jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
δεν θα ηταν γκαφα αν δεν την ψηφιζαν,προκοπης η τιποτα.Η γκαφα ηταν η εμμονη στον παυλοπουλο εξ αρχης
απλα τα πραγματα
δεν θα ηταν γκαφα αν δεν την ψηφιζαν,προκοπης η τιποτα.Η γκαφα ηταν η εμμονη στον παυλοπουλο εξ αρχης
Τυπε μου τη βλέπω την "πριγκίπισσα" οσονουπω να παίρνει σβαρνα τα hot spots να την παίρνουν περατζαδα τα πακια και οι λάθρο, αφού της αρέσουν οι μουσουλμανικές ψωλες.Τους βασιλείς και τους απογόνους τους, γιατί τους μισείς ;
Είχαν στείλει κανέναν παππού σου "στα νησιά" ;;
Μεγάλα λάθη αυτά με τα νησιά!
Σου εξηγησα εκτενως τη θεση μου.ποια πολιτικη αξιοπρεπεια εσωσε ο τσιπρας,ειλικρινα μ αυτή την κινηση που εκαναν δεν μπορω να καταλαβω τι οφελος θα εχει ο συριζα.
χωρις δευτερη σκεψη επρεπε να την καταψηφισουν,μονο αν προτεινε προκοπη,ηδη εχω στειλει μειλ στον συριζα και εχω εκφραση δυσαρεσκεια ως μελος
δεν θα ηταν γκαφα αν δεν την ψηφιζαν,προκοπης η τιποτα.
απλα τα πραγματα
δεν ηταν χαμενος,ας προτεινε αριστερο ο κουλης και ας τον ψηφιζε,αλλα όταν λεμε αριστερο εννοουμε αριστερο όχι ΠΑΣΟΚο.π.χ τον γλεζο,τον κωσταντοπουλο εκει θα γελιοποιοταν ο τσιπρας αν δεν ψηφιζε.Σου εξηγησα εκτενως τη θεση μου.
Το λαθος ηταν απο πριν, με την ανεξηγητη εμμονη στον Παυλοπουλο.
Ουσιαστικα ηταν σαν να δινει πάσα στον Κουλη να κανει μια "αριστερη" επιλογη και να τον εκθεσει.
Εγω θεωρω οτι φταινε οι κακοι συμβουλοι που εχει.
Εδω που ηρθε το πραγμα, το χειριστηκε οσο καλυτερα γινεται. Ειπε ΝΑΙ, κανοντας καποιες σωστες θεσμικες παρατηρησεις.
Αν ελεγε ΟΧΙ στην Σακελλαροπουλου θα ηταν εντελως γελοιο. Μόνο αν ειχε επιμεινει ΕΞ ΑΡΧΗΣ σε καποια αριστερη προσωπικοτητα, θα μπορούσε να στηριξει μια αρνηση. Απλα πραγματα. Τωρα ηταν χαμενος ούτως ή αλλως.
Τυπε φτάνει με τον πακη, έκατσε πολλά χρόνια στην προεδρία της δημοκρατίας... Κάποια στιγμή πρέπει να γυρίσει και στην προηγούμενη δουλειά του : πανελιστας στον παπαδακη
σκατα συμβουλους εχει ο τσιπρας εμενα επρεπε να ειχε συμβουλο.
Πρεπει να αποφασισεις αν θελεις οι συμβουλές να φτασουν τον Συριζα στο 35-37% ή να τον κρατανε στο 20-25%.δεν ηταν χαμενος,ας προτεινε αριστερο ο κουλης και ας τον ψηφιζε,αλλα όταν λεμε αριστερο εννοουμε αριστερο όχι ΠΑΣΟΚο.π.χ τον γλεζο,τον κωσταντοπουλο εκει θα γελιοποιοταν ο τσιπρας αν δεν ψηφιζε.
σκατα συμβουλους εχει ο τσιπρας εμενα επρεπε να ειχε συμβουλο.
