Η τύπισσα είναι ΚΑΡΙΟΛΑ.Δεν θέλει να δουλέψει. Περνάει μια χαρά. Δεν χαλάει λεφτά. Οι γαμιάδες της πληρώνουν τα πάντα.
ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 14 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ . ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.
Αν τη διορίσουν σεδημόσιο σχολείο , στο ΒΠ που μένει και μπορεί να πηγαίνει με τα πόδια .... τότε θα πάει.
Δεν θέλει και να ταλαιπωρείται.
Θα πουν σε τέτοιες κυρίες από το μαρούσι ή τη νέα ερυθραία να πάνε σε σχολείο στα πατήσια ; ή στην ηλιούπολη ;;;
ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
Δεν συζητάμε για να πάει αναπληρωματικός ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΠΤΩΧΟΙ , ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ ή στη ΛΕΡΟ.
Αδιανόητο .
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ.
Εγώ για να βγάλω λεφτά, ρισκάρω κάθε μέρα τη ζωή μου.
Αν γίνει στραβή με κάποιον θα με τρέχει στα δικαστήρια,
θα θέλει να μου πάρει τα σώβρακα και να με πάει φυλακή.
ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ.
Δεν το ανέχομαι αυτό .
Γι'αυτό θέλω να φύγω από αυτόν τον κωλότοπο .
Ναι ρε, εσύ που την ξέρεις προσωπικά μπορεί να τη λες καριόλα και βρωμόμουνο. Δεν αντιλέγω.
Το κράτος όμως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να την κλασάρει σε δικαιούχο ή μη.
Περιουσία και εισόδημα μπορεί και (ψιλο)ελέγχει. ΑΜΕΑ το ίδιο.
Στην προθυμία για εξεύρεση εργασίας είναι που δυσκολεύεται. Εκεί πρέπει να βελτιωθεί το κράτος.
Αν σε παρηγορεί πάντως ακόμη και το σαχλό σύστημα της επετηρίδας έχει πρόνοια για τέτοιες περιπτώσεις.
Δεν μαζεύεις μόρια για να διοριστείς όπου θέλεις αν δεν περάσεις από επαρχία.
Επίσης (νομίζω με κάποια επιφύλαξη οτι) αν δεν αποδεχθείς τον διορισμό βγαίνεις από την επετηρίδα.
Μάλλον και εκεί πουλάει φούμαρα η πρώην οτι περιμένει διορισμό δίπλα στο σπίτι της. Εκτός αν υπάρχουν τίποτε ευεργετικές διατάξεις για ανήλικα τέκνα. Ένας εκπαιδευτικός συμφορουμίτης ίσως μπορεί να μας διαφωτίσει σχετικά.