jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
τι θες τη ζωντανη συνδεση,ελα στο μπουρδελο που λες να δουλεψεις να δουλεψεις ως τραβελι.Ζωντανή σύνδεση με το μπουρδέλο της Κασσιανής.
τι θες τη ζωντανη συνδεση,ελα στο μπουρδελο που λες να δουλεψεις να δουλεψεις ως τραβελι.Ζωντανή σύνδεση με το μπουρδέλο της Κασσιανής.
Και ποιος εισαι εσυ ρε τύπε που θεωρεις τον εαυτο σου πιο συριζα απο τους υπολοιπους συριζαιους?ο ζαν κλοντ δεν ειναι συριζαιος ενας μπερδεμενος τυπος ειναι
δεν τον αναγνωριζουμε στο κομμα γιατι γραφει πολιτικες παπαριες
Μου ειναι εντελως αδιαφοροσοβαρα επιχειρηματα
για τη ταμπακιερα το υπουργειο μεταναστευτικης πολιτικης εχεις να πεις τιποτα????
αλεξ οι καυτες πατατες σου είναι αδιαφορες?Μου ειναι εντελως αδιαφορο
Οσο σκεφτομαι τι ογκολιθους ειχαμε εδω μεσα καποτε στην πολιτικη αντιπαραθεση απο την αριστερη "οχθη" (πορνοπαπος, φεθρυ, υπερποντικος, νατσο κλπ) και τι εχουμε σημερα, με πιανει καταθλιψη.
Παμε παλιαλεξ οι καυτες πατατες σου είναι αδιαφορες?
παραδεξου μια φορα ότι κανατε λαθος,οτι ηταν πολιτικη ανωριμοτητα και επιπολαιοτητα να καταργησετε το υπ.μεταναστευτικης πολιτικης.
ηδη μεσα σε 6 μηνες εχετε κανει 6 επιπολαιότητες.
ο πιο σοβαρος εγω δηλαδη
αλεξ αφου εμεις δεν ειμαστε ογκόλιθοι τοτε γιατι στενοχωριεσαι?Οσο σκεφτομαι τι ογκολιθους ειχαμε εδω μεσα καποτε στην πολιτικη αντιπαραθεση απο την αριστερη "οχθη" (πορνοπαπος, φεθρυ, υπερποντικος, νατσο κλπ) και τι εχουμε σημερα, με πιανει καταθλιψη.
Προσκυνώ....
να μιλησω με ποιον , υπαρχει και κανας σοβαρος ανθρωπος εδω??
...
Τουλαχιστον μπορούσες να συζητησεις σοβαρα, διαφωνοντας εστω μεχρι θανατου.Σιγά τους ασφαλίτες και τους μπράβους που χάσαμε μωρή γαλάζια έμπολα.
Για πελάτες τους ήθελες;
Η Δωρα πού ειναι?
Α πρεπει να ειμαι ευχαριστημενος δηλαδηαλεξ αφου εμεις δεν ειμαστε ογκόλιθοι τοτε γιατι στενοχωριεσαι?
ισα ισα ενας ληψος αντιπαλος είναι πιο ευκολα αντιμετωπίσιμος.
το μερισμα που εκοψε δεν ειχε αντικτυπο σε 1.4 εκ.κοσμο?Θελεις να σου πω ενα λαθος της ΝΔ?
Μπορω να σου πω. Κανονικο λαθος, οχι μαλακιες.
Ψηφισε τις 24 δοσεις στην εφορια, με εναρξη ισχυος 1η Ιανουαριου.
Και δεν εβγαλε την υπουργικη αποφαση ακομη για την εφαρμογή της, ενω και η ηλεκτρονικη πλατφορμα θα ειναι ετοιμη τον Απριλιο.
Επρεπε να εχουν κοψει το λαιμο τους να ειναι ετοιμοι 1η Ιανουαριου.
ΑΥΤΟ ειναι λαθος.
Οχι οι μπουρδες που μου λετε για υπουργεια και προεδρους δημοκρατιας.
Πραγματα που εχουν αντικτυπο σε εκατονταδες χιλιαδες ελληνες.
Η Δωρα πού ειναι?ναι τυπε δεν ηξερα πως πρεπει να πουλησω αριστερη διανοηση στο μπουρδελα
αφηνω τους δεξιους γ αυτο
να μιλησω με ποιον , υπαρχει και κανας σοβαρος ανθρωπος εδω??
εδω αλλος ποσταρει φωτο για να πεισει γιαγια τα επισχειρημτα του
ο πιο σοβαρος εγω δηλαδη δεν καταδεχομαι να μπω σε διαλογο με πνευματικα αναπηρα ζομπυ
να μιλησω με τον πιεξουλα την μικρη μπαρου την στεκου τους ναζηδες τον βολταιρο και τον σεντρινιο που μισουνε την ελλαδα και τους ανθρωπους της
εξω σε κοινες παρεες τετοιους τους εχω για πρωινο
εδω απλα απαξιω προτιμω να στελνω τη ψωλη μου στη πενταγιωτισσα
Κανονισε να σε βρουμε καμια μερα με κανενα νεφρο λιγοτερο πεταμενο σε χαντακι
Κανονισε να σε βρουμε καμια μερα με κανενα νεφρο λιγοτερο πεταμενο σε χαντακιτωρα μαλιστα κατι λες
απο μαρτιο θα ερθει μαζι με την ανοιξη
εχει τα δικα της αυτη τυπε μυστηριο ατομο
σε ειχανε παει μαρουλι μωρη πξουλα παρτουζα σε επαιρναν μαζι και μολις τελιωναν ησουν καταχυμενη και καταχεσμενη.Σιγά τους ασφαλίτες και τους μπράβους που χάσαμε μωρή γαλάζια έμπολα.
Για πελάτες τους ήθελες;