jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
εσυ να προσεχεις μην σε κανουν σφεντονα με τις ζωνες που φορας.Εσυ ιδεολογικα και μονο θα στησεις την κωλαθρα να σου την περασουν ενα χερι οι μογγολοι, γιουσουφακι.
εσυ να προσεχεις μην σε κανουν σφεντονα με τις ζωνες που φορας.Εσυ ιδεολογικα και μονο θα στησεις την κωλαθρα να σου την περασουν ενα χερι οι μογγολοι, γιουσουφακι.
από τον εβρο?τραλαδάκη πάλι η μαμά σου ξέχασε να σου δώσει τα χάπια σου ? παραληρείς...
ΥΓ τιμή μου και καμάρι μου που είμαι από τον Εβρο...
θα πυροβολουσε τουρκους στρατιώτες?μωρή αλβανίδα αδελφή στα Ιμια μπήκανε λαθρομετανάστες ??????
από τον εβρο?
αντε ρε αγγλετερε να υπερασπιστείς τα σύνορα του νομου σου εγω από αθηνα θελω δρομο.
μονο αν η αχαια αν απειλούταν από τους λαθρο θα πηγαινα να την υπερασπιστω μιας και εχω καταγωγή από εκει.
θα πυροβολουσε τουρκους στρατιώτες?
και μετα όταν θα σε πηδαγαν μεσα στο διαμερισμα σου στη λ αλεξανδρας θα σου αρεσε αγγλετερε η θα κρυβοσουν στο σεφιλντ σαν κοταρα.
εγω ημουν Ι1 στα τεθωρακισμένα ρε καπιταλα μαυροσκουφης και περα από τις σκοπιες εγω ημουν βοηθος στους εοποπ και συντηρούσαμε τα λεοπαρντ το τι λαδι ειχα φαει δεν λεγεται και μουτζουρα.ασε παίκτη μου... 29 μήνες και 7 μέρες τον υπερασπίστηκα... συν μια επιστράτευση επί του σκατά στον λάκκο του...
γιωτόμπαλο μην μιλάς...
εγω δεν γουστάρω πολεμο αγγλετερε εσυ που γουστάρεις ετοιμασου για εβρο.σε πηδήξανε εσένα και το λές
εγω είμαι 1.80 85 κιλα 30 ετων και σηκωνω 90 κιλα παγκο ανετα,σε θεμα κεντρου βαρους και γρηγοράδας σε εχω εντωμεταξι εχω ακινητοποιησει έναν 1.98 110 κιλα και 35 ετων όχι 64.
εσενα με δυο λαβες σε εχω προσγειωσει με τα ποδια στην αναταση.
εγω δεν γουστάρω πολεμο αγγλετερε εσυ που γουστάρεις ετοιμασου για εβρο.
εμφανησιακα θα με γνωρίσεις είμαι ιδιος με τον ζαν Κλωντ βανταμ πες μονο τη λεξη τραμουντανα και ελα δειρε με.δοκιμάζεις ... αλλά μην πας στην αφέντρα σου κλαίγοντας...
αν πανε καποιοι σαν και σενα τοτε οι τουρκοι σε μια μερα θα εχουν φτασει αθηνα.τρέχοντας θα πάω... ακόμη έχω το Enfield από την επιστράτευση του 74 που ήμουν στα ΤΕΑ...
εμφανησιακα θα με γνωρίσεις είμαι ιδιος με τον ζαν Κλωντ βανταμ πες μονο τη λεξη τραμουντανα και ελα δειρε με.
Tοτε θα εκτελεσθείς ως προδοτης και λιποτακτης.τολμάνε?
εδώ υπαρχουν πληροφοριες ότι οι τουρκοι πυροβολησαν δικο μας.
μονο μην μας μπλεξει ο κουλης σε κανα πολεμο,γιατι αν περιμενει από εμενα τον αριστερο να πολεμήσω καλα κρασια.εγω ιδεολογικα και μονο θα πεταξω το οπλο και θα κουνάω ασπρη σημαια,ας πολεμησουν οι δεξιοι
Ρε απλυτε και να σου τα γραψω εσυ δε μπορεις ουτε απ εξω να περασεις. Ασε που δεν εχεις φραγκα να πληρωσεις.
Ταγαρι.
εγω είμαι 1.80 85 κιλα 30 ετων και σηκωνω 90 κιλα παγκο ανετα,σε θεμα κεντρου βαρους και γρηγοράδας σε εχω εντωμεταξι εχω ακινητοποιησει έναν 1.98 110 κιλα και 35 ετων όχι 64.
εσενα με δυο λαβες σε εχω προσγειωσει με τα ποδια στην αναταση.
εσυ να προσεχεις μην σε κανουν σφεντονα με τις ζωνες που φορας.
τολμάνε?
εδώ υπαρχουν πληροφοριες ότι οι τουρκοι πυροβολησαν δικο μας.
μονο μην μας μπλεξει ο κουλης σε κανα πολεμο,γιατι αν περιμενει από εμενα τον αριστερο να πολεμήσω καλα κρασια.εγω ιδεολογικα και μονο θα πεταξω το οπλο και θα κουνάω ασπρη σημαια,ας πολεμησουν οι δεξιοι