jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
μα χαζος είμαι κρυφα από τον λοχια και αν δω ότι με πυροβολαει θα τον πυροβολησω για να προστατευθω.Την ιδια στιγμη θα σε πυροβολησει ο λοχιας σου
μα χαζος είμαι κρυφα από τον λοχια και αν δω ότι με πυροβολαει θα τον πυροβολησω για να προστατευθω.Την ιδια στιγμη θα σε πυροβολησει ο λοχιας σου
Την ιδια στιγμη θα σε πυροβολησει ο λοχιας σου
https://[URL unfurl="true"]www.pronews.gr/sites/default/files/styles/full/public/article/2018/10/12/german_commandos_american_uniform_1.jpg?itok=zXBlUVXb[/img[/URL]]
[/quote]μην αλλαξεις πλευρο καπιταλα
Τι εννοείς στρατιωτικό νόμο;αν ισχυει ο στρατιωτικος νομος θα προσπαθήσω να πιαστω αιχμάλωτος πολεμου,αν δεν ισχυει πεταω το οπλο και κουνάω ασπρη σημαια,γιατι να σκοτωσω τουρκο στρατιωτη εχει και αυτος μανα και οικογενεια,εγω ως αριστερος δεν θα υπερασπιστω τα συμφεροντα του κουλη και του ερντογαν.
ας με δεχτει ο στρατρος ως αντιρρησια συνειδησης κΑΙ να μην με βαλει στο μετωπο γιατι χαιρι από μενα δεν βλεπει.Την ιδια στιγμη θα σε πυροβολησει ο λοχιας σου
εν καιρω πολεμου μπορει να επιβληθει ο στρατιωτικος νομος και όχι ο πολιτικος.Τι εννοείς στρατιωτικό νόμο;
Στο μέτωπο ότι νόμος και να ισχύει δεν έχει καμία σημασία. Ο Τούρκος απέναντι δεν έχει ιδέα τι νόμος ισχύει και η ιδέα να σε πιάσουν οι Τούρκοι αιχμάλωτο δεν είναι και τόσο καλή. Νομίζω ότι η σφαίρα του λοχία σου είναι καλύτερη επιλογή.εν καιρω πολεμου μπορει να επιβληθει ο στρατιωτικος νομος και όχι ο πολιτικος.
Είσαι πιο γελοίος από τη γελοιότητα λούγκρα των τσοντοσινεμά.
Ο γέρο τραμουντάνας είπε μια μαλακία ... εσύ ούτε καν ....
Ο τύπος είναι τόσο γελοίος, που μας πουλάει μούρη ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ ΜΕΡΗ ΣΤΑ .... ΧΑΝΙΑ !!!!!
Στα οποία δεν μπορεί να πάει ο .... οποιοσδήποτε !
Τέτοια ψυχαγωγία, μόνο στο μπου.κομ βρίσκει κανείς.
Και μάλιστα δωρεάν !!!!
Δεν χορταίνεις να διαβάζεις τις μαλακίες τους.
ας με δεχτει ο στρατρος ως αντιρρησια συνειδησης κΑΙ να μην με βαλει στο μετωπο γιατι χαιρι από μενα δεν βλεπει.
Ακόμα περιμένουμε φωτογραφία το μασούρι σου άφραγκε.
μαλακία το Fagotto ? ρε τραλαλάκη αμφιβάλλω αν έχεις πάει ποτέ σου Χανιά
το έχει βάλει στον κώλο του και ντρέπεται...
Πόσες φορές έχεις πάει ρε γέρο βλαμμένε ;;;
Σου έχω πει ότι έχω 5 κουμπάρους εκεί .
Πήγες μια φορά για μια βδομάδα ;;;;
Και τι ακριβώς συζητάμε ;;;;
Για ένα μπουκάλι πόσο ;;; 150€ ;;;;;
Για πόσα άτομα ;;;
Αυτά είναι τα απρόσιτα μαγαζιά ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ ;;;
[size=15pt]Αισθάνεσαι την ... πελώρια ανάγκη να τον υπερασπιστείς στη μαλακία που έγραψε πριν ένα μήνα ;;;
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ , που ήταν παλιά ήδη το ... 1992 !!!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ;;;;;;;;
[/size]
Πόσο γελοίοι είστε ρε !!!!
Βάλε ρε ναυάγιο ΠΟΣΤ που έγραψα εγώ για μαγαζί "πατάτα". Τελεμέ.
.[size=12pt]Ρε μαλάκα φτωχομπινέ, εμείς δεν τρώμε σε Κουλουρίδηδες και Θρούμπια, εκεί πάει και τρώει η πλέμπα.
Αυτοί που ζουν σε υγρασιασμένα υπόγεια και πληρώνουν με τέτοια.[/size]
Γιατί, λες να ξέρει το Οινόα, το Salavantes ή το Mon.Es ο ταραμάς;
Πόσες φορές έχεις πάει ρε γέρο βλαμμένε ;;;
Σου έχω πει ότι έχω 5 κουμπάρους εκεί .
Πήγες μια φορά για μια βδομάδα ;;;;
Και τι ακριβώς συζητάμε ;;;;
Για ένα μπουκάλι πόσο ;;; 150€ ;;;;;
Για πόσα άτομα ;;;
Αυτά είναι τα απρόσιτα μαγαζιά ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΤΣΟΝΤΟΣΙΝΕΜΑ ;;;
[size=15pt]Αισθάνεσαι την ... πελώρια ανάγκη να τον υπερασπιστείς στη μαλακία που έγραψε πριν ένα μήνα ;;;
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΑΤΑ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ , που ήταν παλιά ήδη το ... 1992 !!!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ;;;;;;;;
[/size]
Πόσο γελοίοι είστε ρε !!!!
.
Γελοίο υποκείμενο .... μάλλον αγνοείς ότι κάποιος από αυτούς που έχουν ένα από τα παραπάνω ...
έχει δεκαετίες πορεία σε ... χόμπυ με το οποίο ασχολούμαι ....
Που να ξέρεις βέβαια ρε ζώον ...
Στο καμπάνι εσύ άντε να έχεις πάει σε κανένα μνημόσυνο στην εκκλησία του χωριού ....
κτήνος ....
Για να καταλάβουν όσοι σπάνε πλάκα διαβάζοντας ΜΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ...
ενώ λέγαμε για ταβέρνες ο άλλος πήγε στο ... φαγκότο ....