σε ολα εχω δικαιο..
Σιγα-σιγα θα το αποδεχτεις..
Στην αρχη ζοριζεσαι,μετα θα δροσιζεσαι..
Χαλαρωσε κ απολαυσετο..
Τι είπε τώρα ο πούστης...
Να σε πάρουμε για δασκάλα μωρή φωφώκα.
σε ολα εχω δικαιο..
Σιγα-σιγα θα το αποδεχτεις..
Στην αρχη ζοριζεσαι,μετα θα δροσιζεσαι..
Χαλαρωσε κ απολαυσετο..
ΒΕΒΗΛΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ο μεγιστος σμπρωχτης ζαχος χατζηφωτιου,δεν θα παρτουζωνε ποτε ενα τρανσακι..λες να ηταν transformer?
ΒΕΒΗΛΕ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ο μεγιστος σμπρωχτης ζαχος χατζηφωτιου,δεν θα παρτουζωνε ποτε ενα τρανσακι..
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ..
ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΠΑΡΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΣΑΗ..
ασε ρε παιχτη..
Να ξεθαψω θρεντς(μνημεια εμετικου σαλιαρισματος κ απολυτου πυρφορισμου)οπου παρομοιες ή ακομη κ χειροτερες(εμφανισιακα παντα)ιπποποταμινες εχουν αποθεωθει κατα καιρους???
Μην με κουρδιζετε ρε μπινεδες..
Το 80% θα της τον ακουμπαγε ευχαριστως..
Το δε 99% τον εχει παιξει κατα το παρελθον για παρτυ της..
ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ..
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ???
ΥΓ ΓΕΝΙΚΑ ΓΡΑΦΩ Κ ΟΧΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ..
ρωτα την γυναικα του πατερα σου που την παρτουζωνα με την κορη της μεσοβδομαδα..Εσύ όμως ο πολυ-έμπειρος αποκλείεται να μην έχεις και τέτοιες εμπειρίες.
Γι αυτό και δίνεις και μαθήματα...
λες να ηταν transformer?
λες να ηταν transformer?
ρωτα την γυναικα του πατερα σου που την παρτουζωνα με την κορη της μεσοβδομαδα..
ΚΛΑΨΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΧΑΖΟΥΛΗ..
ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
αυτες ειναι θεες μπροστα σε οσες εχουν καλαφατισει τα μελη του μπου τυπε μου..Και επί προσωπικού να έγραφες στα @@ μου τυπε.Τα λες όπως είναι, χύμα γενικά και αν και είμαστε αλλόθρησκοι σου !
Για την Μιμή έχουν χυθεί τόνοι σπέρματος την δεκαετία του 90!!!
Και για ακόμα χειρότερες(Χρηστίδου,Ζαφείρη,Κορομηλά κτλ)!
Περί μερακλωματος βέβαια κάνω τουμπεκί γιατί τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά...
Έχω φίλο ο οποίος έχει μερεμετισει οτι κυκλοφορεί από Μιμή(σε αυτή την φωτό)και παραπάνω,σε στυλ Πάγκαλου...
αυτες ειναι θεες μπροστα σε οσες εχουν καλαφατισει τα μελη του μπου τυπε μου..
ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΤΙΛΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΦΑΣΗΣ Κ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ..
ΑΣΕ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΟΔΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΑΓΚΗ..
ΜΕ ΤΟ ΝΙΒΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ..
ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ..
ΚΛΑΝΙΑ-ΜΑΓΚΙΑ Κ ΚΩΛΟΣ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙ ΔΗΛΑΔΗ..
BABY K NITRO ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΚΛΑΙΩ..
ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΗ..
Ο ΚΑΛΟΣ ΜΥΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΕΘΕΙ..
NO MERCY..
Τι να πουν-γραψουν οι χλιδανεργοι πυρφοροι μετροσεξουαλ δροσεροι ντουμπλεξ που εχουν κατακλυσει πλεον το σαη μετα απο τους πιτσιλιστες-πρωκτικους εξολοθρευτες μπουρδελιαρηδες-τους καπετανιους/μακλειν/βασους σωληνοπαθεις-τους baby-nitro κλπους μεγιστογαμιαδες της παλαιας σεχτας των σουζανοπληκτων-τους παπαδες/ζηροου μασαζονομαχους κ τις υπολοιπες μορφες(γουορχολ-πανοςμπος) που εχουν χτισει το μαγαζι???
