arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Τα ποσταρίσματά σου.
δηλαδή τι θα μπορούσα να κάνω σαν ι4 στο γεεθα?
Τα ποσταρίσματά σου.
όταν υπηρέτησα μετά από 6 χρόνια καθώς σπούδαζα στα ΤΕΙ πήρα ι4 και υπηρέτησα στο γεεθα
σιγά την κομπίνα απλά χρησιμοποίησα ότι μπορούσα για να έχω μια ήρεμη θητεία
και απλά ενώ μου δόθηκε η ευκαιρία ευτυχώς δεν έγινα εποπ και στρατιωτικός μιας και δεν μου άρεσε
Ναι αλλά ζει σε χώρα-κομπιναΔεν θα αλλάξουμε τις έννοιες.
Οταν η προυπόθεση για να γίνεις ΕΠΟΠ είναι να έχεις άριστη υγεία και το αποκρύπτεις είναι κομπίνα.
Οταν για να νομιμοποιήσεις ένα αυθαίρετο πρέπει να υφίσταται πριν το 2011 και κάνεις ψευδή βεβαίωση είναι κομπίνα.
Οταν για να πάρεις ΚΕΑ πρέπει να είσαι άπορος και έχεις αδήλωτα εισοδήματα είναι κομπίνα.
Οταν για να σε πάρουν συμβασιούχο πρέπει να έχεις μόρια από ανεργία και εσύ είσαι ήδη συμβασιούχος στη ΔΕΗ είναι κομπίνα.
Οταν παίρνεις αναρρωτική άδεια για να μην δουλέψεις στην υπηρεσία αλλά δουλεύεις στο χωράφι σου είναι κομπίνα.
Οταν κτίζεις καινούριο αυθαίρετο στα ίδια τετραγωνικά και οικοδομική γραμμή με το παλιό αυθαίρετο που νομιμοποιήθηκε επι Τρίτση είναι κομπίνα.
Οταν προσλαμβάνεσαι ως φύλακας σε εταιρεία και αντί να φυλάς κοιμάσαι είναι κομπίνα.
Οταν γενικώς, αναπνέεις, υπάρχεις και αλληλεπιδράς πάλι κομπίνα είναι.
6 χρόνια σπούδαζες; Κατάλαβα σωστά;
Ήξερα για 3 χρόνια φοίτηση. Άντε σε κάποια να ήταν 4 χρόνια.
Το γλέντησες Νικόλα, ε;
ρε τούβλο τα τει είναι 4 χρόνια δηλαδή 8 εξάμηνα όπου το τελευταίο 1 εξάμηνο πρακτική
εγώ παράλληλα εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα και το τελείωσα στα 8 χρόνια
Αφηστε ησυχο τον Νικολιο να προκοψει, αυτος σας πειραξε; Σε καταστημα-υπηρεσια στην Αθηνα για λαθρομεταναστες καθε μερα ειναι αναρτημενα απ εξω τα ονοματα οσων θα πανε να εισπραξουν. Μουσταφα, Μαχμουντ, Χατιτζε. Χωρια τα διαμερισματα, δωρεαν βολτες με τα ΜΜΜ, κουπονια. Καθε μερα κι αλλα. Χιλιαδες. Και επι ΝΔ. Τολμησε να βγει και να πει ο νησιωτης τοπικος αρχοντας προερχομενος απο τη ΝΔ, οτι πρεπει επιτελους να αρχισει φυλαξη των συνορων, και επεσαν να τον φανε, Δεξιοι και Αριστεροι. <Δεν εκφραζει τη ΝΔ ο κυριος. Βαρκες θελει να βουλιαξουμε;> Και σε δυο δημοσκοπησεις μεσα σε λιγο καιρο, ο κοσμος τα εγκρινει ολα αυτα. Οπως εγκρινει και τη νεα μας Προεδρο Δημοκρατιας του ΚΚΕ Εσωτερικου. Αφηστε τον Νικολιο να κανει τη ζωη του. Δε σας πεφτει λογος.
ρε τούβλο τα τει είναι 4 χρόνια δηλαδή 8 εξάμηνα όπου το τελευταίο 1 εξάμηνο πρακτική
εγώ παράλληλα εργαζόμουν στον ιδιωτικό τομέα και το τελείωσα στα 8 χρόνια
Θα δούλεψες σκληρά την εποχή εκείνη ε;
"Απο ποσες δουλειες σε εχουν διωξει"????????
