στο εχω ξαναπει χιλιαδες φορεςΞαναγράφεις για πολλοστή φορά την ίδια βλακεία, παρόλο ότι στο επισήμαναν και άλλοι
Κοίτα στο πρροφίλ μου και σταμάτα την ίδια βλακεία δήθεν δεξιε.
ωριμασε επιτελους και μην εκτιθεσαι σαν 18χρονος
στο εχω ξαναπει χιλιαδες φορεςΞαναγράφεις για πολλοστή φορά την ίδια βλακεία, παρόλο ότι στο επισήμαναν και άλλοι
Κοίτα στο πρροφίλ μου και σταμάτα την ίδια βλακεία δήθεν δεξιε.
στο εχω ξαναπει χιλιαδες φορες
ωριμασε επιτελους και μην εκτιθεσαι σαν 18χρονος
την αμεση απελαση ολων
ο πολεμος στην συρια τελειωσε
εσυ δυστυχως τους εχεις ξεπερασει μικρε μαλλον φτανεις τον px αργεις ακομα αλλα θα τον φτασεις βαλε τα δυνατα σουΣαν και σένα δύσκολα φτάνει κανείς. Μόνο ομοϊδεάτες σου σαν τον Κλωντ και τον Νικολάκη βλαξ,
εσυ δυστυχως τους εχεις ξεπερασει μικρε μαλλον φτανεις τον px αργεις ακομα αλλα θα τον φτασεις βαλε τα δυνατα σου
ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ. ΙΚΕΤΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΤΗΣ SIEMENS.
Απο το ύφος των γραφομένων, το κείμενο μάλλον απο καμμιά φυλλάδα για να σκουπίζουμε τον κώλο μας θα είναι. Για βάλε πηγή αμόρφωτε
μακελειο
χαχαχα εσυ που εισαι μορφωμενος και εισαι μελος στο εκαλη κλαμπ δεν μας λες μια πηγη να διαβαζουμε?Χαα χαα..είσαι αδιόρθωτος. Σε λυπάμαι ρε συ. Ζεις στον υπόκοσμο και τρέφεσαι με σκουπίδια. Κρίμα.
χαχαχα εσυ που εισαι μορφωμενος και εισαι μελος στο εκαλη κλαμπ δεν μας λες μια πηγη να διαβαζουμε?
οι χλευασμοι επιστρεφονται σε εσενα εγω πηγη περιμενω να μας πεις τι να διαβαζουμεΡε συ σοβαρά, είσαι καταδικασμένος. Ζεις με σκουπίδια και κλισέ. Να κοίτα, μορφωμένος το συνδέεις με Εκάλη. Στο κέντρο της Αθήνας δε ζούνε μορφωμένοι;
Τι να σου πω, σε λυπάμαι. Περαστικά αν και...αδύνατον
επαναλαμβανω την ειδηση
Σε απαλλαγή του πρώην βουλευτή Νίκου Γεωργιάδη, λόγω παραγραφής, για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο για την οποία είχε καταδικαστεί σε πρωτο βαθμό σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ, προχώρησε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.
οι χλευασμοι επιστρεφονται σε εσενα εγω πηγη περιμενω να μας πεις τι να διαβαζουμε
αυτους που προσκυνας τωρα εσυ βλακακο και οπου υποτιθεται οτι απο την πρωτη μερα που θα γινοντουσαν κυβερνηση θα αλλαζαν επιτοπου την νομοθεσια
επαναλαμβανω το ρουσφετακι για τον αδωνι για να σωσει το κωλαρακι του ξαδερφου του στεφθηκε με απολυτη επιτυχια
περιμενω δικηγορικη απαντηση του αλεξ αλλα και αλλων δικηγορων στο forum περι αυτου
Πανεύκολο. Πως δεν το σκέφτηκε κανείς, μέχρι τώρα;
το εφαρμοζουν στο βιζενγκραντ
δεν χρειαζεται σκεψη. απλη εφαρμογη
Δε χρειάζεται να εφαρμόσουν τίποτα αυτά τα βλακόμουτρα - δεν εχουν μετανάστες εκει.