Πες μας εσυ που και η τωρινη κυβερνηση επιδοτει τα ταμεια των βυσματοδεητζηδων
Ναζιστάκο την μπάλα στην εξέδρα πάλι;
Σε πονάει ακόμα που είσαι εκτός Βουλής;
Πες μας εσυ που και η τωρινη κυβερνηση επιδοτει τα ταμεια των βυσματοδεητζηδων
μα τι ηταν τυπε η δεη επι σαμαρα πηγαινε στα ταρταρα.Μαλάκας και προπαγανδιστής του κώλου είναι.
Πιο πριν μου έγραψε ότι δεν ξέρω οικονομικά, φαντάζομαι αυτός ξέρει, και ισχυρίστηκε ότι το 2015 και 2016 είχαμε ανάπτυξη!!!!
Να θυμίσω ότι τους ισολογισμούς της ΔΕΗ, τους χαρακτήρισε παραπληροφόρηση.
ωραια αφου είναι ζημιογόνες γιατι δεν τις ιδιωτικοποιείτε?
που το λενε ότι είναι ζημιογόνες για μπες και διαβασε τα μακρινάρια γιατι εγω βαριέμαι και στοχευσαι συγκεκριμενα για να δουμε ότι είναι τοσο ζημιογόνες όπως λες.
Ναζιστάκο την μπάλα στην εξέδρα πάλι;
Σε πονάει ακόμα που είσαι εκτός Βουλής;
Γιατι ρε τύπε?Καλά ρε μαλάκες Νεοδημοκράτες, τον Πρετεντέρη στο Μέγαρο Μουσικής;
Ρε μας βλέπει κόσμος ρε μαλάκες.
Έλα μωρέ, άσε με τώρα που έγινε και Πασόκος ο Ντερμπεντέρης.
το -0,3% σε πειραξε τυπε που είχαμε το 15 το -9,1% που είχαμε το 2011 δεν σε πειραξε?Εσύ δεν μπορείς να διαβάσεις έναν απλό πίνακα
Παρουσιάζεις για δικό σου ένα άρθρο που δεν το καταλαβαίνεις καν.
Για πες μας τώρα είχαμε ανάπτυξη το 2015 -2016;
για ακομη μια φορα βαζεις τη σφραγιδα της ασχετοσύνης σου.
ΟΑΣΑ ότι τα λεωφορεια εχουν ζημιες η είναι ασυντήρητα δεν σημαινει ότι είναι ζημιογονα απλα μπορει να υπαρχουν θεματα γραφειοκρατικα η να υπαρχει πρόβλημα διοικησης η οργανωσης κλπ.
ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ μονοπώλια που βάζουν όσο θέλουν το κυβικό;
ξερεις επιχειρήσεις που εχουν μονοπωλιο και δεν βγαζουν η είναι ζημιογόνες εγω δεν ξερω καποια.Οσο για το δικτυο που λες της σαλονικας ότι είναι ακαταλληλο ας πουμε και ακαταλληλο να είναι παλι δεν σημαινει ότι η εταιρεια είναι ζημιογονα ισα ισα που πολλες κερδοφορες εταιριες εχουν ελλειψεις οσο αφορα το θεμα συντηρησης εξοπλισμου κλπ. και αυτό γινεται για να μπορουν να μενουν στις αγορες ως κερδοφορες,ξερω στην αμερικη εταιρεια κολοσσο η οποια ειχε ασυντηριτο το δικτυο της και ηταν και ιδιωτικη.
Απλως υπαρχουν φημες οτι αναλαμβανει Πρόεδρος του Διοικητικου Συμβουλιου του Οργανισμου Μεγαρου Μουσικης Αθηνων.Πρετεντερης στο Μέγαρο; Σε τι θέση;
Εγω στηριζω παντωςΑπλως υπαρχουν φημες οτι αναλαμβανει Πρόεδρος του Διοικητικου Συμβουλιου του Οργανισμου Μεγαρου Μουσικης Αθηνων.
Ακομη δεν υπαρχει καμια σχετικη ανακοινωση.
Κι εγω, εννοειται. Δεν με χαλαει καθολου. Αξιολογοτατος.Εγω στηριζω παντως
Ωχ... Ελπίζω να μη φαλτσαρει κάνεις και του πετάξει κάνα μπουκάλι.Απλως υπαρχουν φημες οτι αναλαμβανει Πρόεδρος του Διοικητικου Συμβουλιου του Οργανισμου Μεγαρου Μουσικης Αθηνων.
Ακομη δεν υπαρχει καμια σχετικη ανακοινωση.
το -0,3% σε πειραξε τυπε που είχαμε το 15 το -9,1% που είχαμε το 2011 δεν σε πειραξε?
για πες μας το αεπ μετα το 2015 σε τι ρυθμους ανάπτυξης κυμαινοταν?μην μας πεις ότι και εκει είχαμε υφεση γιατι ηδη εχεις γινει περιγελος,εγω ειχα πει χοντρικα από 0,5 εως 1,8 επι συριζα και εσυ πιαστηκες στο 15 που ηταν -0,3%
Ετσι και οσοι δεν θελουν ξυδακιΚι εγω, εννοειται. Δεν με χαλαει καθολου. Αξιολογοτατος.
εσεις οι νδ τους διαλυσατε τους πασοκους και δεν θελουν να το πιστεψουν.Γιατι ρε τύπε?
Ειναι ο μονος πασόκος που χρησιμοποιησαμε?
Ολοι κανουμε λαθη τύπεΩχ... Ελπίζω να μη φαλτσαρει κάνεις και του πετάξει κάνα μπουκάλι.
Οχι, δεν τα λες καλα.εσεις οι νδ τους διαλυσατε τους πασοκους και δεν θελουν να το πιστεψουν.
λετε για μας ότι παιρνουμε πασοκους στον συριζα.
εσεις δεν πηρατε?ο χρυσοχοιδης τι είναι?
ο βενιζελος που τα μαγειρευεται υπογείως?
και αυτους που αξιζουν ομως οχι τον κατιμα οπως ο ΨυριζαΟχι, δεν τα λες καλα.
Το ΠΑΣΟΚ το διελυσε ο ΓΑΠ.
Τους πασοκους τους μαζεψε ο Συριζα κατα 80%.
Η ΝΔ απλως παιρνει αυτους που αντιλαμβανονται οτι το ΚΙΝΑΛ δεν εχει μελλον και ταυτοχρονα σιχαινονται τον Συριζα.