jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αυτο λεω..ειναι οτι να ναι!
Μετα το πασοκ οτι χειροτερο περασε σε πολιτικο κομμα απ την Ελλαδα.
Καλα κρασια
Αυτο λεω..ειναι οτι να ναι!
Μετα το πασοκ οτι χειροτερο περασε σε πολιτικο κομμα απ την Ελλαδα.
Πιστεψε με αν ο τσιπρας ηταν στη θεση του ανδρεα τα ιδια θα εκανε..πολιτικη μονο για την ψηφοθηρια!Καλα κρασια
Πιστεψε με αν ο τσιπρας ηταν στη θεση του ανδρεα τα ιδια θα εκανε..πολιτικη μονο για την ψηφοθηρια!
ηταν κανενας από αυτους συριζαιος?
Αντιπολίτευση σε άτομο; Αντιπολίτευση γίνεται σε πολιτικές θέσεις.ρε αφήστε την προσωπικη ζωη του νικολα τι εκανε,κοιτατε να ασκήσετε αντιπολιτευση πανω σε ένα ατομο με το τι εχει πραξει στη ζωη του.
Ουδείς αναμάρτητος. Πάντως δεν ξέρω κανέναν να διαδηλώνει κατά των πλειστηριασμών και μετά να σκοπεύει να αγοράσει ακίνητο από πλειστηριασμό.εσεις οι δεξιοι δεν εχετε ποτε παρανομησει?
Φαντάζομαι οτι θα συναναστρέφεσαι με πολλούς και θα μιλάς μετά λόγου γνώσεως. Αν ήξερα και εγώ πολλούς καντινιέρηδες θα έβγαζα γενικότερα συμπεράσματα. Για την ώρα μπορώ να πω οτι ο μοναδικός που ξέρω είναι φοροφυγάς.εγω πιστευω το αντιθετο οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι μεγαλοεπιχειρηματίες γιατροι δικηγοροι μηχανικοι κλπ.
Αντίθετα μερικοί γύφτοι που ψήφισαν Σύριζα ανέβασαν κοινωνικό στάτους με το 50ρικο που πήραν. Το ίδιο με την συμετοχή τους στις ομιλίες Τσίπρα.εγω το λεω συχνα στους νδ,δεν ανεβαίνει το κοινωνικο στατους του καθενα ψηφίζοντας νδ
ποια χρωστουμενα ρε βουλγαρε?εγω δεν χρωσταω στο κρατος τα πληρωνω όλα στην ωρα τους.Άντε πλήρωσε τα χρωστούμενα ρε συριζαίικο λαμόγιο μην πάρω τηλέφωνο την εφορία και σε μαζέψουνε με την απόχη.
τζωνυ κανατε λαθος πολιτικη τοσα χρονια,αυτο πρεπει να το παραδεχτητε.Λογια του αερα χωρις αποδεικτικα στοιχεια
Διαχρονικα παραμυθια και μυθοι που καλλιεργηθηκαν για αντιπολιτευτικους σκοπους
ο καπιταλας τυπε ηταν υπερ της χρησης καρτας κατά 60% για χτίσιμο του αφορολογητου,ενω η κυβερνηση το εχει παει ηδη στο 30%.αντε ρε υποκριταρε παραπερα, που θες να κανεις τις "νομιμες παρανομιες" σου και να τα εχεις ολα μαυρα, αλλα απαιτεις απο τους αλλους να ειναι σκετα νομιμοι
ο τραμ βρε υποκριταρε δεν απαιτει απο μενα να πληρωνω φορους για να ζει ο ιδιος με επιδοματα
σου ειπα να την γκουγκλαρεις την χωρα - δεν ειναι δυσκολο - καμια 20αρια ειναι παγκοσμιως που εχουν 0% φορο εισοδηματος (αντε να σε βοηθησω και λιγο παραπανω : μονο μια απο αυτες ειναι μελος της εε)
ο καπιταλας τυπε ηταν υπερ της χρησης καρτας κατά 60% για χτίσιμο του αφορολογητου,ενω η κυβερνηση το εχει παει ηδη στο 30%.
επισης είναι υπερ της αύξησης των εισφορων των ελ.επαγγελματιων,με λιγα λογια υπερ των φορων είναι,μονο στη λεξη επιδομα βγαζει σπυρια.
Κάνεις και συ το κρέας ψάρι,και ειμαι υπέρ της αύξησης των καρτών και αν είναι δυνατόν στο 90%
και ναι καλώς αυξήθηκαν όπως αυξήθηκαν οι εισφορές οι οποίες πλέον δεν είναι φόρος γιατί δεν έχουν σχέση με το εισόδημα αλλά είναι μια επένδυση για την σύνταξη τους... μακάρι να γίνει κι για τους μισθωτούς...
επιδόματα είναι για τους τεμπέληδες και μόνον...
