Ποιος το λεει αυτο;;
Πάντως όχι ανίκανοι συνταξιούχοι 45άρηδες πρασινοφρουροί σαν εσένα.
Ποιος το λεει αυτο;;
Αντε παλι τα ιδια
Ο εετηδεε ξεκινησε σαν εετηδε και εληγε σε 2 χρονια
Τον ενφια τον εβαλε ο πιτσαδορος και εγινε μονιμος η τουλαχιστον θα μας βασανιζει για πολλα χρονια
Αν πας στην συμφωνια πασοκ νδ γραφει οτι δεν θα μπει νεος φορος ο ενφια ειναι νεος φορος
Ολοι εκοψαν συνταξεις και μισθους το θεμα ειναι οτι το εισοδημα μειωθηκε οποτε αλλαξαν και τα δεδομενα
Ανακεφαλαιοποιησεις τις ξεκινησε ο μπουχεσας
Σωσίβιο» 28 δισ. ευρώ στις τράπεζες
Έτσι, το σύνολο εγγυήσεων και δανείων που παράσχει το κράτος στις τράπεζες ανέρχεται στα 218 δις ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί, σχεδόν, στο 100% του ΑΕΠ της χώρας.
Λεγαν και ψεμματα
Μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, [size=20pt]τόσο ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ.Αλογοσκούφης όσο και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος δήλωσαν ότι τα μέτρα δεν λαμβάνονται επειδή υπάρχουν προβλήματα, [/size]αλλά επειδή σε άλλες χώρες έχουν ληφθεί μέτρα υπέρ των πιστωτικών ιδρυμάτων και κατά συνέπεια οι τράπεζες στην Ελλάδα θα αντιμετώπιζαν προβλήματα ανταγωνιστικότητας. Η εφαρμογή των μέτρων δεν θα έχει επιπτώσεις στο έλλειμμα, αλλά στο δημόσιο χρέος, το οποίο ήδη βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα.
Οκτωβριος 2008 εποχη θωρακισμενης οικονομιςα και του αστο για αργοτερα
Κασσιανή το τερμάτισες λέμε. Οχι μόνο γνωρίζεις τον πυρήνα της λειτουργίας του ΦΠΑ αλλά κάνεις και ανάλυση ευαισθησίας της μεταβολής του.
Ρε φίλε χαραμίζεσαι.
Να πουλάς λουκάνικα ή να κάνεις τον χαμάλη στην Φιλαδέλφεια με τέτοιες γνώσεις;
Ποιος το λεει αυτο;;
ενώ ο σημιτης ειχε δωσει αληθινα στοιχεια για να μπουμε στην ονεΖητήστε πρώτα εσείς μια συγγνώμη για τα πλαστά στοιχεία που στέλνατε στην ΕΕ επί μπουχέσα της Ραφήνας και μετά αφήστε τις υψηλές αναλύσεις για το τι έκανε ο ΓΑΠ.
Άιντε, που έχετε μούτρα και μιλάτε κιόλας.
καποιοι λενε ότι υποστηριζεις την χρυση αυγη
επειδή δεν απαντας σε αυτό,αν θελεις απαντησε και αν είναι αληθεια να κανουμε μια συγκριτικη συζητηση, αναμεσα στα καλα;και κακα της χρυσης αυγης και των αλλων κομματων
αν δεν είναι η χρυση αυγη , ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ
ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΣΤΩ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ;
στα αλλα σου εχω απαντησειΚόμματα που δεν έχουν συμμετάσχει σε κυβέρνηση , ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.
Δεν μπαίνω καν σε συζήτηση.
ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
έχουν συμμετάσχει σε κυβερνήσεις που στήριξαν όλες
1)ΕΝΦΙΑ
2)Φόρο στους επαγγελματίες ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ=ΦΟΡΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ
3)Μηδενικό αφορολόγητο στους επαγγελματίες & ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ.
4)Τεκμήρια , συν ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΓΑΜΟΥ & ΤΕΚΝΩΝ.
Από κυβερνήσεις του Εξωτερικού με εκφράζει η κυβέρνηση της ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ.
Η οποία έχει και ξεκάθαρη στάση στους εισβολείς. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟΣ.
