ο καθένας ότι έχει τύπε. Αυτός αρχιδάκια, εγώ μουνάκι.
Πες τα Γιατρέ Δήμαρχε Σύντροφε ΆΝΘΡΩΠΕ !!
Ωωωωωω.... που σαι μουνάκι?
Για πες, τι έγινε στο βούρκο με τον Τούρκο??
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΚΩΣΤΑ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΓΝΠ.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, συμμετείχαν σήμερα στην κινητοποίηση (παράσταση διαμαρτυρίας) που διοργάνωσαν η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και τα Σωματεία Εργαζομένων στα Νοσοκομεία ΠΓΝΠ και στο ΓΝΠ «Άγιος Ανδρέας».
Ο Δήμαρχος, μετέφερε στους συγκεντρωμένους, αλλά και σε όλους τους εργαζομένους, στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, την στήριξη της Δημοτικής Αρχής στον αγώνα τους και στα δίκαια αιτήματά τους.
Ε του ΚΚΕ είναι ο άνθρωπος, του ΚΚΕ ήταν η διαμαρτυρία, λες να μην στήριζε;;
είδηση είναι τώρα αυτό;
νομίζω πιο σοβαρή είδηση είναι ο τρόπος χρήσης προστατευτικής μάσκας από τον Κουτσούμπα...
https://[URL unfurl="true"]www.efsyn.gr/sites/default/files/styles/default/public/2020-04/koutsoumpas.jpg?itok=UTGX133E[/img[/URL]]
δεν του είπε κανείς ότι την βάζουν πάνω απ την μύτη;;;;....
αυτή που είναι από πίσω του, είναι η πρόεδρος του ΟΕΝΓΕ (που έκανε την διαμαρτυρία), Αφροδίτη Ρέτζιου, η οποία είναι μέλος του ΚΚΕ και υπήρξε και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Είμαστε όλοι μια ωραία παρέα.
[/quote]Καλα μην τρελενεσαι ,ο Μπακογιαννης τις προαλλες τη φοραγε αναποδα :S :S:S
ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ/ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ, "ΛΟΧΙΑ".
Φοροδιαφυγή, πρόστιμα, καταδίκες που έχουν να κάνουν με τη θητεία του ως αιρετού. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς διαθέτει παρελθόν άγνωστο στο ευρύ κοινό, το οποίο δεν συνάδει με το δηκτικό ύφος με το οποίο κουνά το δάχτυλο στους πολίτες κάθε απόγευμα κατά την ενημέρωση για την πανδημία της Covid-19. Μάλιστα η οργισμένη τοποθέτησή του μεσοβδόμαδα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για τους ταλαίπωρους συνταξιούχους που πήγαν μαζικά στις τράπεζες προκειμένου να εισπράξουν τις συντάξεις τους προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ν. Χαρδαλιάς ή αλλιώς Nick Hard (όπως είναι το hashtag που τον συνοδεύει στο Instagram) δέχτηκε αυστηρή κριτική και από φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για το δημόσιο ύφος του, με κάποια από αυτά να τον αποκαλούν ακόμη και «χωροφύλακα».
[video]https://www.koutipandoras.gr/article/o-eysebis-kathigitis-kai-o-nick-hard-poy-koyna-dahtylo-stoys-polites?fbclid=IwAR2InnlP_PEQ3lVR2a7SiVPL6Qyz3r_Wspt1DjB0zJDa1RVdVlc5CaenDNM#.Xo2FrJfU9b4.facebook[/video]
Καλα μην τρελενεσαι ,ο Μπακογιαννης τις προαλλες τη φοραγε αναποδα :S :S:S
Εξήγησέ μου για ποιον λόγο κάνει τέτοια επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ στον Χαρδαλιά. Σε τι δεν συμφωνεί και που αποσκοπεί όλο αυτό;
Τωρα αδικεις τον εαυτο σου φιλε Γιωργη,επετρεψε μου το φιλε,οταν κανεις ολοκληρη ερευνα για να βρεις πληροφοριες για το ΔΣ της Οενγε και δεν εχεις κανει μια για τον Χαρδαλια.Προφανως θεωρει η αντιπολιτευση οτι για μια θεση τετοιας ευθυνης δεν κανει καποιος που εχει δυο τρεις καταδικες εστω και με αναστολη καθως και καταγγελιες για κακοδιαχειρηση στο δημο που διοικουσε,αυτες πιστοποιημενες απο το σδοε,μην κοιτας που του χαρισε με τροπολογια τα χρεη του δημου υψους 800.000 ευρω μολις στα τελη Φεβρουαριου,τον ηθελε καθαρο για την καινουργια θεση του φαινεται.Εξήγησέ μου για ποιον λόγο κάνει τέτοια επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ στον Χαρδαλιά. Σε τι δεν συμφωνεί και που αποσκοπεί όλο αυτό;
Τωρα αδικεις τον εαυτο σου φιλε Γιωργη,επετρεψε μου το φιλε,οταν κανεις ολοκληρη ερευνα για να βρεις πληροφοριες για το ΔΣ της Οενγε και δεν εχεις κανει μια για τον Χαρδαλια.Προφανως θεωρει η αντιπολιτευση οτι για μια θεση τετοιας ευθυνης δεν κανει καποιος που εχει δυο τρεις καταδικες εστω και με αναστολη καθως και καταγγελιες για κακοδιαχειρηση στο δημο που διοικουσε,αυτες πιστοποιημενες απο το σδοε,μην κοιτας που του χαρισε με τροπολογια τα χρεη του δημου υψους 800.000 ευρω μολις στα τελη Φεβρουαριου,τον ηθελε καθαρο για την καινουργια θεση του φαινεται.
Να παρεις τα χαπια σου θελουμεΤι μας πρήζουν από το πρωί έως το άλλο πρωί; Ρε δεν μας πείθεται! Πείτε τι στο διάολο θέλετε να κάνουμε, να το κάνουμε να τελειώνομαι με αυτή την παραμύθα.
Καλα μην τρελενεσαι ,ο Μπακογιαννης τις προαλλες τη φοραγε αναποδα :S :S:S
Υπαρχει φωτο δεν ξερω πως να την ανεβασωεπίσης θα ήθελα να μου πεις που το είδες αυτό. πριν το σχολίασα χωρίς να το τσεκάρω. υπάρχει κάποιο λινκ;
Υπαρχει φωτο δεν ξερω πως να την ανεβασω
Εγω δεν ξερω ρε Αλεξ!Ελα ρε τύπε
Υπαρχει φωτο δεν ξερω πως να την ανεβασω