επιδόματα μόνον οι ανίκανοι προς εργασίαν, οι μητέρες για τα παιδιά τους και μόνον ως επιβράβευση (μπόνους)...
αει σιχτίρι τεμπελχανάδες που μάθατε να ζείτε με τον κόπο των άλλων
στο παρακατω λινκ θα δεις πως οι περισσοτεροι υπουργοι της πρωτης κυβερνησης του συριζα προερχονται από το κκε φλωρακης και κκε εσωτ κυρκος από τους 80 μη ανελ 16 από κκε εσωτ και 27 από κκε εναντι 9 από το ΠΑΣΟΚ και 2 από νδηταν κανενας από αυτους συριζαιος?
Αντίθετα μερικοί γύφτοι που ψήφισαν Σύριζα ανέβασαν κοινωνικό στάτους με το 50ρικο που πήραν. Το ίδιο με την συμετοχή τους στις ομιλίες Τσίπρα.
ποσες φορες εσεις εχετε πει ακροδεξια την νδ επειδή εχει πλευρη κλπ ενώ άλλη είναι η ιδεολογια της;ρε τυπε αρχικα θα αναφερθώ στα σεντονια που ποσταρεις,ειναι υπερβολικα βαρετα και θα ηθελα να εκφερεις την δικια σου γνωμη και όχι να μου κατεβάζεις αρθρα από το διαδικτιο.
δευτερον εισαι νδ άλλο που δεν το λες επισημά,σε ειχα σταμπαρει στα αρχικα σου μηνυματα που ηθελες να το παιξεις ουδέτερος και δικαιος αλλα αργοτερα ταχθηκες φανατικα με τη νδ.
παμε τωρα στο προαναφερθεν θεμα,ναι ο συριζα ηταν ένα κομμα συνιστωσεων και ειχε μαζεψει ολα τα αριστερα κομματα,ναι μεν πολλα από αυτά ειχαν κομμουνιστικο προσανατολισμο αλλα όχι όλα,εφοσον όλα αυτά τα κομματα ταχθηκαν στον συνασπισμο τοτε,το κομμα ειχε δικια του κοινη ιδεολογια και κοινο μελλοντικο κομματικο πρόγραμμα.
γιατι πιαστηκες από τα κομμουνιστικα κομματα που ηταν στον συνασπισμο και δεν πιαστηκες από τα κομματα που ειχαν οικολογικες βλεψεις,αντι για κομμουνιστικο όπως ειπες πιο πανω θα μπορουσες να το ελεγες οικολογικο.
νέο κουιζ
ποιος ειπε αυτα;
Ο Τσίπρας είναι πιο δεξιός από το Μητσοτάκη. Υπάρχει άλλη ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και πραξικοπηματική, η οποία να παρέδωσε το σύνολο σχεδόν της δημόσιας περιουσίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς διαχείριση σε έναν οργανισμό που ελέγχεται από ξένους; Μόνο η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου. Ο Τσίπρας αυτοτοποθετήθηκε σε κάποια ζητήματα πιο δεξιά και από τη ΝΔ»
το βρηκες γιαννηΟ αλαβανος το ειπε αλλα τι σημασια εχει
Και ο γλεζος και ο σπιθας ειπαν τα ιδια και χειροτερα
Ολοι αυτοι τον επεβαλαν και ο κοσμος τσιμπησε με τα γνωστα αποτελεσματα
Το θεμα ειναι απλο
Τσυριζας = νουδου
Νουδου = τσυριζα
To πασοκ του '80 '90 '00 μας εφτασε σε αυτο το χαλι..και ηρθε το '10 μετα..να μας το παιξει σωτηρας σε μια ηδη χρεοκοπημενη χωρα! Ευτυχως να λεμε που το '20 ειναι απλα μια αναμνηση!Το πασοκ εκανε απο το 10 και μετα αυτο που επρεπε να κανει
Γλυτωσε την χωρα απο την χρεοκοπια αναλαμβανοντας τεραστιο πολιτικο κοστος με την εφαρμογη σκληρων οντως μετρων αλλα απαραιτητων
Μειωσε το ελειμμα κατα 6 μοναδες
Εκανε μεταρυθμισεις μεσα στα δυο χρονια
Ολα αυτα εχοντας απεναντι ελεω αντιμνημονιου ολη την αντιπολιτευση και τους ξενους
Οχι μαστορα δεν ειναι ιδιοι πασοκ και οι υπολοιποι
Οσο και τα μμα(αποχαυνωσης) προσπαθουν να περασουν αυτο
Συναινεσε με την ψηφο του σε ολες τις προσπαθειες για να ξεφυγει απο την κατασταση η χωρα
Απεναντι στην σοβαρη αντιμετωπιση απο το πασοκ ειχε τον λαικισμο την συκοφαντια την προπαγανδα
Και ολα αυτα που γραφω δεν ειναι προιον φανατισμου αλλα αποτελεσματων