jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
πιο υπνο ρε αμοιβαδα πηρα την εισπραξη της καντινας και μετα σε κανα μπαρακι μεχρι τις 3 θα τη βγαλω.Άντε για ύπνο ρε αλβανιάρη που μας έχεις γεμίσει σάλια.
πιο υπνο ρε αμοιβαδα πηρα την εισπραξη της καντινας και μετα σε κανα μπαρακι μεχρι τις 3 θα τη βγαλω.Άντε για ύπνο ρε αλβανιάρη που μας έχεις γεμίσει σάλια.
Kατσε να το μεταφρασω αυτοτελευταια φορα θα το πω αυτό,ανηκα στους δυσαρεστημενους ηθελα εξοδο από την ευρωπη και επιστροφη στη δραχμή γ αυτό και 2 χρονια στηριζα λαφαζανη αλλα μολις ειδα τη λαιλαπα της δεξιας αλλα και την σωστη πολιτικη που εφαρμοσε ο συριζα τοτε ξαναγυρισα.
εσυ μωρη κομμουνιστρια μ-λ μας βγηκες?
Πότε ειχε τρενα ως τις 2?Για πες μας Άλεξ ...
Θα μειώσει τους κηφήνες η ΝΔ του Κούλη ;;;;;;;
Θα βάλει πάλι τρένα του ΗΣΑΠ μέχρι τις 02.00 όπως παλιά ;;;;;;
Πετυχημένο μέτρο ήταν ... αλλά καταργήθηκε γιατί οι κοπρίτες δεν ήθελαν να δουλεύουν νύχτα !!
σιγα που θα ντραπώ μωρη σοραγια,στο δευτερο ποστ το ειπα για αστειο κοροιδευτηκα και εσυ το αναμασησες και το πρωτο πηρα αφεντρα για υποτακτικο ρολο δεσιματα και βρισίδια ουτε καν ξυλο,μπορει να σου χαλαω τη φαντασια με αυτά αλλα εσυ ξερεις η φαντασια σου οργιαζει.
Kατσε να το μεταφρασω αυτο
Ησουν δυσαρεστημενος απο την πολιτικη που ακολουθουσε ο Συριζα, αλλά τελικα γυρισες στον Συριζα επειδη ησουν ικανοποιημενος απο την πολιτικη που ακολουθουσε ο Συριζα, και δυσαρεστημενος απο την διακυβερνηση της δεξιας που ηταν αντιπολιτευση
Τύπε αυτο που πινεις ειναι πολυ καλο
Πολυ παρλα η Κασσιανή εχει λαλησει.
Ρε παιδια κοφτε το "Κασσιανη", κατανταει μπουλινγκ
Κρυβε λογια...κρυβε λογια...
Ηδη βαφτιστηκες κολλητος μου και τσιρακι μου.
14 χρονια στο μπου, και μολις χθες πληροφορηθηκα οτι εχω και τσιρακια...
Κι εσυ ρε τύπε, τοσα χρονια εδω μεσα ούτε ενα τσιρακι δεν καταφερες να κανεις? Απαραδεκτος14 χρονια στο μπου, και μολις χθες πληροφορηθηκα οτι εχω και τσιρακια...
Κι εσυ ρε τύπε, τοσα χρονια εδω μεσα ούτε ενα τσιρακι δεν καταφερες να κανεις? Απαραδεκτος
Λένε, ότι γκειλίκι αριστερά και εκατομύρια πάνε μαζί,Ρε παιδια κοφτε το "Κασσιανη", κατανταει μπουλινγκ
σιγα τα πολλα λεφτα που δινουν τωρα για τις καθαριστριες αφου μια καθαριστρια αναλαμβανει ολόκληρες πτέρυγες να καθαρισει,η ιδιωτικη εταιρεια καθαρισμου ναι μεν θα βαλει περισσοτερες καθαριστριες αλλα το κοστος θα είναι πολύ υψηλοτερο,μην μιλησουμε για τα φαγητά και τους τραπεζοκόμους το κοστος θα ανεβει πολύ και το υπουργειο υγειας δεν το συμφερει.η θα επιβαρυνει τον ασθενη η θα βαλει εκτατο φορο για να καλυψει τα ιδιωτικα που λες η αλλιως η κατασταση θα μεινει όπως εχει.
Ναι ρε τύπε, σωστά τα λες όπου διοικεί το κράτος τα πάει περίφημα.
ΔΕΗ, Λάρκο, ΕΒΖ, Ολυμπιακή, ΕΛΤΑ κλπ..
Ενώ όπου τα έδωσε μαύρη κατάρα τα πλάκωσε.
Λιμάνι Πειραιά, Δωδώνη, ΟΤΕ, αεροδρόμια κλπ...
Τι λες ρε παιδί μου, είπε τέτοιο πράγμα ο Στάθης ο Δρογώσης;
Γι'αυτό ένιωθα μια φαγούρα στα παπάρια μου.
Θα προβληματιζομαστε για την προσωπικοτητα ,Μεγαλη προσωπικοτητα