tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εγώ έλεγα μαλακίες. Ότι η ζωή θα γίνεται κάθε χρόνο χειρότερη από τότε που άρχισε η κρίση. Το 2010 δηλαδή.
Και είχα άδικο . Κάθε χρόνο καλύτερα γινόταν !!!!!!
Οι υπόλοιποι είχατε δίκιο. Γίναμε παράδεισος. Η χώρα ζει τη χλιδή !!!!!!!
Ο Άλεξ το πουλί και η μπαρόκα , ακόμη γιορτάζουν από τον ιούλιο που βγήκε η ΝΔ.
Κοίτα τι ωραία που είναι !
Η πανδημία έδωσε κάποιες δικαιολογίες.
Η αποκάλυψη , θα γίνει μετά.
Δύο κλώνοι τα λένε , για αυτόν που τους γάμαγε παλιά ...
και τσούζει ακόμη ο κώλος τους ....
Με τη κοσμοθεωρία σου δεν θα έπρεπε να προγραμματίζεις σύνταξη, αλλά να δουλεύεις μέχρι να μη μπορείς να δουλέψεις.μπα ... συνταξιοδότησις
Με τη κοσμοθεωρία σου δεν θα έπρεπε να προγραμματίζεις σύνταξη, αλλά να δουλεύεις μέχρι να μη μπορείς να δουλέψεις.
γιατί αυτό ??? έχω μαζέψει το κεφάλαιο που μου επιτρέπει να ζήσω άνετα τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου... στην πράξη θα έχω ένα ποσό (όλα μαζί) της τάξης των 8000-9000 ευρώ τον μήνα καθαρό για περίπου 30+ χρόνια και θα μου μείνει και περίπου το 1/3 του κεφαλαίου για τα παιδιά μου χωρίς να λογαριάσω τις αποδόσεις του στο διάστημα αυτό (που θα αφήσουν το μισό κεφάλαιο για τα παιδιά μου).. σπίτι δικό μου, εξοχικό δικό μου.. εεε μάλλον μου φτάνουν για να περνάω πολύ καλά να πηδάω όποιαν θέλω, να κάνω ότι ταξίδια θέλω (pleasure τώρα και οχι business) ...
δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίσω να δουλεύω εκτός και αν πέσει κανένα συμβόλαιο το οποίο είναι δελεαστικό...
θα πάω στο σπίτι μου θα αράξω στην βεράντα μου και θα κάνω ηλιοθεραπεία...
ο αλβανός της γειτονιάς με ένα δεκάρικο θα τρέχει για ψώνια για την πάρτη μου και θα στήνεται με τις ώρες στις ουρές ...
Tramu με τον μαλάκα κοκορομαλλιά που έχετε εκεί να παίζει τον πρωθυπουργό, δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις να γλεντήσεις ούτε 1000 λίρες από τα λεφτά σου...
γιαυτό και εγώ την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια
τρέξε,
ο γεραπετρίτης είπε τέλος οι πτήσεις από αγγλία και τουρκία,
έλα μέσω άλλης χώρας
μπα ... δεν τρέχω... το πολύ πολύ να κάτσω έναν μήνα ακόμη στην Αγγλία ... κανένα πρόβλημα...
ποια η διαφορά να κάτσω μέσα στην Ελλάδα από το να κάτσω μέσα στην Αγγλία ?
και στο φινάλε εδώ έχω και τα πάντα home delivery
άλλο 45 τμ άλλο 2 στρέμματα,
παίρνεις και λαχανικά και λουλούδια από το φυτώριο
και φυτεύεις,
έρχεται πάσχα
άνοιξη,
κανένα μπάνιο στη θάλασσα,
εκεί μπακαλιάρο με μπιζέλια και πίτα του βοσκού.
Έχεις θράσος πάντως τραλαλάκη. Όλό ζητάς από τους άλλους να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες ενώ εσένα όταν σε ρωτήσουν κάτι το γυρνάς στο τσάμικο.
https://[URL unfurl="true"]www.newburytoday.co.uk/resizer/680/-1/true/1452097643896.jpg--plans_for_47_flats_in_newbury_centre_opposed_by_town_council.jpg?1452097649000[/img[/URL]]
[/quote]
τραλαλάκη η Αγγλία εκτός από το Iceland έχει και αυτά
[img]https://i2-prod.chroniclelive.co.uk/incoming/article12581227.ece/ALTERNATES/s810/Waitrose-Mountsorrel.jpg
αλλά δεν περιμενα να τα ξέρεις ... ούτε από την πόρτα τους δεν σε αφήνουν να περάσεις