John.Greek
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.446
- Πόντοι
- 2.606
[move]Όταν οι σημερινοί αρμόδιοι αγνοούσαν τα πάντα για τον κορωνοϊό.
[/move]
[/move]
καπιταλα σου ειπα να εχεις και αλλους τέσσερις μαζι σου για να σε κουβαλισουν μετα.θα του αργάσω τον σβέρκο στην φάπα και τον κώλο στην κλωτσιά... θα αποφύγω την φάτσα γιατί πως θα πάει με μελανιές στην αφέντρα
καλα τολμα και ελα,20 μερες στο μπουντρουμι θα τη βγαλεις.θα πάω στο σπίτι μου θα αράξω στην βεράντα μου και θα κάνω ηλιοθεραπεία...
ο αλβανός της γειτονιάς με ένα δεκάρικο θα τρέχει για ψώνια για την πάρτη μου και θα στήνεται με τις ώρες στις ουρές ...
ποιές βιομηχανίες ρε μαλάκα ? έχει η Ελλάδα βιομηχανία που να παράγει μάσκες fpp2 η fpp3 ?
ηλίθιο ζωάδι ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ είναι και αν θέλει ο άλλος σου πουλάει ... τράβα στην Κίνα να κάνεις παράπονα...
αν δεν σε πετυχω αεροδρομιο πες μου που είναι το εξοχικο σου να σου εξηγησω το ονειροστην Ελλάδα τον ιο τον διασπείρουν οι αριστεροί...
Τρίτη αν θέλει ο θεός και η aegean θα είμαι στην Ελλάδα... σε απομόνωση φυσικά για 15 μέρες (βάλε και 10 μέρες που είμαι ήδη κλεισμένος μέσα εδώ)...
καλα τολμα και ελα,20 μερες στο μπουντρουμι θα τη βγαλεις.
ρε λαλημενο τσιρακι τι ασυναρτησίες γραφεις?Προτείνω να μαζέψουμε, αυτές τις προτάσεις και τις άλλες μαλακίες της Κασσαιανής (όπως τις κερδοφόρες επιχειρήσεις με λειτουργικές ζημιές), και να τις στείλουμε στην Σουηδική Ακαδημία για το βραβείο Νόμπελ οικονομίας, που το χάσαμε με τον Γιάνη.
Θα είναι η πρώτη λούγκρα που θα κερδίσει το Νόμπελ. ΔυΥστυχώς όμως α καταχωρηθεί σαν Αλβανής.
καπιταλα σου ειπα να εχεις και αλλους τέσσερις μαζι σου για να σε κουβαλισουν μετα.
νομιζεις ότι θα σεβαστω την ηλικια σου,με δυο λαβες μπορω να σε πεταξω σε 2.5 μετρα υψος
ρε λαλημενο τσιρακι τι ασυναρτησίες γραφεις?
εδω ρε μαλακοπιτουρα ερασιτεχνες στο σπιτι τους στη καθισια τους μεσα σε μια ωρα φτιαχνουν 3 μασκες ο καθενας.
γιατι σου φαινεται μεγαλούργημα η κατασκευη μασκων?
αντε τωρα πιες το γαλα σου και πηγαινε για υπνο..
τι βοδι εισαι εσυ ρε.Ρε Καρνάβαλε, δεν μιλάμε για αποκριάτικες μάσκες.
Θα σου έλεγα πιο μαλάκας πεθαίνεις, αλλά κανονικά θα είχες ψοφήσει 10 φορές μέχρι σήμερα.
δεν εξηγητε
πιες το γαλα σου ρε πιτουρα και ασε τα ελληνικα,μου εγινες μπαμπινιωτης μωρη τσουλα.Μάθε Ελληνικά Αλβανολούγκρα και μετά μιλάς.
Πρόσεξε μην σκίσεις το καλσόν λούγκρα.
πιες το γαλα σου ρε πιτουρα και ασε τα ελληνικα,μου εγινες μπαμπινιωτης μωρη τσουλα.
ρε βοδι που ξερεις εσυ αν οι αλβανοι γραφουν σωστα?Μαντάμ, οι Αλβανοί που ζουν στην Ελλάδα, γράφουν πιο σωστά τα Ελληνικά από σένα που σε μια λέξη κάνεις 2 λάθη.
ρε βοδι που ξερεις εσυ αν οι αλβανοι γραφουν σωστα?
εσυ δεν εισαι ικανος να ξεχωρισεις το μουνι από την κωλοτρυπιδα
ρε βοδι που ξερεις εσυ αν οι αλβανοι γραφουν σωστα?
εσυ δεν εισαι ικανος να ξεχωρισεις το μουνι από την κωλοτρυπιδα
Μόνο η πανδημία είναι το θέμα των ημερών ;;;;
Αυτοί οι ελάχιστοι , που έχουν το 99.9% του παγκόσμιου πλούτου και οι ίδιοι όντας άεργοι από τη γαλλική επανάσταση (τουλάχιστον), δανείζουν 4-5 δισεκατομμύρια εργαζόμενους , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ , για να κερδίσουν ακόμη περισσότερα;
Οι πάντες είναι μέσα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση αν έκαναν κάτι που θα προκαλούσε ταραχές και εξέγερση
τώρα έχουν τη δυνατότητα να το περάσουν χωρίς αντιδράσεις.
Στο πρώτο αρχικό στάδιο τουλάχιστον ....
Δε πιστευω να λες για τους Εβραιους τυπε :S