AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
ηταν κανενας από αυτους συριζαιος?
ψιτ ... δραγασακης ... υφυπ οικονομικων εκεινη την περιοδο
ηταν κανενας από αυτους συριζαιος?
ρε αφήστε την προσωπικη ζωη του νικολα τι εκανε,κοιτατε να ασκήσετε αντιπολιτευση πανω σε ένα ατομο με το τι εχει πραξει στη ζωη του.
εσεις οι δεξιοι δεν εχετε ποτε παρανομησει?
εγω πιστευω το αντιθετο οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες είναι μεγαλοεπιχειρηματίες γιατροι δικηγοροι μηχανικοι κλπ.
εγω το λεω συχνα στους νδ,δεν ανεβαίνει το κοινωνικο στατους του καθενα ψηφίζοντας νδ
οσο την κανει με τα δικα του λεφτα και τα δικα του εισοδηματα, δεν μας πεφτει λογος (ακομα και αν ειναι μαυρα, δικο του θεμα ειναι)
οσο ομως ερχεται εδω μεσα να μας κανει σαν καλος ινστρουχτορας μαρξιστικη κατηχηση και να μας κουναει το δαχτυλο ξεχνωντας ολες του τις λαμογιες και απαιτωντας να κανει τη ζωη του με τα λεφτα των αλλων (τους φορους απο τους οποιους πληρωνονται τα επιδοματα που τσεπωνε παρανομως και η "εργασια" σφραγιδοφυλακα που κανει στο νοσοκομειο με μειωμενο ωραριο λογω "αναπηριας" και βαρεα & ανθυγειινα) .... θα του την πεφτουμε και θα του τα θυμιζουμε συνεχως
ο φλωρακης ηταν κκε και ο κυρκος ηταν απλα ενας αριστερος ο οποιος το 2010 δεν ταχθηκε με τον συριζα αλλα με την δημαρ.Εισαι χαζος;;
ψιτ δεν ειπε για δραγασακη αλλα για φλωρακη και κυρκο.ψιτ ... δραγασακης ... υφυπ οικονομικων εκεινη την περιοδο
καλα κανει και σου κουναει το δαχτυλο,γιατι σε πειραζει που σου λεει αληθειες.αντε να στο ξαναβαλω μπας και το εμπεδωσεις μια και ισχυει και για σενα
καλα κανει και σου κουναει το δαχτυλο,γιατι σε πειραζει που σου λεει αληθειες.
πες ότι δεν σας αρεσει η αντιπολιτευση και ότι θα θελατε να κυβερνατε αλλα σανταμ χουσειν.
τα διεθνη καναλια σας λενε συντηρητικούς και εσεις γελατε.
το κομμα των δημοσιων υπαλληλων ηταν το ΠΑΣΟΚ.Τα ίδια σκατά και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Το δημόσιο 8πλασιάστηκε από το 1974 μέχρι το 1989.
Χ8 ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων.
Για να γίνει μπουρδέλο. Ενώ το 1974 λειτουργούσε.
Και βέβαια το 1974 οι μισθοί στο δημόσιο ήταν της φάπας.
Μόνο ζαβά θέλαν να μπουν στο δημόσιο .
Μετά , έγιναν ΜΙΣΘΑΡΕΣ.
Ο οδηγός του τρόλλεύ ή ο μηχανοδηγός του ΗΣΑΠ και του ΟΣΕ , έγιναν πιο πλούσιοι από έναν μεγαλοιατρό .
Και το τίμημα για όλα αυτά, θα είναι ο αφανισμός της ελλάδος.
Που περιλαμβάνει και απώλεια εδαφών .
ΝΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ.
ψιτ δεν ειπε για δραγασακη αλλα για φλωρακη και κυρκο.
πες ότι δεν σας αρεσει η αντιπολιτευση και ότι θα θελατε να κυβερνατε αλλα σανταμ χουσειν.
τα διεθνη καναλια σας λενε συντηρητικούς και εσεις γελατε.
