Ενας σύγχρονος απόφοιτος ελληνικού πανεπιστημίου μη βύσμα ακούει συνεχώς να τον βρίζουν.
-Είσαι μαλάκας,εμείς σπουδάσαμε στην ίδια σχολή στα ίδια ακριβώς κτίρια,με τα ίδια θέματα κτλ αλλά τότε τα πανεπιστήμια είχαν κύρος.
-Δεν είσαι γόνος,πέρασες με πανελλήνιες άρα είσαι μη βύσμα είσαι ασημαντος,μαλάκας,χαμηλών προσόντων,χαμερπής σε γραφουμε στον πούτσο μας
-Τα παιδιά μας σπουδάζουν στο εξωτερικό επειδή εσύ ο μαλάκας τους πήρες τη θέση και πρέπει να πληρώνουμε χιλιάρες σε πανεπιστήμια μπανανίας και να λαδώνουμε για μεταγραφές
-Γιατί δεν αφήνεις το σύστημα να ισορροπήσει?Τι μαλακίες περί ισόβαθμης δωρεάν παιδείας είναι αυτές
Η παιδεία δεν είναι δωρεάν εγώ πληρώνω άρα θέλω ο γόνος μου να πάρει τον τίτλο και τη θέση,εσύ τι είσαι?
Εκεί οι πουτσαραίοι απαντήσανε.
Ακου μαλάκα,τζιτζιφιόγκο που μου το παίζεις μέση τάξη και καλά και πας να χωθείς.Εγώ θα σε γαμήσω.
Δε με ενδιαφέρει αν αξίζεις ή δεν αξίζεις,ποια είναι τα δικαιώματα των γόνων κτλ,εγώ δεν αναγνωρίζω τίποτα.Θα σε γαμήσω,θα σε ξεσκίσω,θα σε πυρπολήσω θα σε κάνω να βγάλεις το χύσι από το κωλάντερο.
Γιατί είμαι εγώ ο ανώτερος πουτσαράς.Θα υποταχθείτε όλοι στη δύναμή μου.Και αν αντιδράσετε θα φάτε το τρίτο το μακρύτερο.
Αυτό είναι περίπου το πλαίσιο σκέψης γιατι οι τύποι τρελαίνονται.Λένε δεν είναι κανονική κατάσταση αυτή και δεν είναι φυσιολογικά αυτά και δεν είναι τίμιος αγών και δεν είναι πολιτισμός,Ευρώπη και γαμώ το κέρατό μου πρέπει να αλλάξει κτλ.
Γενικά δηλαδή οι τύποι ψιλοτρελαίνονται με την αντίδραση μόλις πάνε να μετρήσουνε διαπιστώνουν οτι δεν υπάρχει πάτος είναι χειρότερο από αυτό που νόμιζαν εφιάλτης φάση,βούρκος χωρίς όρια και ψιλοκλάνουν.
Αυτός από το εσωτερικό λέει στα αρχίδια μου ρε μαλάκα λες οτι είμαι άχρηστος για ναχώσεις το κωλόβυσμα γόνο με μεταγραφή,ωραία εγώ σε γαμάω και φεύγω για εξωτερικό όπου με πληρώνουν τα τριπλά για την ίδια δουλειά.
Τι θα καταλάβεις ρε αρχίδι?Κέρδισες στο επικοινωνιακό,στο κομματικό σε όλα αλλά κατέκτησες το κουραδόκαστρο.Σε έκανα να φας σκατά.Γιατί ο βληματικός γόνος σου δεν έχει κάποιον να δουλέψει για αυτόν αφού εγώ έφυγα και σε γάμησα.
Ψάξε να βρεις λάθρο ή να κλαίγεσαι στους Euros για ψίχουλα.Είσαι ασήμαντος ρε γαμημένο αρχίδι.
Οσο μου πας κόντρα και αρχίζεις τη γαμημένη προπαγάνδα σου εγώ θα σε πηδάω.
Αυτή είναι περίπου η ηρωική λογική της Generation X,δεν τους αφήνουμε τους πουσταράδες,η τελευταία λέξη δεν έχει λεχτεί.Μέχρι τέλους θα τον πιούνε,δε σταματάει το πάρτυ.
Τα άτομα έχουν αγριέψει που λένε,μας κοιτάνε με μισό μάτι αλλά δεν είναι έτσι γενικώς είμαστε αμεταννόητοι.
Δεν περίμεναν και αυτοί τέτοια καφρίλα,το θεωρούν βλακικό.Γενικά έχουν υποτιμήσει τη δύναμη της παράνοιας και των άκρων.