κανει λαθη που δυσαρεστουν τους αριστεροτερούς του συριζα.
Η ΝΔ πολυ σωστα εχει αποφασισει οτι κρισιμο δεν ειναι να χαιδευει τους "δεξιοτερους" στο κομμα και γι αυτο εφτασε 40%.
στο 25 καλυτερα μην σου πω στο 5 αρκει να μην νοθευσει ο καθενας την αριστερη ιδεολογια.Πρεπει να αποφασισεις αν θελεις οι συμβουλές να φτασουν τον Συριζα στο 35-37% ή να τον κρατανε στο 20-25%.
Ειναι ακριβως αυτο που συμβαινει και στη ΝΔ.
Η ΝΔ πολυ σωστα εχει αποφασισει οτι κρισιμο δεν ειναι να χαιδευει τους "δεξιοτερους" στο κομμα και γι αυτο εφτασε 40%.
Αν εσυ προτιμας ο Συριζα να χαιδευει τους "αριστεροτερους", θα παραμενετε στο 25%.
Τυπε μου τη βλέπω την "πριγκίπισσα" οσονουπω να παίρνει σβαρνα τα hot spots να την παίρνουν περατζαδα τα πακια και οι λάθρο, αφού της αρέσουν οι μουσουλμανικές ψωλες.
Ο θεσμος είναι κομμένος και ραμμενος για τα μέτρα του βαγγελα...κύρος, δύναμη, αποφασιστηκοτητα... Αλλά ο λαπας ο κουλης φάνηκε κατωτερος των περιστασεων...
Υποβιβάζεις το θεσμό ρε συ Τάκη.
στο 25 καλυτερα μην σου πω στο 5 αρκει να μην νοθευσει ο καθενας την αριστερη ιδεολογια.
αν βγαιναμε από την ευρωπη και το ευρω τωρα ο συριζα στις 7 ιουλιου θα επαιρνε 50%
τραγικα λαθη κανουν και φθειρουν το αριστερο οραμα.
Τα ιδια λενε και οι "γνησιοι δεξιοι" για τη ΝΔ. Να εχει δηλαδη σκληρη δεξια ατζεντα και ας παιρνει και 20%.στο 25 καλυτερα μην σου πω στο 5 αρκει να μην νοθευσει ο καθενας την αριστερη ιδεολογια.
αν βγαιναμε από την ευρωπη και το ευρω τωρα ο συριζα στις 7 ιουλιου θα επαιρνε 50%
τραγικα λαθη κανουν και φθειρουν το αριστερο οραμα.
Αν βγαιναμε απο την Ευρωπη, σημερα ο Συριζα θα ηταν εκτος νομου.αν βγαιναμε από την ευρωπη και το ευρω τωρα ο συριζα στις 7 ιουλιου θα επαιρνε 50%
πως θα βγαινε εκτος νομου αν ειχε το 50% του πληθυσμου,και αν επιχειρουσαν οι δεξιοι καπιταλιστες να τον ρηξουν,να αρχιζε να βγαζει αυτους εκτος νομου ως επικινδυνους για την δημοκρατια αλλα και την σταθεροτητα της χωρας,αυτοι που θα αντιδρουσαν βιαια στη φυλακη και αν εφτανε σε σημειο εμφυλιου η κατασταση να παρεδιδε η αριστερα την εξουσια στον στρατο μεχρι να σταθεροποιηθεί η κατασταση.Αν βγαιναμε απο την Ευρωπη, σημερα ο Συριζα θα ηταν εκτος νομου.
Και οι βουλευτες του θα ειχαν κανει πλαστικη προσωπου για να μην αναγνωριζονται.
Αν βγαιναμε απο την Ευρωπη, σημερα ο Συριζα θα ηταν εκτος νομου.
Και οι βουλευτες του θα ειχαν κανει πλαστικη προσωπου για να μην αναγνωριζονται.