whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
κ που γραφει τυπε μου???Σιγά ρε, ο Βάσος εδώ είναι.
Στο θρεντ του κατηχητικου???
κ που γραφει τυπε μου???Σιγά ρε, ο Βάσος εδώ είναι.
επεβλεπα την καντινα μωρη σουρλουλού το χρημα ερχεται,κατσε εσυ με τον βυσματια μπαροκο να χασκογελάτε και εγω να βγαζω χρημα αλλα να περνω και επιδόματα.Τώρα σχόλασες από τη Συγγρού μωρή συριζαίικη καπότα;
ποιον θα ηθελες εσυ στην καρεκλα τυπε μου???Εντάξει σώθηκαμε τώρα η Αθήνα θέλει δουλειά και υπεύθυνους ανθρώπους με αληθινό όραμα όχι αριβιστες που βλέπουν τον Δήμο ως προθάλαμο αλλά όταν ένας άνθρωπος εκλέγεται σε πρωτεύουσα με αποχή 67% και το παίζει Δήμαρχος τι να αναμένεις ο Αθηναίος τίποτα απολύτως μια απ'τά ίδια όσο έφτιαξε την Αθήνα ο Καμίνης άλλο τόσο θα την φτιάξει και αυτός
πρωτη φορα αριστερα..επεβλεπα την καντινα μωρη σουρλουλού το χρημα ερχεται,κατσε εσυ με τον βυσματια μπαροκο να χασκογελάτε και εγω να βγαζω χρημα αλλα να περνω και επιδόματα.
τον ηλιοπουλο τυπεποιον θα ηθελες εσυ στην καρεκλα τυπε μου???
α ρε δυσμοιρε τοσο σου κοβει τοσα λες,Ποιά καντίνα ρε συριζαίικο μυγόχεσμα, που εσύ δεν είσαι ικανός ούτε παιδικό κουκλοθέατρο να στήσεις.
τα γελια που εχουμε ριξει στην κουμουνδουρου για παρτι σου δεν εχουν τελιωμο.Κοίτα τα μούτρα σου μωρή συριζαίικη χαβούζα που πήγες στην Αμερική και μέχρι και οι αράπηδες με τους Μεξικάνους γέλαγαν με τα χάλια σου.
κ που γραφει τυπε μου???
Στο θρεντ του κατηχητικου???
ωραιος..Γράφει στα στριποθρέντ με άλλο νικ.
Απλά έχει λίγο καιρό τώρα να γράψει.
ρε τυπε ποτε θα μαθεις ότι τις ευθύνες αυτές τις εχει η τοπικη διοικηση κ όχι η κεντρικη κυβερνηση.
να βρισεις τη δουρου συμφωνω αλλα όχι ολη τη κυβερνηση
Ποιον Ηλιόπουλο φίλε την χειρότερη επιλογή που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν διάβασες το βιογραφικό ήταν απλά κωμικοτραγικό ένσημα μηδέν επαγγελματική εμπειρία τίποτα,και προεκλογικά έλεγε ανοησίες.τον ηλιοπουλο τυπε
ποιον λες ρε τυπε???τον ηλιοπουλο τυπε
ο ποιος???Ποιον Ηλιόπουλο φίλε την χειρότερη επιλογή που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αν διάβασες το βιογραφικό ήταν απλά κωμικοτραγικό ένσημα μηδέν επαγγελματική εμπειρία τίποτα,και προεκλογικά έλεγε ανοησίες.
Ο μόνος που μίλησε σοβαρά και παρουσίασε ένα στοιχειώδες πρόγραμμα ήταν ο Γερουλάνος τώρα αυτός θα κάνει περισσότερες μπούρδες και από τον Καμινη.
Αλήθεια σε ποια πόλη θα είναι Δήμαρχος στη φιέστα μια χαρά εκεί όμως που είναι η καρδιά των προβλημάτων στο χάος την εγκατάλειψη του Κέντρου της Αθήνας εκεί που επικρατεί το αισχος βλέπε Αχαρνών,Βάθης,Λιοσίων, Αττική, Άγιο Παντελεήμονα, Κουμουνδούρου, Ψυρρή, Αγησιλάου και λέω για τα βασικά καθαριότητα,Φωτισμό , Πεζοδρόμια θά είναι απών μην περιμένετε τίποτα διαφορετικό από το χαλί που βιώνουμε σήμερα στο κέντρο
πήρε τη μεταχειρισμένη Τζένη ??
O Kικίλιας που πήρε τη μεταχειρισμένη Τζένη :
Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα και κάνουν SUP στα Χανιά.
https://[URL unfurl="true"]www.athensvoice.gr/sites/default/files/kyriakos_mareva_sup_marathi-3-1.jpg[/img[/URL]]
Που παει ρε το χελιδονοψαρο;;;
:HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO: :HappyBounce_4K8GSO:
[/quote]
Γαμήθηκε στις διακοπές ο γιος πρωθυπουργού
Και σέρνει και την πρώην γυναίκα του μαζί ο ξεφτίλας,
κ βλαξ κ πουστης..
Παλι στη πλατεια Εξαρχειων η Αστυνομια; Παγκρατι-Κολιατσου το χει κανει. Καθε ημερα εκει βρισκεται. Ακουγεται και το ελικοπτερο της αστυνομιας που πεταει. Που ειναι τα αναρχοσκυλα που λεγανε δε γινεται, θα χυθει αιμα; Σε ποια τρυπα κρυβονται;