Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δηλαδή σε άλλες χώρες (Λουξεμβούργο, Αγγλία κλπ) πως γίνεται ?
Ρωτα τον για την Αμερικη που εχει ζησει κιολας
δηλαδή σε άλλες χώρες (Λουξεμβούργο, Αγγλία κλπ) πως γίνεται ?
Ρωτατοντην για την Αμερικη που εχει ζησει κιολας
Αφου τα λεει η [size=30pt]Κασιαννη[/size], μαλλον ετσι θαναι...
παίκτη μου εγώ ξέρω από πρώτο χέρι ότι η αγροτική παραγωγή διψά για εργατικά χέρια .... γίνονται χιλιάδες εισαγωγές βουλγάρων για τις σοδιές με μεροκάματο και εργόσημο... να τσακιστήτε και να πάτε να δουλέψετε
Να μας πει για τα γκέτο των μαύρων στη Φιλαδέλφεια που σύχναζε προς άγραν αράπικων ψωλών.
Νομιζω αποκομισε ισχυρη τεχνογνωσια, και γυρισε με αυτοπεποιθηση και ανοιχτους οριζοντες.
Μπα, μην ελπιζεις.
Εγω βλεπω να ανακαλυπτουμε νεα πηγη φθηνων εργατικων χεριων στο μελλον (η Ινδια θα ηταν καλη λυση) με 200-300 ευρω το μηνα, απο 500-600 που παιρνουν τωρα οι εργατες, και να γινει της ρεκλας το πανηγυρι για καμια 30ρια χρονια ακομα
Για μετα βλεπουμε
ο εργάτης παίκτη μου στην αγροτική παραγωγή παίρνει κατα ελάχιστον 28 ευρώ μεροκάματο... δεν σου τα είπαν καλά...
αυτο για να μαζεύει μόνο ... αν κλαδεύει το μεροκάματο πιάνει 36-40...
Θεωρω απαραδεκτο να μπορει ο καθενας να πλησιαζει τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης και να μπορει να τον βριζει ανενοχλητος.
Ακομα καλυτερα. Απο τα 750 τωρα, οι Ινδοι θα ερχονται με 200-300
Ολη η δουλεια ειναι να γινει ενα καλο νταλαβερι με καμια αεροπορικη η καμια ναυτιλιακη, να ερχονται εδω φθηνα και γρηγορα.
Ενας Ινδος με 2 χρονια δουλειας και μηδενικα εξοδα, αν μαζεψει 7000 ευρω, λυνει το προβημα της ζωης του για παντα (αγοραζει γη στην Ινδια + παντρευει την κορη του, κλπ)
Παμε παλιΩραία πράγματα διαβάζουμε... Θεωρείς παραδεκτό να καταδέχεται ένας αρχηγός κόμματος να ζητάει την ψήφο από τον λαό και μόλις την αρπάξει να μην τον πλησιάζουμε! Ρε τι μου θυμίζει αυτό; Α! Τους κουμμούνες βλέπε ΕΣΣΔ Β. Κορέα κτλ. Μπράβο απόψεις ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΚΑΙ ΔΕΞΙΕ! Πόσο ίδιες ιδεολογίες...
Ο Τσίπρας έχει καταπατήσει το Σύνταγμα. Ο Κούλης πήρε εντολή από το λαό να γεμίσει την χώρα με λάθρο; Για πες; Αυτό έλεγε πριν τις εκλογές; Ψηφίστε ΝΔ και θα φέρω στην χώρα επενδυτές αλλά και θα γεμίσω την χώρα με μουσουλμάνους; Εσύ γι αυτό τον ψήφισες; Έχει το ελεύθερο από το ισχύον Σύνταγμα να αποφασίζει μια κυβέρνηση αν θα κουβαλάει λαθρομετανάστες μέσα στην χώρα και μάλιστα με αποβατικά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού; Α! μάλλον θα είναι η παράπλευρη απώλεια προκειμένου να έρθουν οι επενδυτές.
Παμε παλι
Θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπορει ο καθενας να πλησιαζει τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης και να μπορει να τον βριζει ανενοχλητος.
Γενικως θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπορει ο καθενας να πλησιαζει με επιθετικες διαθεσεις εναν πολιτικο αρχηγο. Με την ιδια λογικη μπορει να βγαλει και κανενα κουμπουρι και να του την μπουμπουνισει.
Τελεία, παραγραφος.
Τα υπολοιπα τα θεωρω επιεικως ασχετα και εχουν απαντηθει ενα εκατομμυριο φορες
Οσοι θελετε μπορειτε να παρετε μια καραμπινα και να πυροβολατε τις βαρκες, θα προσφερετε υπηρεσια στο εθνος
Αν και αργοπορημένα θα σου απαντήσω την άποψη μουΑδελφέ, τα μπλέκεις τρομερά.
