jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Τέλη Κυκλοφορίας: Έρχονται αυξήσεις για χιλιάδες ΙΧ
εγω σου λεω σημερινα και εσυ βαζεις δηλωσεις του 12
εγω σου λεω σημερινα και εσυ βαζεις δηλωσεις του 12
το 12 τελειωσε
κυβερνησε νδ με ΠΑΣΟΚ δεν αρεσαν στον λαο και τους εβγαλε από την εξουσια
μετα κυβερνησε ο συριζα ουτε και αυτος αρεσε στον λαο που επελεξε αυτοδυναμη την νδ
θα κρινουμε λοιπον την νδ σημερα όχι του 12 που απεριψε ο λαος αλλα την σημερινη που ξεροντας τα λαθη του 12 14 την ξαναεμπιστευτηκε
το κακο για σενα είναι ότι δεν ξαναεμπιστευτηκε το ΠΑΣΟΚ
στην προηγουμενη αναλυτικη μου απαντηση σου εξηγησα ότι από αυτά που ειχε υποσχεθεί στην οικονομια εχει κανει το 80%
και εχει δρομολογησει μερικα από τα υπολοιπα
τον ενφια τον μειωσε μεσοσταθμικα 22% 30% για τις μικρες περιουσιες και λιγο για τις πολύ μεγαλες και 8% τον δευτερο χρονο
πραγματι την ελλατωση του φπα όπως σου απαντησα και πριν δεν την εκανε και για την ωρα δεν βλεπω καμμια δηλωση για αυτο
εγω σου λεω σημερινα και εσυ βαζεις δηλωσεις του 12ΝΔ: Θα καταργήσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ
Την πρόθεση της ΝΔ να καταργήσει το "χαράτσι" της ΔΕΗ και να αλλάξει ριζικά το φορολογικό πλαίσιο που διέπει την ακίνητη περιουσία, γνωστοποίησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της ΝΔ κ. Ιωάννης Βρούτσης, μετά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α
Βλεπεις καποια διαφορα;;
Ιδιοι παραμυθατζηδες μαστορα
το 12 τελειωσεΤα σημερινα μαστορα ειναι συνεχεια του 12 για να μην βαλω πιο παλια
703 η μεγαλυτερη εκπτωση του ενφια εγινε γι αυτους που εχουν βιλες στην εκαλη,ο συριζα αυτων φετος θα τους επαιρνε τα βρακια και με την κυβερνηση σας πληρωσαν λιγοτερα.
ευτυχως που παραδέχτηκες ότι ο συριζα ηταν ετοιμος να νομοθετησει την μειωση του 30% του ενφια απλα δεν προλαβε γιατι βιαζοταν ο κουλης να κυβερνησει.
γιαννη μου αυτά για το 81 τα λεγαμε σε συζητηση για το πως κρινετε τον ανδρεαΜα αυτο κανουμε κρινουμε την νδ του σημερα σε σχεση με αυτα που ελεγε στο παρελθον
Οπως κρινεται εσεις το πασοκ με το τι εκανε το 81
γιατι και το 81 τελειωσε αν θυμαμαι καλα
ποσες φορες εχω γραψει ότι η κυβερνηση εχει αποτυχει στο μεταναστευτικο;Να θυμισω τι ελεγε η νουδου για το φραγμα στον εβρο;;
Γιατι ολα τα φερεφωνα με μεγαλους τιτλους πανηγυριζουν για τα διχτυα ψαρεματος στο αιγαιο που θα βαλει ο κουλης
Για να θυμηθουμε λοιπον
Φράχτης στον Εβρο για τους λαθρομετανάστες
«Η ελληνική κοινωνία έχει ξεπεράσει τα όρια της αντοχής παράνομων μεταναστών» τόνισε ο υπουργός και γι αυτό, παράλληλα με τη δράση της Ελληνικής Ακτοφυλακής, σχεδιάζεται η κατασκευή του φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
«Με ημίμετρα και μπαλώματα του τύπου "κατασκευή ειδικού φράκτη στον Έβρο", τα μεγάλα προβλήματα δεν λύνονται», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατία Πάνος Παναγιωτόπουλος. «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αποτύχει πλήρως στη μεταναστευτική πολιτική της, με δυσμενέστατες συνέπειες για την ελληνική κοινωνία. Τώρα προσπαθεί, με μεμονωμένα μέτρα, να διορθώσει τα αδιόρθωτα», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
Τωρα ο μητης λεει..
N. Μηταράκης: Τα πλωτά φράγματα ισχυρό μήνυμα στην πολιτική μείωσης των ροών
Αυτο τωρα λεγεται σοβαρο κομμα;;
στην προηγουμενη αναλυτικη μου απαντηση σου εξηγησα ότι από αυτά που ειχε υποσχεθεί στην οικονομια εχει κανει το 80%ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ
έταζε επίσης μείωση ΦΠΑ, δύο κατηγορίες 11% & 22%
ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
30% μείωση ΕΝΦΙΑ στη 2ετία.
«Κάθε άνθρωπος που αγαπά την ελευθερία, χρωστάει στον Κόκκινο Στρατό περισσότερα από ό,τι μπορεί ποτέ να πληρώσει» (Έρνεστ Χέμινγουεϊ).
Άλλο το τι έλεγε και άλλο το τι ΕΚΑΝΕ ο καθένας. Συνέχισε έτσι όμως, το γραφικόμετρο δεν έχει όριο.
Δηλαδη, για να καταλάβω εγω ο χαζουλης,
Έλα Γιαννάκη, κάθησε να ακούσεις λίγο γιατί όλοι σας εκεί στο τσαρδί έχετε πάθει συριζα.
Μα αυτο κανουμε κρινουμε την νδ του σημερα σε σχεση με αυτα που ελεγε στο παρελθον
Οπως κρινεται εσεις το πασοκ με το τι εκανε το 81
γιατι και το 81 τελειωσε αν θυμαμαι καλα
την πουλαει 15 στο μαγαζι του,οποτε τι εχουμε 24% φπα στα 15 ευρω είναι 3.60,
Μικρομλκ εφτασε μακρια η φημη σου