kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.035
- Πόντοι
- 6.256
Συνεχεια για επιδόματα και στήριξη φτωχών μιλάς εσύ, καλά κάνεις,το κεα και τα προγράμματα για τους μακροχρόνια άνεργους δεν υπολογίζονται στον οπεκα
ο βαρουφάκης ήταν ο καλύτερος υπουργός οικονομικών που είχε ποτέ η ελλάδα
και το σύστημα παράλληλων πληρωμών κι ήμουν υπερ του εθνικού νομίσματος
και ναι 1 φορά σε βουλευτικές ψήφισα λαφαζανη
το ότι στοίχησε 30 η 200 δις που λές δεν νομίζω ότι σε 6 μήνες που ήταν υπουργός ο βαρουφάκης ανέβηκε το δημόσιο χρέος κατά 200 δις η έστω 30 δις όπως λές
άρα δεν υπάρχει τεκμηρίωση για αυτό που λές
θες και εσυ να μου απαντήσεις κάτι αφού είσαι υπέρμαχος της δεξιάς?
όταν κυβερνούσε ο σαμαράς
γιατί δεν έκανε καθολικό το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και το είχε σε πιλοτική λειτουργία για έναν ολόκληρο χρόνο???και οι καθολικοί δικαιουχοι από 2.000.000 στη πιλοτική λειτουργία το έπαιρναν 100.000 ενώ είχαν ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
γιατί δεν υοθέτησε της δωρεάν μετακινήσεις για τους ανέργους καθώς ήταν πάγιο αίτημα από τους ανέργους????
γιατί δεν χρησιμοποιούσε κονδύλια από το ΕΣΠΑ για να χρηματοδοτήσει θέσεις εργασίας στο δημόσιο(κοινωφελής εργασία οαεδ 100.000 συνολικά θέσεις που υιοθέτησε ο συριζα) όπου και η ανεργία θα μειωνόταν και θα είχε όφελος για τους δημόσιους οργανισμούς παρά χρησιμοποιούσε τα κονδύλια του ΕΣΠΑ για να χρηματοδοτήσει ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ στις πλάτες των ανέργων
Πως όμως μια χώρα είναι οικονομικά ισχυρή να το κάνει αυτο?
Σ εχει απασχολήσει αυτό?
Μην πεις να τα πάρει απ τους πλούσιους γιατί οι πλούσιοι δε δίνουν, μόνο παίρνουν.