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ Η ΟΛΗ ΦΑΣΗ..
Ένα-ένα μας τα ξεφουρνίζεις τα μυστικά σου μωρή χρυσαυγίτικη μπάμια.
σου μωρή χρυσαυγίτικη μπάμια.
σβηστο ρε τυπε..Έχω δακρύσει από τα γέλια με τα "κομοδίνα του Βαράγκη"!!!
Κοίτα έμπαινα παλιά στην προηγούμενη μορφή που είχε το σαη και ξαφνικά μπαίνω πριν κάνα δυο χρόνια και βλέπω ότι οι τραβελοι έχουν ξεσκιστει να δίνουν πούτσα σε διάφορους τυπους!!!
Περί ορεξεως οκ!Ο καθένας ότι γουστάρει και δεν μας πέφτει λόγος!
Όμως ρε τυπε αυτοί οι τυποι μετά το παίζουν μαγκοπουλα και κράζουν τους gay κτλ ενώ και οι ίδιοι είναι καθαρά πουστηδες.
Τεσπα περί κομοδίνων κτλ θα συμφωνήσω ότι η εμφάνιση δεν μετράει στο κρεβάτι(εντάξει μην είναι σαν Λιάνη κτλ)!
Το καλύτερο σεξ το έχω κάνει για έξι μήνες(παντρεμένος στα χωρίσματα) με νταρντάνα περιπτερού,με μπούκια πνιχτά και σαλιωτά,φτυστά και ξεκωλιασμα χωρίς να υπάρχει αύριο μερα!
Μετά παντρεύτηκε και την χάσαμε...
η κατα φαντασιαν σοσιαλΗστρια πιεξουλα ειναι πανσεξουαλ..για το καλο του πασοκ κανει τα παντα..ιδεοληψια τυπε μου..το ισχυροτερο ντρογκι..απο την ζουζου μπορει κ να ξεκοψεις..απο τον ιδεοληπτικο ταλιμπανισμο νεβερ..Μην λες για μπάμιες γιατί θα σε πάρουν για λεσβία!!!
τσιμπα θρεντ κ πεσμου αν αυτη αξιζει περισσοτερο απο την σημερινη λιανη..Χαχαχαχα
Τι να πουν-γραψουν οι χλιδανεργοι πυρφοροι μετροσεξουαλ δροσεροι ντουμπλεξ που εχουν κατακλυσει πλεον το σαη μετα απο τους πιτσιλιστες-πρωκτικους εξολοθρευτες μπουρδελιαρηδες-τους καπετανιους/μακλειν/βασους σωληνοπαθεις-τους baby-nitro κλπους μεγιστογαμιαδες της παλαιας σεχτας των σουζανοπληκτων-τους παπαδες/ζηροου μασαζονομαχους κ τις υπολοιπες μορφες(γουορχολ-πανοςμπος) που εχουν χτισει το μαγαζι???
Εντάξει σώθηκαμε τώρα η Αθήνα θέλει δουλειά και υπεύθυνους ανθρώπους με αληθινό όραμα όχι αριβιστες που βλέπουν τον Δήμο ως προθάλαμο αλλά όταν ένας άνθρωπος εκλέγεται σε πρωτεύουσα με αποχή 67% και το παίζει Δήμαρχος τι να αναμένεις ο Αθηναίος τίποτα απολύτως μια απ'τά ίδια όσο έφτιαξε την Αθήνα ο Καμίνης άλλο τόσο θα την φτιάξει και αυτός
μωρη ξυλοκοτα ποσες πακοπουτσες πρεπει να φας για να ηρεμησεις?Εσύ να φύγεις μωρή συριζαίικη πορδή μπας και γλιτώσουμε από τις μπαρούφες που αμολάς κάθε μέρα.
ρε τυπε ποτε θα μαθεις ότι τις ευθύνες αυτές τις εχει η τοπικη διοικηση κ όχι η κεντρικη κυβερνηση.Kραζει ο τσιπρας τον Μητσοτάκη για τα δαση στον αμαζονιο που καίγονται.
Του θυμησε ο δεύτερος τη μαντρα και το Ματι. Ο Τσιπρας θα τα κουβαλάει αυτα μεχρι να πεθανει.