ολοι θα πανε συριζα στο τελος
εδω εφτασε στο σημειο ο κωσταντινοπουλος και ο ρεππας να κατακρινουν και να απειλουν με παραιτηση απο το κομμα την φωφη οτι γλενταει με το 7% και οτι θα επρεπε να ντρεπεται στο οτι το κομμα δεν εχει διψηφιο αριθμο
αδικο εχουν?
Η τύπισσα από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια αναγέννησης του χώρου για τον απλούστατο λόγο ότι...ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. Στα πάντα όμως.
Πχ Λέει για κάποιο θέμα την θέση του ο συριζα η οποία κατατάσσεται στο (1) σε έναν άξονα από το (1) ως το (10), λέει η ΝΔ την δική της θέση που είναι ας πούμε στο (9), και ενώ στην πραγματικότητα η προοδευτική παράταξη γνήσια εκφράζεται στο 7-8 για το συγκεκριμένο ζήτημα, η ίδια με δόγμα μοναδικό τον ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΙΣΜΟ παίρνει μοιρογνωμόνιο και χάρακα και σου λέει η θέση μας είναι στο (5), ώστε να ισαπεχουμε και από τους δύο "ακραίους", εμείς είμαστε ο μεσαίος χώρος κλπ.
Εγώ προσωπικά είμαι ένας από τους ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣΤΕΡΟΥΣ ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ανέκαθεν θεωρούσε και έβλεπε ότι στην πραγματικότητα ο ευρύτερος χώρος του προοδευτικου κέντρου είχε και έχει πολύ κοντύτερά του τη ΝΔ από τα γκρουπούσκουλα της κομμουνιστικής (όχι της ανανεωτικής) αριστεράς. Άλλο το ότι είθισται η τελευταία να δηλώνει προοδευτική, στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι, δεν έχουν σημασία οι πράξεις σου, ούτε στο θέμα του θρησκευματος στις ταυτότητες δεν έδειξαν τότε ίχνος προοδευτισμού στηρίζοντας τον Σημίτη ας πούμε.
Τελοσπαντων στο θέμα της Φώφης και πάλι, η τύπισσα κάνει πραγματικά οοοό,τι μπορεί ώστε να συσπειρωσει για τα καλά πρώην ποταμίσιους και κιναλίτες σαν και εμένα κάτω από την μόνη σοβαρή παράταξη που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην χώρα. Εύγε Φώφη.