Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Ναι. Και ξέρω ότι σε πολλά θέματα υπάρχουν λύσεις αρκεί να θέλει κάποιος να χαλάσει τη βολή του.Ειχες ποτέ στη ζωη σου θεση ευθυνης?
Ναι. Και ξέρω ότι σε πολλά θέματα υπάρχουν λύσεις αρκεί να θέλει κάποιος να χαλάσει τη βολή του.Ειχες ποτέ στη ζωη σου θεση ευθυνης?
Δυστυχως ετσι ειναι
Εγω δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του Κικιλια.
Το πιο ευκολο θα ηταν να βαλει μια υπογραφη και να δωσει τα λεφτα, μηπως θα τα εδινε απο την τσεπη του?
Αυριο ομως που θα βγουν αλλες εκατο ιδιες περιπτωσεις, πώς θα τους πεις οχι? Κριμα για το παιδακι, αλλά πώς πρεπει να γινει δηλαδη?
Αυτα τα σκεφτεται κανενας?
Ειχες τετοια θεση ευθυνης, ωστε να μπορεις να δωσεις χρημα που δεν ειναι δικο σου, χωρις μαλιστα αυτη η επιλογη να στηριζεται σε καποιο νομο?Ναι. Και ξέρω ότι σε πολλά θέματα υπάρχουν λύσεις αρκεί να θέλει κάποιος να χαλάσει τη βολή του.
Ενα σοβαρο ποσταρισμα θα κανεις?2.5 δις για τους γαλλικους κουβαδες θα βρει;;
Δυστυχως ετσι ειναι
Εγω δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του Κικιλια.
Το πιο ευκολο θα ηταν να βαλει μια υπογραφη και να δωσει τα λεφτα, μηπως θα τα εδινε απο την τσεπη του?
Αυριο ομως που θα βγουν αλλες εκατο ιδιες περιπτωσεις, πώς θα τους πεις οχι? Κριμα για το παιδακι, αλλά πώς πρεπει να γινει δηλαδη?
Αυτα τα σκεφτεται κανενας?
Αλεξ σιγά μην γράψω και την ιστορία της ζωής μου. Όταν ο κράτος βάζει 1,00 ευρώ plus στο Λογαριασμό της ΔΕΗ για την ΕΡΤ ή δε ξέρω γω τι σκατά υπάρχουν λύσεις. Ένα ευρώ ακριβότερος να ήταν ο λογαριασμός μιας ΔΕΚΟ για ένα μήνα θα μαζεύονταν χρήματα για 3 παιδάκια όχι ένα.Ειχες τετοια θεση ευθυνης, ωστε να μπορεις να δωσεις χρημα που δεν ειναι δικο σου, χωρις μαλιστα αυτη η επιλογη να στηριζεται σε καποιο νομο?
Εξω απο το χορο ξερω κι εγω να λεω πολλα
Κάνεις πολυ μεγαλο λαθοςΤώρα καταλαβαίνεις ότι η συζήτηση αυτή είναι ανούσια καθότι εάν αντί για τη ΝΔ ήταν κάνας ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι θα συμφωνούσες μαζί μου.
Αν κάνω λάθος δεν φταίω εγώ που δίνεις την εντύπωση κομματικοποιημένου ανθρώπου.Κάνεις πολυ μεγαλο λαθος
Αλεξ σιγά μην γράψω και την ιστορία της ζωής μου. Όταν ο κράτος βάζει 1,00 ευρώ plus στο Λογαριασμό της ΔΕΗ για την ΕΡΤ ή δε ξέρω γω τι σκατά υπάρχουν λύσεις. Ένα ευρώ ακριβότερος να ήταν ο λογαριασμός μιας ΔΕΚΟ για ένα μήνα θα μαζεύονταν χρήματα για 3 παιδάκια όχι ένα.
Τώρα καταλαβαίνεις ότι η συζήτηση αυτή είναι ανούσια καθότι εάν αντί για τη ΝΔ ήταν κάνας ΣΥΡΙΖΑ στο τιμόνι θα συμφωνούσες μαζί μου.
Αν κάνω λάθος δεν φταίω εγώ που δίνεις την εντύπωση κομματικοποιημένου ανθρώπου.
Επίσης η ουσία του επιχειρήματος μου ήταν πάνω από αυτό. Όταν μιλάμε για 3.5 μύρια μπορούν να βρεθούν αλλά σιγά μην ασχοληθεί η υψηλή κοινωνία με τα προβλήματα του φτωχού λαού...μόνο όταν τους ψηφίζουν είναι καλά..
Το θέμα είναι κοινωνικό και σε καμία περίπτωση κομματικό...επίσης μια κυβέρνηση δε μπορεί να κλαφτεί για 3.5 μύρια μιλάμε για λίγα λεφτά.Η διαφορά ξέρεις πια είναι σαουλ; Ότι αν ήταν συριζας στο τιμόνι θα έκανε ακριβώς το ίδιο αλλά θα καταριόταν δακρύβρεχτα "αυτούς που χρεοκώπησαν τη χώρα και έφεραν τα μνημόνια" και "δε μπορεί να κάνει κάτι".
Το 1.7 εκατομμύρια που μαζεύτηκε μέχρι τώρα από κάτι οικογένειες των 700-800 ευρώ μαζεύτηκε.Σε αυτό έχουν κολλήσει όλοι αλλά κανένας δε μπορεί να σκεφτεί οτι τα 3,5 μύρια μπορεί να εξελιχθουν άνετα Χ10 ή Χ100 ή Χπόσο δεν ξέρω.
Κατα τα αλλα ο τσιπροκουλης θαδινει 2000 ευρω σε καθε παιδι που γεννιεται
Αν υποθεσουμε οτι γεννιουνται 100000 ειναι 200 εκατομμυρια
Οι ανθρωποι ειναι γελοιοι θα βρουν 200 αλλα κωλυονται στα 3
Ρε ουστ
Δηλαδή να πάμε ενάντια στον καπιταλισμό?Bεβαια η ουσια ειναι αλλη
Οτι θα επρεπε να ζουμε σε εναν κοσμο που το εμβολιο και η νοσηλεια να μην κοστιζουν 3,5 εκατομμυρια
Αυτο το εχουμε περασει ετσι
Οτι καποιος ορισε την αξια στα 3,5 εκατομμυρια αλλά δεν φταιει αυτος
Φταινε οσοι δεν τα προσφερουν
Το 1.7 εκατομμύρια που μαζεύτηκε μέχρι τώρα από κάτι οικογένειες των 700-800 ευρώ μαζεύτηκε.
Μεγάλη ξεφτίλα της κοινωνίας να μη μπορεί σε μια χώρα που 1 ευρώ να έδινε ο καθένας θα μαζευόταν το ποσό. Τι άλλο να πω?
Δηλαδή να πάμε ενάντια στον καπιταλισμό?
Τωρα μιλας ωραιαΤο 1.7 εκατομμύρια που μαζεύτηκε μέχρι τώρα από κάτι οικογένειες των 700-800 ευρώ μαζεύτηκε.
Μεγάλη ξεφτίλα της κοινωνίας να μη μπορεί σε μια χώρα που 1 ευρώ να έδινε ο καθένας θα μαζευόταν το ποσό. Τι άλλο να πω?