jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
πλέον η γυναίκα μου είναι όλη κι όλη 65 κιλά μέχρι 70 κιλά ύψος 1.61
φτερό στον άνεμο είναι
1ο βαθμο παχυσαρκιας νικολιε
φτερό στον άνεμο είναι
Την ψοφησες στην πεινα ε?
Αν και για καποιους εδω μεσα 70 κιλα με 1,61 ειναι θεοχοντρη
πάντα έχει φαγητό το σπίτι
εγώ την ταίζω να παχύνει
φυσικά συμμετέχουμε από κοινού στα ψώνια
δηλαδή η πρώην μου με υψος το πολύ 1.70 άντε 1.75 που ήταν πάνω από 100 κιλά τι ήταν???
μωρη πορνη πες ότι με εχεις βαλει στοχο γιατι στα εβγαλα στη φορα?σου εχω γινει εφιάλτης και σε κάθε μυνημα σου με αναφέρεις.Αυτο για ξαναγραψε το.... γιατι μου τα γυριζεις τωρα....
Αφεντρα δεν υπαρχει για υποτακτικο ρολο, γιατι τοτε δεν ειναι αφεντρα. Υποτακτικος εισαι εσυ...
Εσυ για αφεντρες μιλησες οτι πας... Σου αρεσουνε και να σε βριζουν ρε; Ετσι εξηγουνται ολα...
Δεν υπαρχει φαντασιοπληξια δικε μου. Εσυ αγαπη μου τα εγραψες, οχι εγω... Τα "δεσιματα και τα βρισιδια" δεν ειναι η σκληρη βια που ανεφερες πριν αγριεψουν τα πραγματα. Η "σκληρη βια" ακομα και ο πιο αδαης καταλαβαινει τι συμπεριλαμβανει.
Για να μη λες οτι εχω φαντασιωσεις.... παρε τα γραφομενα σου.
Η πλακα ειναι οτι βαφτισες την "σκληρη βια" εξτριμ σπορ...
ωστόσο εσύ δεν μας απαντάς
τι θεωρείς ανάπτυξη? πως θα έρθει η καλύτερη ζωή??? τι άλλαξε από τις εκλογές και μετά ως προς το καλύτερο????
ενας κλασσικος νδ θα σου πει συντροφε.
η αναπτυξη θα ερθει με τις επενδύσεις (που δεν ερχονται),η ζωη θα γινει καλυτερη και μετα τις εκλογες η ζωη εγινε καλυτερη γιατι η νδ εφερε την αναπτυξη.
υπομονη το 2021 θα πεσουν και ο συριζα θα γινει κυβερνηση.
μωρη πορνη πες ότι με εχεις βαλει στοχο γιατι στα εβγαλα στη φορα?σου εχω γινει εφιάλτης και σε κάθε μυνημα σου με αναφέρεις.
όταν θα βγαλω και τα υπολοιπα απλυτα σου στη φορα θα με αναφέρεις σε κάθε μυνημα σου για 2 χρονια.
περα ότι προσπαθεις να με δυσφημισεις στο σαιτ εσυ εκτίθεσαι,πες μωρη οντως ότι ένα μελος ηταν γκει θα του ασκουσες μπουλινγκ?εδω εγω που είμαι στρειτ αναμασας μια καραμελα ψευδους περι αφεντρων κλπ.πες μωρη ότι με εχεις αχτι γιατι σε ξεβρακωσα.
εγω θα συνεχισω να σε ξεβρακωνω λευτερακη εκτος και αν ζητήσεις δημοσια συγγνωμη και παραδεχτείς ότι εισαι ηδονοβλεψίας μπαισεξουαλ και φαντασιοπληκτος
Ρε Νικολιό να σου πω, αλλά πάλι δεν θα καταλάβεις γιατί δεν συμφωνούμε ούτε στον ορισμό.ωστόσο εσύ δεν μας απαντάς
τι θεωρείς ανάπτυξη? πως θα έρθει η καλύτερη ζωή??? τι άλλαξε από τις εκλογές και μετά ως προς το καλύτερο????
ενώ την ίδια περίοδο αποταμίευες 30.000€ από μαύρη αδήλωτη εργασία.σαφώς και έχω ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο και στη ΔΕΗ και στην ΕΥΔΑΠ
στη ΔΕΗ έχω έκπτωση 50% στη κατανάλωση και δεν πληρώνω ΥΚΟ
και στην ΕΥΔΑΠ έχω έκπτωση 40% στο σύνολο του λογαριασμού
σαφώς στη ΔΕΗ δεν πρέπει να ξεπερνάω της 1200 κιλοβατόρες το τετράμηνο που ποτέ δεν της έχω ξεπεράσει και στη ΕΥΔΑΠ μέχρι 25 κυβικά την τριμηνία που πάλι ποτέ δεν τις έχω ξεπεράσει
έχω κάνει και αίτηση στο δήμο αθηνάιων και έχω πετύχει και έκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη λόγο απορίας
Την ψοφησες
στην πεινα ε?
https://[URL unfurl="true"]www.rizospastis.gr/getImage.do?size=medium&id=13032[/img[/URL]]
1974 οταν ο ριζοσπαστης πανηγυριζε για την νομιμοποιηση του κκε απο την ροζα την ναζιαρα
[/quote]
Το 89 ηταν που τους μοιρασε και αντιστασιακες συνταξεις ο Μητσοτάκης?
φτερό στον άνεμο είναι
Αν και για καποιους εδω μεσα 70 κιλα με 1,61 ειναι θεοχοντρη
Μόνο για κάποιους? για όλους,Αν και για καποιους εδω μεσα 70 κιλα με 1,61 ειναι θεοχοντρη
Το 89 ηταν που τους μοιρασε και αντιστασιακες συνταξεις ο Μητσοτάκης?
καλα κανανε μωρη σιχαμενη πασοκατζου,τραβα για υπνο και ψοφα, κωλοκλεφτες πασοκατζηδες τολματε να κανετε και μαθημα στον λαο καθαρματαΑυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύεται ο Νικολιός και η Κασσιανή.
μωρη βρωμα αυτά δικα σας αποτελέσματα ηταν...η δικια σας πολιτικη ηταν όλα αυτά που εβαλες,εχεις μουτρα και τολμας να λες πως ο συριζα εχει τετοιο οραμα,αυριο στο πλοιο για μακρονησοΑυτή είναι η Ελλάδα που ονειρεύεται ο Νικολιός και η Κασσιανή.
η πξουλα κανει κακο στο κομμα σας προσπαθειστε να την φιμώσετεΑκομα δεν αυτοκτονησες ;;;;