jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τι εγινε ακομα να βάλεις κανα βίντεο Χίου η εσπρέσο για το Τζόκερ?
Τι να βαλω;
τα χαλια σας;
Τι εγινε ακομα να βάλεις κανα βίντεο Χίου η εσπρέσο για το Τζόκερ?
Τι να βαλω;
τα χαλια σας;
Η φωτουκα καλπαζει μαθαινω τσωνυ, κοντευετε το 4,5%
Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Ιβάν Σαββίδη
Τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη δέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει ότι ο Μητσοτάκη δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός, πέρασε το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου σήμερα και συζήτησε με τον κ. Μητσοτάκη τα θέματα του γηπέδου του ΠΑΟΚ, του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και της επένδυσης στο Παλιούρι Χαλκιδικής.
Αρχισαν τα σιροπια
Νικολιε πηγαινε να δεις αν ερχεσαι
Ιχνος βεντετισμου απο τη μερια του Κυριακου απεναντι στον τσετσενομπλιετ.
Ευγε.
Νικολιε ετσι βαφτισατε το γλυψιμο στην πειραιως;;
Οχι ανοητε, απλα οποιος θελει να επενδυσει και να δημιουργησει θεσεις εργασιας ειναι ευπροσδεκτος.
Απάντηση της ΝΔ στις νέες δηλώσεις Σαββίδη
Για «ορισμό της διαπλοκής» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στις νέες δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Κάθε πολίτης έχει ασφαλώς το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Όταν, όμως, σε κάποιον επιχειρηματία χαρίζονται από την Κυβέρνηση πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και εκείνος ως αντάλλαγμα επιτίθεται συνεχώς στον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και εξαγοράζει Μ.Μ.Ε., αυτός είναι ο ορισμός της διαπλοκής» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔκαι προσθέτει:
Α ρε νικολακη απο την καισαριανη
Εξαιρετικη ανακοινωση τοτε.
Να την κρεμασετε στην εισοδο
https://[URL unfurl="true"]www.tanea.gr/wp-content/uploads/2019/07/piraios.jpg[/img[/URL]]
Για να μαθαινουν οι λιγοι επισκεπτες και τα αμετρητα κομματοσκυλα ποσο κτυπατε την διαπλοκη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Αυτο ειναι ενα εξαιρετικο πλανο πως βλεπει η φωφη τη νδ εκει απο το 4%
Και εγώ ανταπαντώ καθυστερημένα γιατί ΣΚ απέχω από τα δίκτυα.Αν και αργοπορημένα θα σου απαντήσω την άποψη μου
Το πρώτο θέμα που θίγω είναι της κοινωνικής ευαισθησίας...αυτό νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε και είναι ξεκάθαρα τα πάντα.
Εμ, όχι.Τώρα όσον αφορά το ποιος είναι αρμόδιος να εξασφαλίσει την απεριόριστη πρόσβαση σε θεραπείες και φάρμακα κτλπ για ένα παιδάκι με μια σπάνια ασθένεια τα πράγματα είναι θολά.
Ούτε εγώ.Δεν είμαι γιατρός ούτε και μπορώ να κρίνω εάν η απορριπτική απόφαση ήταν ορθή ή όχι.
Οι γονείς θα κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το παιδί τους. Ακόμη και αν έχουν ελπίδα μία στο εκατομμύριο.Νομίζω όμως ότι δεν είναι ανθρώπινο να σκεφτόμαστε ότι επειδή δεν είναι σίγουρη η επιτυχία πρέπει να καταδικαστεί ένα παιδάκι να πεθάνει με σιγουριά 100%. Τρελοί είναι οι γονείς του να ζητάνε να πάει στην Αμερική από το κεφάλι τους το έβγαλαν?
Έφερα ως παράδειγμα την Βουλή διότι εκεί μέσα βρίσκονται οι άνθρωποι που νομοθετούν. Οι οποίοι βγαίνουν και ζητάνε την ψήφο μας και παρουσιάζονται ως άνθρωποι που θα αλλάξουν την κατάσταση. Αν λοιπόν οι γονείς του παιδιού είχαν βρει την λύση τους με τα συμβατικά μέσα δεν θα είχαν αναρτήσει στο facebook το θέμα τους ούτε θα έκαναν έκλυση στον υπουργό υγείας. Προφανώς μιλάμε για μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση που τα όρια του σωστού και του τυπικού μπλέκονται.