Γιατί δεν βάζει η Βουλή λεφτά, γιατί δεν δίνει ο Κικίλιας ως υπουργός, γιατί δεν δίνουν οι πλούσιοι φίλοι του, γιατι το κράτος βάζει 1€ plus στους λογαριασμούς ΔΕΗ, γιατι δεν δίνει ο Ιατρικός Σύλλογος περισσότερα από 5000€, γιατί δεν δίνουν όλοι οι Έλληνες υποχρεωτικά 1€ μέσω λογαριασμών ΔΕΚΟ κλπ.
Κάποιοι τα θολώνουν εσκεμμένα (ακόμη και εδώ μέσα) για πολιτικά οφέλη. Πουλάνε τζαμπαμάγκικη φιλανθρωπία (με λεφτά άλλων).
Εσύ πιστεύω οτι τα μπουρδουκλώνεις μεν αλλά είσαι καλοπροαίρετος οπότε αξίζει να κάνουμε κουβέντα.
Κατ'αρχήν ανακατεύεις την ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ με την ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ.
Το να ζητάς από κάποιον να βοηθήσει εθελοντικά είναι φιλανθρωπία. Πλούσιος, φτωχός, ΝΔκράτης, Συριζαίος, ο Τζώνυς, ΚΚΕς, θεοσεβούμενος ή άθεος είναι δικό του θέμα αν συμμετέχει στην ανάγκη του άλλου. Καλά κάνεις και τον ευαισθητοποιείς, αλλά ως εκεί. Η συνείδησή του θα τον ελέγξει. Οχι εσύ.
Αντίθετα υπάρχουν και αυτοί που είναι υποχρέωσή τους να κάνουν κάτι γι αυτές τις περιπτώσεις. Αυτούς να βρούμε και να ελέγξουμε αν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Είναι δουλειά της Βουλής να δίνει λεφτά για άρρωστα παιδάκια; Της ΔΕΗ; Του Ιατρικού Συλλόγου; Φυσικά και όχι. Η βουλή να κοιτάξει να κάνει σωστά το έργο της, να μην ψηφίζουν μεταμεσονύκτιες φωτογραφικές τροπολογίες και να μαζέψει τα προκλητικά προνόμια των χιλιάδων υπαλλήλων της. Αν τα κάνει όλα αυτά σωστά και της περισσεύουν χρήματα να τα επιστρέψει στον κρατικό κορβανά. Η εκλεγμένη κυβέρνηση θα δει που μπορούν να χρησιμοποιηθούν (και γι αυτό θα κριθεί από τους πολίτες). Σίγουρα πάντως δεν είναι δουλειά της βουλής να δίνει για άρρωστα παιδάκια. Ποιος έχει την γνώση και την αρμοδιότητα να αποφασίσει σε ποιο παιδί πρέπει να δοθούν; Σε όποιο χτυπήσει την πόρτα; Σε όποιο έχει τα περισσότερα like στο facebook; Για ποιά θεραπεία; Ενδεδειγμένη, πειραματική, τι; Τι ποσό πρέπει να δοθεί; Και πόσες φορές; Μια, πέντε ή δέκα; Με ποιο σκοπό; Να ιαθεί πλήρως ή είναι εντάξει αν υποχωρήσουν τα συμπτώματα προσωρινά; Και ποιός θα πιστοποιήσει οτι ο στόχος επετεύχθει οπότε ήταν καλή κίνηση οπότε να το ξανακάνουμε ή ήταν μια τρύπα στο νερό; Ολα αυτά ΔΕΝ είναι αρμοδιότητες της Βουλής, του ΟΤΕ, του ΙΣΑ και όποιου άλλου άσχετου. Οταν βλέπω λοιπόν τέτοιους οργανισμούς να ασχολούνται με άσχετα με την αρμοδιότητά τους πράγματα τα αντιμετωπίζω με επιφυλακτικότητα. Ειδικά όταν διαχειρίζονται ξένα χρήματα.
Επειδή ως κοινωνία προχωρήσαμε και πλέον ο γηραιότερος της φυλής δεν είναι ταυτόχρονα και αρχηγός και θησαυροφύλακας και δικαστής και σαμάνος, έχουμε δώσει την αρμοδιότητα γι αυτά στο Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ. Αυτό στελεχώνεται από εξειδικευμένους επιστήμονες οι οποίοι γνωρίζουν και μπορούν να κρίνουν. Και δύο φορές έβγαλαν απορριπτική απόφαση. Δεν έχω την γνωστική επάρκεια για να την κρίνω. Με τα λίγα που διάβασα στο διαδίκτυο δεν είδα ισχυρό αντίλογο. Αν κάποιος άλλος έχει βρει αντίθετη τεκμηριωμένη άποψη ας μας την πει εδώ. Οι γονείς που ζουν το δράμα μέσα στο σπίτι τους καλά κάνουν και πιέζουν. Αν υπάρχει μία ελπίδα στο εκατομμύριο για το παιδί τους καλά κάνουν και απαιτούν. Η απόφαση όμως των επιστημόνων είναι διαφορετική.
