alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Οχι, στην αισχροκερδεια πανω στον ανθρωπινο πονοΔηλαδή να πάμε ενάντια στον καπιταλισμό?
Οχι, στην αισχροκερδεια πανω στον ανθρωπινο πονοΔηλαδή να πάμε ενάντια στον καπιταλισμό?
Άρα ρε μπαρόκ δε σας καταλαβαίνω μερικές φορές..Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα.
Ασε την ελιτ λοιπον. Εμείς ό,τι κανουμε.Άρα ρε μπαρόκ δε σας καταλαβαίνω μερικές φορές..
Συμφωνείται ότι είναι ξεφτίλα της κοινωνίας (εισοδήματα με μέσο όρο 400-1000) και ότι θα έπρεπε να έχει μαζευτεί το ποσό αλλά μη τύχει και πει κανένας κακή κουβέντα για τον υπουργό σας και την πάμπλουτη ελιτ που συναναστρέφεται?
Σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα.
Ρε Γιαννακη αντε μια βολταΣε τι συμφωνεις ρε μπαγλαμα;
Οτι θα πληρωνει παντα το υπερφορολογουμενο κοροιδο την ανικανοτητα των γαλαζιων στοκων;;
Αυτό ακριβώς είναι ο καπιταλισμός και αυτό ακριβός σου έφερε στο γραφείο σου το iphone σου, το laptop σου και τον τρόπο ζωής σου όμως...Οχι, στην αισχροκερδεια πανω στον ανθρωπινο πονο
Δεν εχω αιφον ούτε λαπτοπΑυτό ακριβώς είναι ο καπιταλισμός και αυτό ακριβός σου έφερε στο γραφείο σου το iphone σου, το laptop σου και τον τρόπο ζωής σου όμως...
Ασε την ελιτ λοιπον. Εμείς ό,τι κανουμε.
Εγω αυριο δεσμευομαι να καταθεσω ενα ποσο στον λογαριασμο του Παναγιωτη-Ραφαηλ.
Θα κανεις το ιδιο?
Ασε την ελιτ λοιπον. Εμείς ό,τι κανουμε.
Θα κανεις το ιδιο?
Ειμαστε 10 εκατομμυρια ΕλληνεςΕγω εστειλα 50 προχθες
Κ το χω κανει κ αλλες φορες
Σου είπα και πριν ότι δεν κάνω συζητήσεις επί προσωπικού ούτε παραθέτω τι κάνω και τι δεν κάνω ή τι έχω κάνει.Ασε την ελιτ λοιπον. Εμείς ό,τι κανουμε.
Θα κανεις το ιδιο?
Ειμαστε 10 εκατομμυρια Ελληνες
Θεωρητικα πρεπει να δωσει 30 λεπτα καθε Ελληνας
Δινοντας 50 ευρω, καλυψες 150 αλλους
Μπραβο σου
Αυριο λεω να καλυψω κι εγω μερικους εκατονταδες
ρε τζόνυ καλά σου λένε παραπάνω...εσύ αισθάνεσαι ωραία να σχολιάζεις πολιτικά ένα θέμα ασθένειας ενός παιδιού και μάλιστα να κάνεις και πλάκα? δες κάνα x factor καλύτεραΝα πουλησει η μαρεβα το σπιτι στο παρισι
1600000 κανει
+ 1700000 που εδωσαν τα κοροιδα οριστε μαζευτηκε
Σου είπα και πριν ότι δεν κάνω συζητήσεις επί προσωπικού ούτε παραθέτω τι κάνω και τι δεν κάνω ή τι έχω κάνει.
Εδώ μιλάμε για ιδέες και νοοτροπίες. Εγώ δεν έθιξα την ανθρωπιά σου αλλά την πολιτική γνώμη που εκφράζεις εδώ.
Δεν είπα ότι δεν είσαι καλός άνθρωπος ή ότι δεν έχει βοηθήσει το παιδάκι αυτό και 100 άλλα. Τη γνώμη μας λέμε
Άρα ρε μπαρόκ δε σας καταλαβαίνω μερικές φορές..
Συμφωνείται ότι είναι ξεφτίλα της κοινωνίας (εισοδήματα με μέσο όρο 400-1000) και ότι θα έπρεπε να έχει μαζευτεί το ποσό αλλά μη τύχει και πει κανένας κακή κουβέντα για τον υπουργό σας και την πάμπλουτη ελιτ που συναναστρέφεται?
Σε τι συμφωνεις ρε μπαγλαμα;
Οτι θα πληρωνει παντα το υπερφορολογουμενο κοροιδο την ανικανοτητα των γαλαζιων στοκων;;
Οχι βρε ανθρωπε, δεν ειπε κανενας κατι τετοιοΚαλά εγώ αυτά δε τα είπα για να πει ο καθένας τι έχει δώσει και τι μπορεί ή όχι να δώσει αυτά είναι προσωπικά του καθενός.
Οχι βρε ανθρωπε, δεν ειπε κανενας κατι τετοιο
Αλλά αφου καταληξαμε οτι η ελιτ ψιλο-χεστηκε, δεν βλαπτει να περασουμε και κανενα μηνυμα
Τοσοι επισκεπτες μας διαβαζουν
Αν παρακινησουμε καποιους να βοηθησουν, δεν ειναι κερδος?