75,000 θεσεις εργασιας, 8 δις επενδυση, 2.000.000 τμ παρκο, 50 χιλιομετρα πεζοδρομοι
και ο μεγαλοαναλυτης αποφανθηκε, ουτε κερδη θα αποφερει ουτε προσβαση θα υπαρχει
Αν η μπουρδολογια ηταν ολυμπιακο αθλημα η Ελλαδα ειχε εγγυημενο χρυσο-ασημενιο-χαλκινο σε καθε ολυμπιαδα.
ενώ ολοι οι αλλοι μεγαλοι αναλυτες 10 χρονια κρισης σε οσα εχουν πει εχουν πεσει μεσα σωστα?
δεν ξερω αν το γνωρίζεις αλλα αυτό που εχουν δειξει ολοι 10 χρονια είναι ότι εσενα κ εμενα μας εχουν γραμμενους...
σου πουλανε παραμυθια κανουν τα αντίθετα κ μετα φταινε οι αλλοι
συγνωμη φιλε μου εγω ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩς ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥς ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΤΕ Κ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑς ΗΜΟΥΝ...
όταν θες να στεισεις μια οικονομια με την καταρευση που εχει οι δικια μας ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΩΡΑ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙς ΒΑΣΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗς
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑς ΑΥΤΟ Κ ΚΟΙΤΑς ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙς ΤΟΥς ΦΡΑΓΚΑΤΟΥς Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥς
δεν ξερω αν εισαι στους φραγκατους δεν με ενδιαφερει αλλα ο μεσος ελληνας δεν θα εχει κανενα μα κανενα συμφερων
εξισου νεες θεσεις εργασιας(κ ημουν σε κατασκευαστικες για χρονια) μπορεις να εχεις με αναπλαση για το κοινο συμφερων κ προσβαση σε ολλους κ όχι φτιαχνοντας ένα πριγκιπατο που στο τελος θα το χερονται αλλοι...
κ λογο του τομεα που δουλευα επετρεψε μου να εχω ακουσει 5 πραγματα παραπανω αποσα λενε η τηλεοράσεις...