alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Σιγουριά βγαζει και καλά κάνειόλο γκρίνια , χαιρεκακία και εκδικητικότητα βγάζει :S
Σιγουριά βγαζει και καλά κάνειόλο γκρίνια , χαιρεκακία και εκδικητικότητα βγάζει :S
δεν είναι απελπισια θα βουλιαξει το συνταγμαΡε φιλε σοβαρα τωρα
Τα πιστευεις αυτα που γραφεις?
Τι χαστουκια και σαχλαμαρες?
Γιατι βγαζετε τοση απελπισια?
εγω θυμαμαι το ξυλο που εφαγε στο συνταγμαΕ για βρες το λυντσαρισμα του Χατζηγακη στο τρακτερ ή εστω ενα αρθρο σε εφημεριδα
Περιμενω
Εχω πολυ ελευθερο χρονο
Για δειξε μου σε πιο σημειο του προγραμματος της ΝΔ γινεται λογος για ιδιωτικοποιηση της ΕΥΔΑΠη νδ είναι υπερ των ιδιωτικοποιήσεων γιατι την ΕΥΔΑΠ δεν θελετε να την ιδιωτικοποιησεται?
Αλλος απο δωεγω θυμαμαι το ξυλο που εφαγε στο συνταγμα
εγω ρωτησα γιατι δεν την ιδιωτικοποιείται?Για δειξε μου σε πιο σημειο του προγραμματος της ΝΔ γινεται λογος για ιδιωτικοποιηση της ΕΥΔΑΠ
Ό,τι θυμαστε, χαιρεστε
το αλλο το νεφρο θα το διναν αν γινοσαντε καταξιωμενοι νομικοι σαν και σενα τύπεΤο 99% οσων του κανουν κριτικη θα εδιναν το ενα νεφρο τους για να εχουν καταφερει οσα αυτος
Εχω ενα δικαστηριο στις 24 του μηνοςδεν είναι απελπισια θα βουλιαξει το συνταγμα
Για να γινουν καποιοι νομικοί σαν εμενα, θα εδιναν δυο νεφρα και εναν αμφιβληστροειδητο αλλο το νεφρο θα το διναν αν γινοσαντε καταξιωμενοι νομικοι σαν και σενα τύπε
για τον χατζηδακη όχι τον χατζηγακη.Αλλος απο δω
Εσυ θυμασαι τον ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, εδω λεμε για τον ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ.
Ρε πού εχω μπλεξει εδω μεσα...
Ο Συριζα γιατι δεν την ιδιωτικοποιησε?εγω ρωτησα γιατι δεν την ιδιωτικοποιείται?
ο συριζα είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεωνΟ Συριζα γιατι δεν την ιδιωτικοποιησε?
Ο Συριζα επομενως δεν ιδιωτικοποιησε την ΕΥΔΑΠ επειδη ηταν κατα της ιδιωτικοποιησης της ΕΥΔΑΠ.ο συριζα είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων
εσεις που ειστε υπερ γιατι?
τυπε απο τους πολλους μπουλκουμεδες σε αλλεπαλληλες εκλογες εχεις παρανοησει :-ο συριζα είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων
εσεις που ειστε υπερ γιατι?
εσυ τυπε εισαι για κριτικη επιτροπη σε ριαλιτυ GNTL,θα συρρευσουν λαοθάλλασσεςΓια να γινουν καποιοι νομικοί σαν εμενα, θα εδιναν δυο νεφρα και εναν αμφιβληστροειδη
Όπως και Λοβέρδο -Λομβέρδο :SΑλλος απο δω
Εσυ θυμασαι τον ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, εδω λεμε για τον ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ.
Ρε πού εχω μπλεξει εδω μεσα...
Για πατσαδάκι καλά το πας!Για να γινουν καποιοι νομικοί σαν εμενα, θα εδιναν δυο νεφρα και εναν αμφιβληστροειδη
Δυστυχως οι προφορικες εξετασεις των ασκουμενων δικηγορων εχουν καταργηθει και ειναι μονο γραπτές πλεον.εσυ τυπε εισαι για κριτικη επιτροπη σε ριαλιτυ GNTL,θα συρρευσουν λαοθάλλασσες
Δεν ξέρουμε πως θα του έρθει. Ούτε οτι θα κλείσουν λιγνητικές μονάδες είπαν αλλά κλείνουνΟ Συριζα επομενως δεν ιδιωτικοποιησε την ΕΥΔΑΠ επειδη ηταν κατα της ιδιωτικοποιησης της ΕΥΔΑΠ.
Επομενως γιατι με ρωτας για ιδιωτικοποιηση της ΕΥΔΑΠ απο τη ΝΔ αφου ποτέ η ΝΔ δεν ειπε οτι ειναι υπερ της ιδιωτικοποιησης της?
Τι ειναι το πατσαδακι?Για πατσαδάκι καλά το πας!![]()