Πάμε τέλος στον Κικίλια. Πιστεύω οτι έχει την εξουσία να γράψει στα παπάρια του το Συμβούλιο και αντίθετα με την εισήγηση να δώσει το τριάρι εκατομμύρια. Όπως έγραψε και άλλο μέλος αυτή θα ήταν η εύκολη απόφαση. Ούτε το ποσό είναι τρελό και θα έκτιζε κοινωνικό προφίλ που θα του έδινε επιπλέον δυο τσουβάλια ψήφους στις επόμενες εκλογές. Θα ήταν όμως η σωστή απόφαση; Όσοι έχουν όντως περάσει από θέσεις ευθύνης και διαχείρισης ξένων χρημάτων ξέρουν την απάντηση. Διότι ο ψηφοφόρος του έχει δώσει 3δις να διαχειριστεί και περιμένει τα καλύτερα αποτελέσματα για ΟΛΟΥΣ. Αν είχε άπειρα χρήματα θα τον κάκιζα αν δεν έδινε και εκεί. Θέλω όμως να έχω και ασθενοφόρα να μην πεθαίνει ο κοσμάκης με μια ώρα αναμονή. Θέλω και καρδιοχειρουργική στην Δυτική Ελλάδα να μην πηγαίνουν σαν το σκυλί στο αμπέλι από ανευρύσματα. Θέλω και να μην στήνονται οι καρκινοπαθείς στην ουρά των κρατικών φαρμακείων για να πάρουν το φάρμακο που θα τους σώσει την ζωή. Ε, τι να κάνουμε. Ο εκάστοτε υπουργός υγείας είναι αυτός που ορίζει της προτεραιότητες και κατευθύνει την ροή των χρημάτων. Θέλω να παίρνει τις αποφάσεις του με κρύο μυαλό και γνώμονα το συμφέρον όλων και όχι της τρέχουσας επικαιρότητας. Αν αντίθετα σκορπάει τα λεφτά των φορολογουμένων σε λαμογιές ή εμβόλια που θα πεταχτούν στα σκουπίδια μετά από μερικούς μήνες (όπως είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν) εδώ είμαστε να τον κράξουμε.
Ευχαριστώ όσους το διάβασαν μέχρι εδώ και συγνώμη αν σας κούρασα.
Αφού η νέα κυβέρνηση εισάγει εργάτες απο 70 χώρες, δε χρειάζεται να δουλέψουμε.παίκτη μου εγώ ξέρω από πρώτο χέρι ότι η αγροτική παραγωγή διψά για εργατικά χέρια .... γίνονται χιλιάδες εισαγωγές βουλγάρων για τις σοδιές με μεροκάματο και εργόσημο... να τσακιστήτε και να πάτε να δουλέψετε
Ειναι η γνωστη Μπιτακου, απο τους ηγετες των "μακεδονομαχων" που εκαναν τις συγκεντρωσεις μετα τη συμφωνια των Πρεσπών.
Προκειται για εντελως διαταραγμενο ατομο.
Πολυ συντομα θα νοσηλευεται. Απορώ πώς ειναι ακομη ελευθερη.
Θεωρω απαραδεκτο να μπορει ο καθενας να πλησιαζει τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης και να μπορει να τον βριζει ανενοχλητος.
Και τι θες 100 άτομα να φυλανε τον καθε πολιτικο?Παμε παλι
Θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπορει ο καθενας να πλησιαζει τον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης και να μπορει να τον βριζει ανενοχλητος.
Γενικως θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μπορει ο καθενας να πλησιαζει με επιθετικες διαθεσεις εναν πολιτικο αρχηγο. Με την ιδια λογικη μπορει να βγαλει και κανενα κουμπουρι και να του την μπουμπουνισει.
Τελεία, παραγραφος.
Τα υπολοιπα τα θεωρω επιεικως ασχετα και εχουν απαντηθει ενα εκατομμυριο φορες
Οσοι θελετε μπορειτε να παρετε μια καραμπινα και να πυροβολατε τις βαρκες, θα προσφερετε υπηρεσια στο εθνος
<<Έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα να σηκώνουν τη σημαία μόνο οι ακροδεξιο>>.
Μανούσος Μανουσάκης