επισης είναι πολύ βολικο,να μην μπενεις σε συζητηση ,τι προτείνεις στην ελλαδα,αφου κανεις δεν μπορει να σου πει τιποτα
η πληρης αρνηση των παντων είναι απαξιωση της εστω μη ιδανικης δημοκρατιας μας από ακραια κομματα που επιθυμουν την διαλυση της ειτε κομμουνισικα μαρξιστικα,ειτε φασιστικα,ναζιστικα, ειτε δικτατορικα
θα ηθελα επειδή εσυ δεν απαντας, οι αλλοι συνομιλητες να μου πουν γιατι θεωρουν ότι υποστηριζεις την χρυση αυγη
Οποιοσδήποτε εκτός των στελεχών των κομμάτων που κυβέρνησαν θα ήταν καλύτερος.
Ποιός είναι ο οποιοσδήποτε ;
Τον πρόεδρο της λαχαναγοράς να έβαζαν , θα τα πήγαινε καλύτερα.
Τύποι της πιάτσας.
Να πούμε για το πως απαλλάξαν το δημόσιο από την ολυμπιακή ;;;;
Που έβγαλαν 49ρηδες στη σύνταξη , με δώρο επιπλέον πλασματικά χρόνια συντάξιμα
και πήραν 150.000€ εφάπαξ έκαστος και 2800€Χ14 συντάξεις ;;;
ΑΛΛΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ....
Και να είναι καλά και να τα χαίρονται!ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΙΖΕΙ ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ... ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΑ 49, 2800€χ14 ΣΎΝΤΑΞΗ ΚΑΙ 150.000€ ΕΦΆΠΑΞ.
Και θα τους πληρώνουμε άλλο μισό αιώνα, αφού τέτοιοι τύποι μια ζωή αραλίκι θα πεθάνουν 106.
το θεμα με την μειωση του φπα που δεν εκανε εγω το ειχα θεσει ότι ηταν μεχρι στιγμης ανεκπληρωτη υποσχεση.στην προηγουμενη αναλυτικη μου απαντηση σου εξηγησα ότι από αυτά που ειχε υποσχεθεί στην οικονομια εχει κανει το 80%
και εχει δρομολογησει μερικα από τα υπολοιπα
τον ενφια τον μειωσε μεσοσταθμικα 22% 30% για τις μικρες περιουσιες και λιγο για τις πολύ μεγαλες και 8% τον δευτερο χρονο
πραγματι την ελλατωση του φπα όπως σου απαντησα και πριν δεν την εκανε και για την ωρα δεν βλεπω καμμια δηλωση για αυτο
προς φυλλ
συμφωνεις με την στηριξη της ουγγαριας στην εισβολή της τουρκιασ στην συρια;
barok
για πες μου από που τεκμαίρεις ότι ο φυλλ υποστηριζει την χρυση αυγη γιατι αυτος δεν μου απανταει οσες φορες και αν τον ρωταω
εισαι τοσο λειψος ρε τσιρακι που δεν καταλαβαίνεις εσυ ως καταναλωτης ποσο ακριβοτερο πληρωνεις το κάθε προιον που αγοράζεις.Πανηλίθιε που πουλάς φίδια ότι δήθεν σπούδασες, ενώ δεν έβγαλες καν το Γυμνάσιο.
Σε ένα είδος λιανικής που πωλείται στον καταναλωτή 15 €, ο ΦΠΑ είναι 3,60; Τόσο άσχετος είσαι που κάνεις και μάθημα αρχιλούγκρα;
Φαντάζομαι εσένα τέτοια πράγματα δεν σε απασχολούσαν στην καντίνα, αφού τον ΦΠΑ τον τσέπωνες λαμόγιο.
όταν βρω χρονο θα κατσω ένα ένα να στους κατονομασω τους νδ ακροδεξιούς.μην λες αλλα πραγματα από αυτά που λεω
σου εχω βαλει πινακα των ονομάτων τηςΚΥΒΕΡΝΗΣ του συριζα,που το 50% προερχοταν από κκε και κκε εσ
μετα είχαμε διαφωνια για το αν το ιδιο συμβενει στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του μητσοτακη
σου ειπα ότι στην ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του μητσοτακη υπηρχαν 5% ακροδεξιοι
το αμφισβήτησες
στις 27 ιαν 20 σου ειπα γραψε σχετικα ονόματα που να αποδεικνυουν ότι είναι περισσοτερο από 5%
ακομα περιμενω
ουτε για τον συριζα ουτε για την νδ ,ξερω ποσοι από τους ψηφοφόρους είναι κομμουνιστες η ακροδεξιοι
οσο για τους βουλευτες της νδ δεν ξερω βαλε ονόματα να σου απαντησω
σου υπενθυμιζω ότι εχω σου ειχα βαλει πινακα με ονόματα για τους υπουργουσ του συριζα από κάθε πολιτικη κατευθυνση