Alyakmon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2019
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
εχεις κουρασει ..
Ποτε προλαβες ωρε κλωνοχρυσαυγουλο και κουράστηκες; Εεεεε;
Lefteris38
εχεις κουρασει ..
μωρη λερα ο συριζα εγινε ένα κεντροαριστερο προοδευτικο κομμα,το ότι πηγαν πασοκοι στον συριζα δεν σημαινει ότι είναι σουπερ μαρκετ,ο συριζα μαζεψε πασοκους αφθαρτους οι οποιοι ειχαν μικρη θητεια στο ΠΑΣΟΚ και μολις μυριστηκαν την βρωμια εφυγαν.
αν ο συριζα ειχε λοβερδο η χρυσοχοοιδη θα σου λεγα ναι εχεις δικιο.
το ΠΑΣΟΚ σαν κομμα αν υπηρχε σε άλλη χωρα θα ειχε τεθει εκτος νομου ως μια παρανομη οργανωση,ηταν ένα κομμα διεφθαρμενο με διεφθαρμένους υπουργούς και βουλευτες.
πιστευες ότι μετα απο αυτή τη βρωμα που ξεσκεπαστηκε για το ΠΑΣΟΚ θα μπορουσε να γινει μεγαλο κομμα?
Εδώ πάμε για πόλεμο με τον τούρκο και ακόμα ασχολούνται ορισμένοι με τη φώφη και τον αλέξι. Βλακόμουτρα ολκης, διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι ανάξιοι για σκέψη
Πολεμο παμε επειδη ειναι οι προδοτες της δεξιας πανω και ο γερμανοτσολιας κουλης
κάτι του είπες τώρα.Ρε φίλε είσαι τελείως μαλάκας.
Π
Πολεμο παμε επειδη ειναι οι προδοτες της δεξιας πανω και ο γερμανοτσολιας κουλης
Τι ουρντ ρε ουγκανο
Αυτό που περιγράφεις ειναι μια γενια ελλήνων που δημιουργήθηκε απ το πασοκ και τη νδ.Είσαι λίγος. Ασε με λίγο να σου πω ποιος είσαι πραγματικά
Είσαι πασοκ - και μόνο αυτό αρκεί να σε κατατάξει στους καθυστερημένους. Αλλά ντάξει, είσαι βλάκας αλλά πιστός. Διάβασε παρακάτω
Είσαι δημόσιος υπάλληλος. Προφανώς διορισμένος λόγω ενσήμων στην αφισσοκόληση. Σα ΔΥ έχεις τη νοοτροπία του παράσιτου, όντας εμφανώς κατώτερος πνευματικά από όσους εργάζονται. Δεν έχεις φιλοδοξίες, σκέφτεσαι μόνο τη σύνταξη. Δεν είσαι άντρας, είσαι αναξιοπρεπής. Οσφυοκάμπτης, τεμπέλης και ανίκανος σε όλα.
Και αντι να κάνεις τουμπεκί, έχεις το θράσος να μου απευθύνεις το λόγο θεωρώντας οτι είμαστε ίσοι. Σάλτα γαμίσου ρε γύφτο ΔΥ, δεν είσαι καν άξιος να μου φέρεις την κοκα κόλα μου.
Αυτό που περιγράφεις ειναι μια γενια ελλήνων που δημιουργήθηκε απ το πασοκ και τη νδ.
Και το χειρότερο ειναι ότι ακόμα δεν αλλάζει τίποτα
Συμφωνώ. Και δυστυχώς, ακόμα υπάρχουν και τους πληρώνουμε.
Αυτό δε σημαίνει οτι ο μπορεί το κάθε καθυστερημένο να νομίζει οτι είναι άξιος να μου απευθύνει το λόγο. Και να μιλάει με κλισέ που ανήκουν στο...χρονοντούλαπο.
Εμείς φταίμε που τους δώσαμε δικαιώματα, και τώρα βγάζουν και γλώσσα
Εδώ πάμε για πόλεμο με τον τούρκο και ακόμα ασχολούνται ορισμένοι με τη φώφη και τον αλέξι. Βλακόμουτρα ολκης, διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι ανάξιοι για σκέψη
ο τραγκας τα λεει ωραια απο το καλοκαιρι μεχρι στιγμης
ξυδακι και κρυο ντουσακι σε οσους δεν μπορουν να τον ακουσουν