2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny 2funny
από 5
στην πρώτη εργαζόμουν 6 μήνες με σύμβαση αορίστου χρόνου και έλαβα αποζημίωση (η συγκεκριμένη εταιρία πτώχευσε το 2012)
στην δεύτερη εργαζόμουν 13 μήνες με σύμβαση αορίστου χρόνου και έλαβα αποζημίωση
στην τρίτη απασχολήθηκα 2 μήνες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας 4 μήνες και έλαβα αποζημίωση 2 μισθούς που μου αναλογούσαν μέχρι τη λήξη της σύμβασης
στην τέταρτη απασχολήθηκα 2 χρόνια και 3 μήνες από τον τρίτο μήνα ήθελε να με απολύσει αλλά με προστάτευε ο συνδικαλιστικός νόμος καθώς είχα εκλεγεί στο πρωτοβάθμιο σωματείο και δεν επιτρεπόταν να με απολύσει όταν έχασα την έδρα μου στο ΔΣ απολύθηκα με αποζημίωση
στην πέμπτη απασχολήθηκα με σύμβαση αορίστου χρόνου 15 μήνες και απολύθηκα το 2012 όπου μετά από μακροχρόνια ανεργία είμαι συμβασιούχος στη δεη
Αφηστε ησυχο τον Νικολιο να προκοψει, αυτος σας πειραξε; Σε καταστημα-υπηρεσια στην Αθηνα για λαθρομεταναστες καθε μερα ειναι αναρτημενα απ εξω τα ονοματα οσων θα πανε να εισπραξουν. Μουσταφα, Μαχμουντ, Χατιτζε. Χωρια τα διαμερισματα, δωρεαν βολτες με τα ΜΜΜ, κουπονια. Καθε μερα κι αλλα. Χιλιαδες. Και επι ΝΔ. Τολμησε να βγει και να πει ο νησιωτης τοπικος αρχοντας προερχομενος απο τη ΝΔ, οτι πρεπει επιτελους να αρχισει φυλαξη των συνορων, και επεσαν να τον φανε, Δεξιοι και Αριστεροι. <Δεν εκφραζει τη ΝΔ ο κυριος. Βαρκες θελει να βουλιαξουμε;> Στα νησια με επισημα στοιχεια, σε νοσοκομεια και ΑΤΜ αλλος δε μπορει να πλησιασει. Μονο λαθρομεταναστες. Και σε δυο δημοσκοπησεις μεσα σε λιγο καιρο, ο κοσμος τα εγκρινει ολα αυτα. Οπως εγκρινει και τη νεα μας Προεδρο Δημοκρατιας του ΚΚΕ Εσωτερικου. Αφηστε τον Νικολιο να κανει τη ζωη του. Δε σας πεφτει λογος.
Αφηστε ησυχο τον Νικολιο να προκοψει, αυτος σας πειραξε;
Αφηστε τον Νικολιο να κανει τη ζωη του. Δε σας πεφτει λογος.
Ναι αλλά ζει σε χώρα-κομπινα
Ο AntonisAnt2 έχει εξευτελίσει το νικολιό
Δεν διαφωνώ.
Η χώρα όμως είμαστε εμείς.
Έχουμε δύο δρόμους.
Ή χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία την γενική ανομία και φροντίζουμε πάντα και με κάθε μέσο το προσωπικό μας συμφέρον εις βάρος του συνόλου.
Ή προσπαθούμε (στο μέτρο του δυνατού και ίσως κόντρα στην ανθρώπινη φύση) να είμαστε νομοταγείς γνωρίζοντας οτι συνολικά σαν κοινωνία κερδίζουμε.
Προτιμώ το δεύτερο.
Με απαξίωσες τύπε. :S
Τόσα ποστ για να μου κλέψει την δόξα ο AntonisAnt2.
Αποχωρώ διαμαρτυρόμενος και πάω να συνεχίσω την δουλειά μου, μην καταλήξω Νικολιός!
κακώς να τους αναγκάσει το κράτος και να τα παίρνουν με το ζόρι
κράτος δεν είναι τα σύνορα
αλλά και η στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων και η εξίσωση των πολιτών οικονομικά
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ήμουν μάχιμος?