jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
άλλο 10% και άλλο 30%Ο τσυριζας ρε μαστορα τα ιδια δεν εκανε;;
άλλο 10% και άλλο 30%Ο τσυριζας ρε μαστορα τα ιδια δεν εκανε;;
άλλο 10% και άλλο 30%
ρε τζωνυ αυτή η αντιπολιτευση δεν πιανει.
ο εχθρος σας είναι η νδ και καποια στελεχοι σας τα οποια φλερταρουν με τους δεξιους.
αυτό που θα κανεται είναι να πληρωνουν από του χρονου ολοι τα μαλλιοκέφαλα τους στην εφορια.
οι μεν εμποροι με την υπερμετρη χρηση της καρτας οι δε υπολοιποι πολιτες όταν δεν μπορεσουν να χτυσουν το αφορολογητο.
πες ρε νεοπλουτε εγω παιρνω 500 ευρω κάθε μηνα και θελω να αποταμιευω τα 400 τα υπολοιπα εξοδα μου θα τα κανω από της γυναικας μου τα χρηματα γιατι εγω να πληρωσω αφορολογητο αφου θελω να αποταμιευω?
Το σανό-πολυτεχνείο που το γιορτάζουμε πιο πολύ κι απ την25 η μαρτίουπότε θα εκλείψει?
Τι σκατά έγινε που θα πρέπει να το γιορτάζει η κάθε γενιά,
Αντε γαμώ τις επετείους της μαλακίας, φορτωθήκαμε και του γρηγορόπουλου το σανό
Αν θέλουν χώρα χωρίς μπάτσους για να κάνουν ότι θέλουν να κάνουν δημοψήφισμα ή να δοκιμάσουμε για ένα μήνα πως θα είναι η ζωή μας χωρίς μπάτσους.
Άντε με τις ιδεολογίες του κώλου,
Πως θα πάμε μπροστά όταν συνέχεια σκαλίζουμε τα σκατα απ το παρελθόν μας
Κάποιες φορές δε χωνευω καλά το σανό, θέλω περιέ.Τι εγινε ρε μαστορα μυγα τσε τσε σε τσιπησε;;
και να σου ρε νεοπλουτε πες ότι ενας είναι 65 χρονων παιρνει 600 ευρω συνταξη και ταιζει τον ανεργο γιο του,πως θα χτισει αφορολογητο?γιατί ηλίθιε και με της γυναίκας σου να τα κάνεις πάλι πιάνονται... βόδι
https://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/inline-images/tsipras-adonis-deipno-ptd.jpg[/img[/URL]]
Απαπαπαπαπα.....
Και στο βαθος λαχανοκηπος με βλητα
[/quote]ρε τζωνυ τι ηθελες να παιζουν μπουνιες?
εδώ εσεις συγκυβερνήσατε το 2012 οι χειραψίες σε πειραξαν
γιατί δεν πήγες και σύ να γίνεις γαλονάς ?
γιατί ηλίθιε και με της γυναίκας σου να τα κάνεις πάλι πιάνονται... βόδι
Εσύ γιατί δεν πήγες ;
Θα έπαιρνες σύνταξη 20 χρόνια τώρα !!!!!
που να τις καταλάβεις εσυ ρε τσιρακι,εδω θεωρεις τον τραμπ χαζο που πτωχευσε κατι εταιριες του για να γλιτωσει μερικα δις που τον ειχαν παει μεσα.Η Κασσιανή έχει αναπτύξει οικονομικές θεωρίες που κανένας θνητός δεν μπορεί να κατανοήσει.
που να τις καταλάβεις εσυ ρε τσιρακι,εδω θεωρεις τον τραμπ χαζο που πτωχευσε κατι εταιριες του για να γλιτωσει μερικα δις που τον ειχαν παει μεσα.
εσυ δεν ελεγες ρε τσιρακι ότι οι επιχειρήσεις οι οποιες εχουν λειτουργικες ζημιες πανε για πτωχευση η για ξεπουλημα?Κασσιανή τα έχεις χάσει από το πολύ μαστίγιο. Να πεις στις αφέντρες σου να μην σε βαράνε στο κεφάλι.
Πότε ρε υποψήφιε χρυσέ μαλάκα σχολίασα τον Τραμπ;
Ε μαλλάκω;
σωπα ρε γιαφκα ειναι τα κρανη μηχανης και τα μπουκαλια μπυρας
ποσο γελοιοι ειστε οι δεξιοι ρε καρναβαλια λεμε![]()
![]()
......
ανοιξατε τον αισκο του αιωλου
σημερα κατεβηκανε βουλευτες του συριαζα στο δρομο , δε σας χαλασε καθολου
πατε καλα τα ιδια ελεγε και η αντουανετα τα παμε καλα και μια ωρα μετα της πηραν το κεφαλι
τετοια επαφη με τη πραματικοτητα