Όταν όμως πρόκειται για διορισμούς βυσμάτων...όταν πρόκειται για απευθείας αναθέσεις με 1 προσφορά μέσα στη νύχτα...όταν πρόκειται για τα δικά τους παιδιά και τα δικά τους συμφέροντα δεν ενδιαφέρονται ούτε για το δημόσιο χρήμα και την διαχείριση του αλλά ούτε και την ''κάμψη'' των κανονισμών.
Ως εκ τούτου θεωρώ τεράστια κοροϊδία και ασέβεια να πρέπει να παρακαλάει μια μάνα τον υπουργό υγείας και το κράτος γενικά να σώσει το παιδί της για ένα τόσο μικρό κόστος (για το κράτος πάντα). Εδώ δηλαδή βουλευτές ''ξεχνάνε'' να δηλώσουν 1 και 2 εκατομμύρια στην φορολογική τους δήλωση και μετά τους τα χαρίζουν...στο φτωχό παιδάκι βρήκαν να κάνουν τους νομοταγείς?
Το θέμα για μένα δεν είναι θεσμικό ούτε και ποιος έχει την ευθύνη να δώσει λύση στην κατάσταση. Όσο κυκλοφορούν οι βουλευτές με τα αμαξάκια τους και κινητάκια τους και τους υπηρέτες τους τους διορισμένους που παίρνουν 5K X 16 δεν μπορούν να αρνούνται την ευκαιρία στην ζωή σε ένα παιδάκι.
Δεν με ενδιαφέρει εάν είναι νόμιμο η όχι να δώσει η βουλή λεφτά ή ο υπουργός με ή να τα μαζέψουν από τις ΔΕΚΟ...αν δεν υπάρχει νόμος να νομοθετήσουν. Για άλλα και άλλα ξέρουν να περνάνε κάτι κατεπείγοντα νύχτα....
Καταλήγοντας θέλω να πω ότι επιμένω στην άποψη μου η οποία είναι ότι δεν αρνούνται ούτε από καθαρή σκέψη διαχείρισης χρημάτων αλλά ούτε και από αίσθημα ευθύνης. Αρνούνται γιατί πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει και πολύ...γιατί αν δεν είχε πάρει διαστάσεις το θέμα ούτε που θα είχε διαβάσει ο Κικίλιας την επιστολή που του έστειλαν οι γονείς του παιδιού.
Εδώ συμφωνούμε. Λίγο πιο στοχευμένα όμως.Τελειώνοντας να πω ότι τα βάζω περισσότερο με τον υπουργό και την Βουλή διότι αυτοί επέλεξαν να εκτεθούν και να ζητήσουν την ψήφο μας και απαιτώ από αυτούς να κάνουν έργα και όχι μόνο να βολεύουν τους δικούς τους.
αντε και αργησεςΜονομε νουδου ενα αστειο θεμα θα γινοταν πολιτικο προβλημα με αντιπαραθεσεις με τους κατσαπλιαδες
Υπ. Πολιτισμού για Joker: Ανταγωνιστική εταιρεία διανομής έκανε την καταγγελία
Μενδώνη: Θα ξεκινήσει ΕΔΕ για την υπόθεση -
Η Λίνα Μενδώνη άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «από την άλλη είναι τουλάχιστον άτυχης ο τρόπος που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός η Αξιωματική Αντιπολίτευση» συμπληρώνοντας ότι «για την ώρα διενεργείται ΕΔΕ».
Τετοιο τσιρκουλο ουτε επι κατσαπλιαδων 4.5 χρονια
Τριπλες βαρδιες θα κανει ο σεφερλης να γραφει για το θεατρο
αντε και αργησες
πληρωστε πρωτα τα 600000 ευρω που χρωστατε στη δεη και αφήστε την φωφη αν είναι στο 4%,κοπροσκυλα.Αυτο ειναι ενα εξαιρετικο πλανο πως βλεπει η φωφη τη νδ εκει απο το 4%
ρε βλαροκοτσιρακι εσεις στις επομενες εκλογες αν πιασετε 25% είναι ζητημα οποτε αφήστε τους κιναλεους και κοιταχτε να δωσετε κανα επιδομα στην φτωχολογιά.Η φωτουκα καλπαζει μαθαινω τσωνυ, κοντευετε το 4,5%
ρε βλαροκοτσιρακι εσεις στις επομενες εκλογες αν πιασετε 25% είναι ζητημα οποτε αφήστε τους κιναλεους και κοιταχτε να δωσετε κανα επιδομα στην φτωχολογιά.