kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.253
- Πόντοι
- 6.256
Ξαναγύρισε η αφρόκρεμα στο πασοκ?προφανώς η αφρόκρεμα έχει μετακομίσει πλέον από την αριστερά και έχει μείνει το σκατό
Μας μπέρδεψες βραδυάτικα.
Ξαναγύρισε η αφρόκρεμα στο πασοκ?προφανώς η αφρόκρεμα έχει μετακομίσει πλέον από την αριστερά και έχει μείνει το σκατό
Εγω τον συμπαθω γιατι ειναι απλως αφελης. Δεν ειναι πονηρος. Ακομη και η βλακεια που εκανε καποτε να πει οτι "αν ημουν πουτανα θα ηθελα να με λενε Κασσιανη" δειχνει μια αφελεια. Αγνοουσε οτι θα το αρπαξουν εδω μεσα και θα τον λενε συνεχεια ετσι. Δυστυχως εχει ανατραφει με τσιτάτα της αριστερας και αυτα δεν βγαινουν ευκολα απο το μυαλο.Ναι, ενώ όλα τα υπόλοιπα που πιστεύει και γράφει τον κατατάσσουν στους ευφυείς.![]()
Κι εγω μπερδευτηκα για να ειμαι ειλικρινηςΞαναγύρισε η αφρόκρεμα στο πασοκ?
Μας μπέρδεψες βραδυάτικα.
Ουδέν σχολιον.Άλεξ .... για πες μας ... την πρόταση της εισαγγελέως ....
πως την κόβεις ;;;;;
τα σεβη μου κυριε καπιταλα,η αφροκρεμα εχει παραμεινει στον συριζα και μάχεται για την ανατροπη της νδ και την επαναφορά της εξουσιας στον συριζα.προφανώς η αφρόκρεμα έχει μετακομίσει πλέον από την αριστερά και έχει μείνει το σκατό
τα σεβη μου κυριε καπιταλα,η αφροκρεμα εχει παραμεινει στον συριζα και μάχεται για την ανατροπη της νδ και την επαναφορά της εξουσιας στον συριζα.
εγω το ειχα γραψει για πλακα αλεξ άλλο που η λουγκρα ο λευτερης νικολσον το διαπομπεψε,εντωμεταξι τον λευτερη τον ξεβρακωσα κανονικα γι αυτό και εφυγε κακην κακως από το σαιτ μιας και το προσωπο που εκρυβε πισω από τη μασκα εγω του το φανερωσα.Εγω τον συμπαθω γιατι ειναι απλως αφελης. Δεν ειναι πονηρος. Ακομη και η βλακεια που εκανε καποτε να πει οτι "αν ημουν πουτανα θα ηθελα να με λενε Κασσιανη" δειχνει μια αφελεια. Αγνοουσε οτι θα το αρπαξουν εδω μεσα και θα τον λενε συνεχεια ετσι. Δυστυχως εχει ανατραφει με τσιτάτα της αριστερας και αυτα δεν βγαινουν ευκολα απο το μυαλο.
Πρώτον, δεν υπαρχει "πλακα" σε αυτα. Και μονο που επεσες σε αυτην την λουμπα, δειχνει οτι εισαι λιγακι αφελης.εγω το ειχα γραψει για πλακα αλεξ άλλο που η λουγκρα ο λευτερης νικολσον το διαπομπεψε,εντωμεταξι τον λευτερη τον ξεβρακωσα κανονικα γι αυτό και εφυγε κακην κακως από το σαιτ μιας και το προσωπο που εκρυβε πισω από τη μασκα εγω του το φανερωσα.
Κατσε να φτασει ο Κουλης μεχρι τελη Γεναρη....Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να βγει το πρώτο χαρτί τέλη γενάρη με τις νέες εισφορές των αγροτών
ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΝΔ
δεν έχουμε πολλά να πούμε ....
Μετά ....
Ποιανου ετους?Κατσε να φτασει ο Κουλης μεχρι τελη Γεναρη....
εφτιαξε και δευτερο προφιλ και μετα ειπε ότι αποχωρει οριστικα,δεν τον επαιρνε άλλο.Πρώτον, δεν υπαρχει "πλακα" σε αυτα. Και μονο που επεσες σε αυτην την λουμπα, δειχνει οτι εισαι λιγακι αφελης.
Δευτερον, ο λευτερης δεν εφυγε, τον μιουταρανε.
Ουδέν σχολιον.
Του ετους που ο Ερντογανος θα φερει τρυπανι κατω απο την Κρητη, νομιζεις οτι μπορει να σταθει πρωθυπουργος μετα απο τετοιο γεγονος??Ποιανου ετους?
2021Ποιανου ετους?
Καθε μηνα θα επεφτε ο Ανδρεας. Και ηταν και σιγουροι.
Εμεινε οκτω χρονια.