Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Δεν εχει πιει ακομα μπουκαλια με διαλυτικο πινελου για να στρωσει τυπε, εχεις κανενα να τον κερασεις;
Δεν εχει πιει ακομα μπουκαλια με διαλυτικο πινελου για να στρωσει τυπε, εχεις κανενα να τον κερασεις;
ναι και κατεβαίνουν πάλι χαλάνδρι στο άσπρο πιάτο και πίνουν τζόνυ κοκκινο με παγο
1 εσεις οι νδΠοιοι μάστορα τον έχουνε μέσα τον κόσμο; Πες μας να τον ελευθερώσουμε
Δώσε λύση μεγάλε, προτάσεις σοβαρές να τις στείλουμε προς υλοποίηση
Βγαίνουμε απο την ΕΕ; Που το διάβασες; Δώσε πηγη
Δώσε μεγάλε τα σωστά μέτρα, είσαι και γιατρός ως γνωστό
Χύνω
Σωστή τοποθέτηση, βασισμένη σε στοιχεία που μόνο ένας επιστήμονας σαν εσένα μπορεί να αναλύσει σωστά
Κάτσε κρατάω σημειώσεις για το επόμενο αρλεκιν
Ναι ρε πέστα. Αλλά...με μπέρδεψες. Αλλα λες παραπάνω για τον Αμερικάνο. Αυτο που λες δεν είναι αυστηρό μέτρο; Και..είναι εφαρμόσιμο; Θελω να πω πόσες χιλιάδες ημερησίως φτάνουν Ελλάδα;
Δώσε υλικο μεγάλε κλόουν
κλωντ τι εγινε με τον παπαδημουλη1 εσεις οι νδ
2 επρεπε από πριν να κλεισει τα σύνορα πρωτου γινει διασπορα στη κοινοτητα.
3 την κινδυνολογια τοτε που λεγατε εσεις οι νδ ότι θα αδειασουν τα σουπερ μαρκετ και θα εχουμε ελλειψεις.
4 οσοι και να φτασουν ελλαδα μολις μαθουν ότι θα μαντρωθουν οι μισοι θα ερθουν.
αλλα καλυτερα να μαντρωθουν οι απ εξω παρα ολοι που είναι μεσα
τι εγινε ρε τυπε βγηκε να ψωνισει ο ανθρωπος,να μην φαει αυτος και η οικογενεια του?κλωντ τι εγινε με τον παπαδημουλη
και δεν τηρησε την καραντινα των 14 ημερων
και γεμισε 3 καρότσια
και εβαλε τον αστυνομικο του να τα κουβαλλαει
και αντι να δικαιολογηθεί μιλαει από πανω
να τον χαιρεστε
Ποια αντιπολιτευση ρε τύπε, συνελθε, δεν κυβερναει ο Παπαδημουλης και το κομμα τουτι εγινε ρε τυπε βγηκε να ψωνισει ο ανθρωπος,να μην φαει αυτος και η οικογενεια του?
ο κουλης νομιζεις δεν γεμιζει καροτσάκια,απλα εκει η στελνει καποιον υπηρετη και του ψωνιζει η γινεται τηλεφωνικη παραγγελια και του τα παει το βανακι στο σπιτι του.
αυτό είναι φθηνη αντιπολιτευση που εκαναν.
ναι αλλα εσεις κανετε αντιπολιτευση στην αντιπολιτευση.Ποια αντιπολιτευση ρε τύπε, συνελθε, δεν κυβερναει ο Παπαδημουλης και το κομμα του
τις 14 μερες καραντινα;τι εγινε ρε τυπε βγηκε να ψωνισει ο ανθρωπος,να μην φαει αυτος και η οικογενεια του?
ο κουλης νομιζεις δεν γεμιζει καροτσάκια,απλα εκει η στελνει καποιον υπηρετη και του ψωνιζει η γινεται τηλεφωνικη παραγγελια και του τα παει το βανακι στο σπιτι του.
αυτό είναι φθηνη αντιπολιτευση που εκαναν.
Μην του βαζεις δυσκολα τυπε ...τις 14 μερες καραντινα;
χαχαχαχα είμαι 4ημερο πατρα και πηγα και εγω στο καρναβαλι για αντισταση κατά της αρχης και παρελασαμε και οι μπατσοι μας κοιτουσαν.
εγω εχω ντυθεί παπας και χορευα με τη μαυροδαφνη ανα χειρας ουτε θυμαμαι σε ποσες ειπα να τις κοινωνισω
τιποτα δεν εφαρμοστηκε ο νομος περι συλληψης
πλανάται στον αερα η αισθηση ότι ο κουλης εχει χασει τη μπαλα και τωρα απλα βρισκεται στη συντηρηση μεχρι την μεγαλη ανατροπη.
και γεμισε 3 καρότσια
και εβαλε τον αστυνομικο του να τα κουβαλλαει
Εγώ αυτόν παίρνω.να παρεις τον καραβισιο της διατιμησης με 1,20
Ποια είναι τα ταξίδια 15 ωρών πλέον;Κοίτα, έχει ταξίδια 12-14 και 15 ώρες.
Αν και έχω χρόνια να πάω Χανιά η Νυχτερίδα στα Κουνουπιδιανά είναι καλή. Και όλο σε κανένα ξενοδοχείο θα έχει κάποιο καλό εστιατόριο.Ακόμη δεν μας είπες ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΠΛΕΜΠΑ στα ... Χανιά !!!!!
Εγώ αυτόν παίρνω.
Ποια είναι τα ταξίδια 15 ωρών πλέον;
Πειραιάς - Καστελόριζο;
Παλιά θυμάμαι το Ελ Γκρέκο των Μινωϊκών που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Βόλος-Χαλκίδα-Πειραιάς-Παροναξία-Σαντορίνη-Ηράκλειο. Μπορεί να έκανε και 2 μέρες.
Αν και έχω χρόνια να πάω Χανιά η Νυχτερίδα στα Κουνουπιδιανά είναι καλή. Και όλο σε κανένα ξενοδοχείο θα έχει κάποιο καλό εστιατόριο.
Εγώ αυτόν παίρνω.
Ποια είναι τα ταξίδια 15 ωρών πλέον;
Πειραιάς - Καστελόριζο;
Παλιά θυμάμαι το Ελ Γκρέκο των Μινωϊκών που έκανε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σκιάθος-Βόλος-Χαλκίδα-Πειραιάς-Παροναξία-Σαντορίνη-Ηράκλειο. Μπορεί να έκανε και 2 μέρες.
Αν και έχω χρόνια να πάω Χανιά η Νυχτερίδα στα Κουνουπιδιανά είναι καλή. Και όλο σε κανένα ξενοδοχείο θα έχει κάποιο καλό εστιατόριο.
Έχει διάφορα, η Ρόδος πχ είναι 12-14 ώρες αναλόγως το δρομολόγιο.
Και αρκετά βραδυνά δρομολόγια που αξίζει να πάρεις καμπινούλα και να φτάσεις φρέσκος στον προορισμό σου και όχι σα σουγιάς.
Αστυνομικοί - «φιλιππινέζες» στην υπηρεσία πολιτικών
Στη Ρόδο με καράβι δεν πηγαίνω ούτε να με πληρώνουν. Πάντα με αεροπλάνο.