alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δεν το λέω εγω.. το είπαν άτομα που σε γνωρίζουν..
Ε αφου το ειπαν τα ατομα "που με γνωριζουν"...
Δεν το λέω εγω.. το είπαν άτομα που σε γνωρίζουν..
Καλώς την αγράμματη δικηγόρο
Έτσι σε παίρνανε στα τσοντοσινεμά σιxαμένε
Αυτος τύπε γιατι εχει νευρακια και λεει ολο μαλακιες?Τύπε, μη μας βάζεις σιχαμερές φωτογραφίες από το αρχείο του υπολογιστή σου, ήμαρτον, μπορείτε να τα βλέπετε μεταξύ σας.
ποιο 25 φιλε αλεξ ο καραμανλης σκαβει το λακκο του κουλη τωρα και όταν ερθει η στιγμη η καταλληλη θα παμε σε εκλογες.Συνεχιστε με τις εφούλες αλλά μετα μην αναρωτηθειτε γιατι μεινατε στο 25%. Που και αυτο πολυ ειναι εδω που τα λεμε για την ποιοτητα του μορφωματος που λεγεται Συριζα.
Κάτσε να σε δούμε λίγο, τόσα χρόνια.Oλο τα ιδια και τα ιδια.
Πραγματικα μπαινω στο νημα και βαριεμαι αφορητα.
Ολο τις ιδιες σαχλαμαρες διαβαζω
Θα με κανετε να κοψω το μπου
Εγώ βλέπω τα πάντα, εσύ βλέπεις μόνο κομματικά,Α ναι ε?
Ειδικα εσυ να τα βλεπεις αυτα και καποιοι σαν εσενα, ευτυχως ελαχιστοι, που επειδη ο Κουλης δεν βρηκε το μαγικο ραβδακι να γυριζουν οι βαρκες των λαθρομεταναστων πισω, εχετε εξισωσει τους αριστεροθολοκουλτουριαρηδες με το απολυτα φυσιολογικο κομμα που κυβερναει.
Ε αφου το ειπαν τα ατομα "που με γνωριζουν"...
Αλλο τούτο παλι.Για χάρη σου μπήκα κι εγώ εδώ.
Αυτος τύπε γιατι εχει νευρακια και λεει ολο μαλακιες?
Μεχρι και στο νημα του GNTM τον κραξανε.
Γιατι πρεπει οπωσδηποτε να εκτιθεσαι και να λες σαχλαμαρες?
Αυτο ακριβως εννοω.γαμώτο ξεμείναμε με τα λιμά... δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι με το κατακάθι των συριζαίων που έμεινε στο μπου...
πάνε οι χρυσές εποχές πορνόπαπου και σια...
Ποιος Καραμανλης, ο γνωστος?ποιο 25 φιλε αλεξ ο καραμανλης σκαβει το λακκο του κουλη τωρα και όταν ερθει η στιγμη η καταλληλη θα παμε σε εκλογες.
ουτε 3ετια δεν θα βγαλει ο κουλης,πανω οι μακεδονες γκρινιαζουν.
Αυτο ακριβως εννοω.
Καποτε υπηρχε πραγματικη αφροκρεμα αριστερας εδω μεσα.
Πληρης απογοητευση.
Τι λες ρε παιδι μου, σκιαχτηκα τωραπανω οι μακεδονες γκρινιαζουν.
εδω τυπε θα δινει 2000 σε κάθε γεννα εκει να δεις τι εχει να γινει,καθε μεταναστρια και κάθε γυφτισσα θα είναι γκαστρωμενη.πολιτικη προτυπο κουλη, για λυση της υπογεννητικότητας,χαχαχαχαΕγώ βλέπω τα πάντα, εσύ βλέπεις μόνο κομματικά,
Και αν δε μπορεί να φυλάξει τα σύνορα να παραιτηθεί,
Απαιτώ ασφαλή σύνορα, μου το υποσχέθηκε προεκλογικά
Να πω καλά χριστούγεννα ή θα χαλαστούν οι πακιστανοί.
Είχε γέλιο που όταν σε απείλησαν για να φας τις μάπες σου είχες κρυφτείΑυτος τύπε
Ποιος Καραμανλης, ο γνωστος?
Αυτος πλεον βαριεται να αλλαξει σταυροποδι στην ταβερνα, και πιστευεις εσυ οτι ασχολειται με ιντριγκες και σκαψιματα. Καλα, κοιμισου αγαπητε μου.
Ο Καραμανλης πιθανοτατα δεν θα ειναι καν βουλευτης απο τις επομενες εκλογες γιατι βαριεται πλεον ακομη και να παει να ορκισθει ως βουλευτης. Για να μην πω οτι απο το 2009 δεν εχει συμμετασχει σε καμια κοινοβουλευτικη διαδικασια, δεν εχει μιλησει ποτέ στη βουλη και δεν εχει κανει καμια ερωτηση. Συνελθε.
το 2015 όμως καλα βγηκε στα καναλια και ειπε να ψηφισουμε ναι στο δημοψήφισμα.Ποιος Καραμανλης, ο γνωστος?
Αυτος πλεον βαριεται να αλλαξει σταυροποδι στην ταβερνα, και πιστευεις εσυ οτι ασχολειται με ιντριγκες και σκαψιματα. Καλα, κοιμισου αγαπητε μου.
Ο Καραμανλης πιθανοτατα δεν θα ειναι καν βουλευτης απο τις επομενες εκλογες γιατι βαριεται πλεον ακομη και να παει να ορκισθει ως βουλευτης. Για να μην πω οτι απο το 2009 δεν εχει συμμετασχει σε καμια κοινοβουλευτικη διαδικασια, δεν εχει μιλησει ποτέ στη βουλη και δεν εχει κανει καμια ερωτηση. Συνελθε.
Εμενα με απειλησαν να φαω τις μαπες μου. Μαλιστα. Και κρυφτηκα εγω σε λαγουμια. Ξαναμαλιστα.Είχε γέλιο που όταν σε απείλησαν για να φας τις μάπες σου είχες κρυφτεί
σε λαγουμια.. ούτε εδώ εμφανιζόσουν.. βλεπω τωρα ξεψαρωσες παλι και λες τα δικα σου
bbw lover
Ναι ρε τύπε, αν στην αρχική σελίδα δεν τύχει να δώ ότι γράφεις στις "πολιτικές εξελίξεις" δεν μπαίνω λέμεΑλλο τούτο παλι.