εσεις τον τσιγλατε και μολις δειτε κατι παρανομο πιανεστε από αυτό και επειδή είναι συριζα βαφτιζετε ολους τους συριζαιους φοροφυγάδες,με λιγα λογια κανετε συκοφαντικη δυσφημιση με διαστρεβλωση της πραγματικότητας.το μονο που μας εχει πει μεχρι τωρα (οικειοθελως, χωρις να φαει ξυλο) ειναι οι συνεχεις λαμογιες που εχει καταφερει στη ζωη του
οπως περιπου και εσυ (μαυρα τσεπωνες στην αμερικη, μαυρα απο την καντινα, μαυρα και απο τα αυτοκινητα - ή πουλας μονο μεχρι 3 το χρονο ?)
και ερχεστε τωρα δυο λαμογια, να μας πουλησετε ηθικη (μαζι με μαρξιστικη κατηχηση) και να αποκαλειτε τους αλλους λαμογια
ρε αει τραβα παραπερα (για να στο πω ευγενικα)
το κομμα των δημοσιων υπαλληλων ηταν το ΠΑΣΟΚ.
ολο το κομμα στηριχτηκε πανω σ αυτους,διοριζε αβερτα ολες εκεινες τις δεκαετιες ταυτόχρονα τους αυξησε τους μισθους και τους εκανε τεμπέληδες.
οι δημόσιοι ηταν ο κορμος του ΠΑΣΟΚ.
οι λεξεις επενδυση,καταπατηση της διαφθορας,καταπατηση της γραφειοκρατειας,ηταν αγνωστες τοτε.
με ποιον εισαι ρε τυπε?δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα δεν ειμαι με την νδ - παραειναι αριστερη για τα γουστα μου
ψιτ δεν ειπε για δραγασακη αλλα για φλωρακη και κυρκο.
ναι ρε τζωνυ,εισασταν κρατιστες με κορμο οι ψηφοφοροι σας οι διορισμένοι δημόσιοι υπαλληλοι.Ρε καταλαβαινεις τι γραφεις;;
ναι ρε τζωνυ,εισασταν κρατιστες με κορμο οι ψηφοφοροι σας οι διορισμένοι δημόσιοι υπαλληλοι.
εγω είμαι υπερ των κρατικων επιχειρήσεων απλα τα λαθη που κανατε ηταν τα εξης.
1. επρεπε να διορίζατε σχεδόν το 40% αυτων που ειχατε διορισει
2. οι μισθοι τους επρεπε να είναι κατά 30% χαμηλοτεροι
εσεις τον τσιγλατε και μολις δειτε κατι παρανομο πιανεστε από αυτό και επειδή είναι συριζα βαφτιζετε ολους τους συριζαιους φοροφυγάδες,με λιγα λογια κανετε συκοφαντικη δυσφημιση με διαστρεβλωση της πραγματικότητας.
για τον τραμουντανα νεοπλουτο όμως δεν σε βλεπω να λες τιποτα,εκει του χαιδευεις τ αυτια επειδή είναι δεξιος.
οι οφσορ εταιριες που εχει στην βουλγαρια για να γλιτωνει φορους δεν σε πειραζουν,η ότι εχει παει και τα δηλωνει στους φορολογικούς παραδεισους,σε πειραξαν τα 200 ευρω που τρωει ενας μεσοαστος ενώ τα χιλιαρικα που γλιτωνει κάθε χρονο ενας ομοϊδεάτης σου καπιταλας δεν σε πειραζει.
εγω δεν θα σου πω τη μπιζνα που κανω με τα αμαξια μιας και εσυ ακομα μας κρυβεις σε ποια χωρα εισαι που εχει 0% φορολογια.
Καμια σχεση ο συνασπισμος με τον συριζα.
Το πρωτο ηταν κομμα,ασχετα αν δεν συμφωνουσα σε πολλα πραγματα που ελεγαν.
Ο συριζα ειναι οτι να ναι..ντροπη για την ιδια την αριστερα!
με ποιον εισαι ρε τυπε?
Αυτο λεω..ειναι οτι να ναι!Τι κομμα ;;
ενα αποκομμα του κκε ειναι
αποκομμα τυχοδιωκτων ενας αχταρμας αναρχοαπλυτων