jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
δεν ειστε υπερ των ιδιωτικοποιήσεων?Επομενως γιατι με ρωτας για ιδιωτικοποιηση της ΕΥΔΑΠ απο τη ΝΔ αφου ποτέ η ΝΔ δεν ειπε οτι ειναι υπερ της ιδιωτικοποιησης της?
δεν ειστε υπερ των ιδιωτικοποιήσεων?Επομενως γιατι με ρωτας για ιδιωτικοποιηση της ΕΥΔΑΠ απο τη ΝΔ αφου ποτέ η ΝΔ δεν ειπε οτι ειναι υπερ της ιδιωτικοποιησης της?
Μιλας σοβαρα τωρα?Δεν ξέρουμε πως θα του έρθει. Ούτε οτι θα κλείσουν λιγνητικές μονάδες είπαν αλλά κλείνουν
Της ΕΥΔΑΠ? Απο πότε?δεν ειστε υπερ των ιδιωτικοποιήσεων?
Ναι αλλά το 2021 ο Τσιπρας θα επανελθει με 48% τύπετυπε απο τους πολλους μπουλκουμεδες σε αλλεπαλληλες εκλογες εχεις παρανοησει :-
Αν δεν ιδιωτικοποιηθει η ΕΥΔΑΠ θα διαγραψεις τον λογαριασμο σου?
Α μαλιστα. Και εσπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω τι εννοει 5% αυξηση, αφου δεν υπαρχει καμια αυξηση. Εννοουσες την μειωση της εκπτωσης. Επισης μειωθηκε και το φθηνο τιμολογιο για τους εργαζομενους της ΔΕΗ. Εισαι υπερ ή κατα?Δεν μας νοιάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς τύπε.
ΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Εγώ λέω ότι τα 100 κυβικά νερού, σε λίγους μήνες θα τα πληρώνουμε ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
Τουλάχιστον .
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ.
Αυτό που λέω είναι ότι αν δίνω 120 ευρώ τώρα για 100 κυβικά ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ,
η ΝΔ θα το κάνει να δίνω 250 για τα ίδια 100 κυβικά στο ίδιο σπίτι .
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ;;;;;;;;;;;;;;
Υπάρχει κάποια απορία ;;;;;;;
ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΗΔΗ 5%.
Πλήρωνα πάντα στην ώρα μου και κέρδιζα 15% έκπτωση.
Το πήγαν 10%.
να ψηφιζες νεα δημοκρατια το 2015 να μην εβγαινε ο συριζα να μη γινονταν υπουργοι περιβαλλοντος και ενεργειας ο σκουρλετης και ο σταθακης να μην καταφερναν το παγκοσμιο πρωτοφανες κατορθωμα να χρεωκοπησουν σχεδον μονοπωλιακη εταιρεια να μη χρειαζοταν τωρα διασωση να μην παιρναμε μετρα να μην κοβοταν η εκπτωση του 10% στο 5%Δεν μας νοιάζει το ιδιοκτησιακό καθεστώς τύπε.
ΤΟ ΜΠΑΓΙΟΚΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Εγώ λέω ότι τα 100 κυβικά νερού, σε λίγους μήνες θα τα πληρώνουμε ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.
Τουλάχιστον .
ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ.
Αυτό που λέω είναι ότι αν δίνω 120 ευρώ τώρα για 100 κυβικά ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ,
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΤΙ ΛΕΩ ;;;;;;;;;;;;;;
Υπάρχει κάποια απορία ;;;;;;;
ΣΤΗ ΔΕΗ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΗΔΗ 5%.
Πλήρωνα πάντα στην ώρα μου και κέρδιζα 15% έκπτωση.
Το πήγαν 10%.
