δεν διαμαρτυρομαι εγω για αισχροκερδια ...
την επενδυτικη ευκαιρια ας την αρπαξει οποιος νομιζει οτι τα βενζιναδικα στα νησια "αισχροκερδιζουν"
αποτι διαβαζα χτες, το ιδιο γινεται και στη βρετανια με τα αντισηπτικα που ανεβηκε η τιμη τους
καποιοι παραγωγοι ποτων εβαλαν τα αποστακτηρια να δουλευουν στο φουλ για να φτιαχνουν και να πουλανε αντισηπτικα
το ιδιο μπορουν να κανουν και ολοι οσοι εχουν καζανια, πχ στον τυρναβο, αντι να μας πρηζουν τα @@ για ακριβες τιμες, δελτια και ποσοστωσεις
δεν διαμαρτύρεσαι αλλα λες ότι οι τιμες ισσοροπουν με τον μηχανισμο που προτείνεις
όμως αυτό δεν συμβενει στα πολλα τελευταια χρονια με την βενζινη στα νησια
αρα καταριπτεται η θεωρια σου ότι όταν υπαρχουν υπερβολικες τιμες, πηγαινουν επενδυτες υπαρχει ανταγωνισμος πεφτουν οι τιμες καποιοι κλεινουν και επερχεται ισσοροπια
και επειδή δεν πηγαινει κανεις ,μου ελεγες να παω εγω
η λες την ευχη ας την αρπαξει καποιος την ευκαιρια
αυτό είναι το πρόβλημα ,ότι δεν την αρπαζει κανεις γιατι στα λογια καλα τα λες στην πραξη όμως δεν γινεται
και για να μην είμαι μονο αρνητικος αυτό που λες δουλεψε με τα βιντεο κλαμπ
ελαχιστα στην αρχη,μεγαλες τιμες ,ανοιξαν παρα πολλα κατακρημνιστικαν οι τιμες, κλεισαν πολλα ξαναανεβηκαν λιγο οι τιμες και εχει επελθει ισσοροπια
βεβαια σε αυτά συνεβαλαν και η μεγαλη αναπτυξη του ιντερνετ και το παρανομο από ολους μας κατεβασμα η στριμ των ταινιων