Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Να τους χαίρεστε Τζώνυο Καρανικολας και ο Χρηστιδης
Να τους χαίρεστε Τζώνυο Καρανικολας και ο Χρηστιδης
Την ειδες με το κοκκινο ταγιερ στο κοκκινο φοντο?προφανως η Φωφωκα... και μόλις την κράξανε τα μάζεψε...
αν ξερεις εστω και λιγα οικονομικα δεν θα τα ελεγες αυτά.Αυτό που έχει γραφεί ήδη Συριζοβλακα, είναι ότι η Ελλάδα στην προηγούμενη τετραετία είχε την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ οικονομική επίδοση από όλες τις χώρες της ΕΕ και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που είχε ύφεση το 2015 και 2016.
Την είπες και σήμερα την μαλακία σου.
αν ξερεις εστω και λιγα οικονομικα δεν θα τα ελεγες αυτά.
από το 2015 κάθε χρονο είχαμε αναπτυξη από 0,5% εως 1,8% του αεπ μας
αν ξερεις εστω και λιγα οικονομικα δεν θα τα ελεγες αυτά.
ΕΥΔΑΠ ΕΛΤΑ ΟΑΣΑ ΕΥΑΘ αυτές είναι κερδοφορες.Ψιτ Συριζοσανοφάγε, ακόμα περιμένω να μου πεις 5 κερδοφόρες Δημόσιες Εταιρείες που υποτίθεται ότι μας προσφέρουν φοβερά έσοδα.
Επειδή είσαι και ειδικός στα οικονομικά δηλαδή.
Ζαν Κλωντ, ακου κατι λεβεντη μου.ΕΥΔΑΠ ΕΛΤΑ ΟΑΣΑ ΕΥΑΘ αυτές είναι κερδοφορες.
Μια αιρετική άποψη στην οικονομία λέει πως οι κρατικές επιχειρήσεις δεν χρειάζεται σώνει και καλά να είναι κερδοφόρες. Σίγουρα δεν λέει κανείς οι εταιρείες του δημοσίου να είναι «μαύρες τρύπες» που ρουφούν χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιες απ’ αυτές θα ασκούν μεταξύ άλλων κοινωνική πολιτική. Η αιρετική άποψη αυτή άποψη λέει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει στόχος εταιρειών όπως η ΕΥΔΑΠ, ο ΟΑΣΑ και η ΔΕΗ να είναι η μεγιστοποίηση του κέρδους σαν να είναι ιδιωτικές εταιρείες.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως οι επιχειρήσεις δεν θα πρέπει να λειτουργούν σωστά και αποδοτικά. Σημαίνει όμως πως οι δημόσιες επιχειρήσεις δεν μπορούν να κάνουν χρήση όλων των «πρακτικών» του ιδιωτικού τομέα. Η δημόσια επιχείρηση δεν μπορεί –και δεν πρέπει- να καθυστερεί μισθούς, να μην πληρώνει υπερωρίες, να έχει εργαζόμενους με «μαύρα». Ακόμη η δημόσια ΔΕΗ δεν μπορεί να κόβει το ρεύμα σε οποίον καθυστερεί να πληρώσει έστω και λίγες ημέρες και πάει λέγοντας. Και αυτός είναι ο δεύτερος προβληματισμός που είναι πρακτικός.
μωρη ψωλου εγω στην αμερικη επαιρνα 1600 δολαρια το μηνα μαυρα και κάθε μηνα αποταμιευα 700 δολαρια τη στιγμη που εσυ καθοσουν 5 ωρες στη καφετερια με τα ποδια πανω στη καρεκλα και ο αφρος του φρεντο να εχει ξεραθει στο ποτηρι.Σιγά μην απαντήσει ο χαραμοφάης που πήγε στην Αμερική να κοροϊδέψει τους Αμερικάνους και εκείνοι μόλις πήραν χαμπάρι τι μέρος του λόγου είναι ο τεμπελόβλακας μας τον έστειλαν πεσκέσι πίσω.
δεν το κρυβω ότι το γκουγκλαρα θα το βαζα αυτουσιο αλλα ηθελα να ποσταρω συγκεκριμενα.Ζαν Κλωντ, ακου κατι λεβεντη μου.
Δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα δε κανεναν.
Επισης, δεν ειναι ωραιο να αντιγραφεις κατι, χωρις να γραφεις απο πού το πηρες, προκειμενου να πιστεψουμε οτι το εγραψες μονος σου.
Γιατι? Για να μας δειξεις οτι γνωριζεις πραγματα, ενω απλως γνωριζεις να γκουγκλαρεις?
Εγω επιμενω οτι σε συμπαθω επειδη φαινεσαι αγνο παιδι.
Αλλά κοιτα να αποφευγεις κατι τετοια χαζα.
μωρη ψωλου εγω στην αμερικη επαιρνα 1600 δολαρια το μηνα μαυρα και κάθε μηνα αποταμιευα 700 δολαρια
ΕΥΔΑΠ ΕΛΤΑ ΟΑΣΑ ΕΥΑΘ αυτές είναι κερδοφορες.
δεν το κρυβω ότι το γκουγκλαρα θα το βαζα αυτουσιο αλλα ηθελα να ποσταρω συγκεκριμενα.
το θεμα είναι ότι απαντησα στον τυπο που πιστευει ότι ολες οι κρατικες είναι τοξικες
Εν τω μεταξυ, το αρθρο που αντεγραψε, δεν λεει καν αυτο.Πούλησες εξυπνάδα και σε πιάσανε στα πράσσα.
Για τις απαντήσεις για κερδοφόρες, άστα:
Aκου ΕΛΤΑ - ΟΑΣΑ κερδοφόρες!!!!
Τον εχετε αγχωσει παντως και τον ωθειτε σε λαθη.
Με το μαλακο. Καλο παιδι ειναι.
Μια ζωή μέσα στη λαμογιά και την απάτη. Γι'αυτό έγινες ΣΥΡΙΖΑ ρε σιχαμερή σκολοπέντρα.
Μαλάκας και προπαγανδιστής του κώλου είναι.
Πιο πριν μου έγραψε ότι δεν ξέρω οικονομικά, φαντάζομαι αυτός ξέρει, και ισχυρίστηκε ότι το 2015 και 2016 είχαμε ανάπτυξη!!!!
Να θυμίσω ότι τους ισολογισμούς της ΔΕΗ, τους χαρακτήρισε παραπληροφόρηση.
μωρη ψωλου εγω στην αμερικη επαιρνα 1600 δολαρια το μηνα μαυρα και κάθε μηνα αποταμιευα 700 δολαρια τη στιγμη που εσυ καθοσουν 5 ωρες στη καφετερια με τα ποδια πανω στη καρεκλα και ο αφρος του φρεντο να εχει ξεραθει στο ποτηρι.
Τύπε μην βγαζεις γλωσσα γιατι σε αλλο κομμα βλεπω να ξεκιναει συζητηση για αλλαγη αρχηγου
Δεν ειδα να σχολιασεις την υπεροχη αφισα που γελαγανε και οι πετρες και την εξαφανισατε επειδη δεν μπορούσε να παρει ανασα ο κοσμος απο τα γελια