Πρώτον, κανενας δεν εχει πει για αυξηση της τιμης του νερου.Αυτό που λέω είναι ότι αν δίνω 120 ευρώ τώρα για 100 κυβικά ΣΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ,
Ορθοτατα.να ψηφιζες νεα δημοκρατια το 2015 να μην εβγαινε ο συριζα να μη γινονταν υπουργοι περιβαλλοντος και ενεργειας ο σκουρλετης και ο σταθακης να μην καταφερναν το παγκοσμιο πρωτοφανες κατορθωμα να χρεωκοπησουν σχεδον μονοπωλιακη εταιρεια να μη χρειαζοταν τωρα διασωση να μην παιρναμε μετρα να μην κοβοταν η εκπτωση του 10% στο 5%
αφου ψηφιζες σαν μαλακας τοσα χρονια και βγηκε ο συριζα πληρωνε και βουλωνε
υπάλληλος της δεη μου ειχε πει ότι για το φθηνο τιμολογιο των εργαζομενων τους γινονταν κρατησεις από τον μισθο τους και τωρα με την μειωση δεν ξερουν τι θα γινει με τις κρατησεις.Α μαλιστα. Και εσπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω τι εννοει 5% αυξηση, αφου δεν υπαρχει καμια αυξηση. Εννοουσες την μειωση της εκπτωσης. Επισης μειωθηκε και το φθηνο τιμολογιο για τους εργαζομενους της ΔΕΗ. Εισαι υπερ ή κατα?
Αρα για να εχεις σπιτι που καταναλωνει 100 κυβικα νερο, δεν εχεις κανενα προβλημα να πληρωνεις 250 ευρω.
Δεν γνωριζω αν ισχυει αυτο, αλλά εαν υπηρχε καποια κρατηση ως εναντι για το φθηνο τιμολογιο, προφανως θα παψει να ισχυειυπάλληλος της δεη μου ειχε πει ότι για το φθηνο τιμολογιο των εργαζομενων τους γινονταν κρατησεις από τον μισθο τους και τωρα με την μειωση δεν ξερουν τι θα γινει με τις κρατησεις.
Α μαλιστα. Και εσπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω τι εννοει 5% αυξηση, αφου δεν υπαρχει καμια αυξηση. Εννοουσες την μειωση της εκπτωσης.
Μην σε νοιαζει τύπεΑαααααααααααααααα
ΑΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ !!!!!!!!!!
Μπορεί να έχω κήπο και πολλά παιδιά που κάνουν πολλά μπάνια ....
Μη λέμε μαλακίες λοιπόν ....
Θα του γαμήσουν τα ράμματα του νερού ....
ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ....
Παίζει να μη βγάλει 2ετία λοιπόν ....
Ακόμη κι αν δεν γίνει "στραβή" στα εξάρχεια !
Καλα στα ειπε το πουλι τύπεΝαι . Εννοώ τη μείωση της έκπτωσης.
Μια χαρά ήταν η έκπτωση για τους καλοπληρωτές.
Υπάρχει κάτι μεμπτό ;;;;
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ... απλά το πάνε σιγά σιγά !!!!
Παλιοτερα, ασκειτο κριτικη σε κυβερνησεις οταν εκαναν αυξησεις
Στην σημερινη κυβερνηση ασκειται κριτικη για αυξησεις που δεν εχουν γινει
ο κουλης εχει 65% θετικες γνωμες για την κατευθυνση που πανε τα πραγματα και η ΝΔ εφτασε στο 45% σε προθεση ψηφουΜην σε νοιαζει τύπε
Αν ειναι να εχεις τοσο αγχος για τα 100 κυβικα νερο, θα πω στον Κουλη να μην αυξησει τις τιμες
Εχει πλακα παντως το θεμα
Παλιοτερα, ασκειτο κριτικη σε κυβερνησεις οταν εκαναν αυξησεις
Στην σημερινη κυβερνηση ασκειται κριτικη για αυξησεις που δεν εχουν γινει
Φαντασου απελπισια που σας εχει πιασει, που περιμενετε να κανει καμια δηλωση κανενας βουλευτης για να πιαστειτε απο εκει και να κανετε κριτικηΈχουμε εμπιστοσύνη στα στελέχη τύπε.
Αφού το είπε ο Μπάμπης ....
[size=25pt]
ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΌ !!!!!![/size]
Καλα στα ειπε το πουλι τύπε
Ας ψηφιζες ΝΔ το 2015 για να μην βγει ο Συριζα και να μην χρεωκοπουσε τη ΔΕΗ
Οι μαλακιες πανω απο την καλπη, πληρωνονται δυστυχως
Αν νομίζεις ότι είναι πρόβλημα το φθηνό τιμολόγιο για τους εργαζόμενους εντάξει τι να πω..Α μαλιστα. Και εσπαγα το κεφαλι μου να καταλαβω τι εννοει 5% αυξηση, αφου δεν υπαρχει καμια αυξηση. Εννοουσες την μειωση της εκπτωσης. Επισης μειωθηκε και το φθηνο τιμολογιο για τους εργαζομενους της ΔΕΗ. Εισαι υπερ ή κατα?