enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Θα ξαναπάθει κατάθλιψη τύπε, πρέπει να βγαίνει έξω :SΟ Μαλελης αν εχει εστω και ιχνος ντροπης πρεπει να παει να κλειστει σπιτι του και να βγει μετα απο 20 χρονια
Θα ξαναπάθει κατάθλιψη τύπε, πρέπει να βγαίνει έξω :SΟ Μαλελης αν εχει εστω και ιχνος ντροπης πρεπει να παει να κλειστει σπιτι του και να βγει μετα απο 20 χρονια
ειμουν μικρουλις επι καραμανλη και τοτε με την αναμπουμπουλα του και την "εικονικη αναπτηξη"εκμεταλευονταν full!!!!ειχα δουλεια τρελη επι καραμανλη αλλα με τρελη εκμεταλευση γιατι ολοι "ΚΟΠΑΝΑΓΑΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ" επιδη υπηρχαν δουλειες!και στην τελικη δεν φταιει ουτε ο καραμαλνης,ουτε ο παπανδρεου,ουτε ο τσιπρας,αν εσυ εχει "οργιο" η "φρουτο" λογιστη οκ?και μετα λες "γιατι δεν εχω δουλεια"?εγω φταιω???ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΣΑ!!!!!και το αλλο...ο τσιπρας εδωσε το κ.ε.α για την ανθρωπιστικη κριση οκ?????και ΞΑΦΝΙΚΑ....ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣΑΝ...ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΑΜΜΕΣΩΣ!!!!!!!!!!!γιατιιιιιιι????για να το περνουν κια τσ δυο που λενε και στο χωριο μου μεταφραση=για να το περνουν και οι 2 το κ.ε.α?????και οι αλλοι "ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ "Να δουλευουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ,και ο αλλος που εχει 2σπιτια δηλωνη στο ενα αυτος,στο αλλο οι "δηθεν χωρισμενη γυναικα του"και περνουν εναν ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΠΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????????γενικα ευχεσαι! για τον συριζα τι ευχοσουν? τι ειχες ψυχανεμιστει Γεροντα Παισιε? οτι θα κανει δημοψηφισμα.. τα καπιταλ κοντρολς... τους φορους .. εσενα ο καραμανλης δεν σου φταιει που δεν ειχες δουλεια... ψαξε να δεις το CV σου καλυτερα που η πρωτη σου δουλεια θα ειναι μεσα στα 4.5 χρονια συριζα σε κανα δημοσιο..
https://[URL unfurl="true"]www.tovima.gr/wp-content/uploads/2001/11/28/816862_h0246455.jpg[/img[/URL]]
Ορε ποιος ειναι αυτος διπλα στον λαλιωτη;
Εε γαλαζια;
[/quote]Eγω θα ρωτουσα ποιος ειναι αυτος διπλα στον Θεοδωρικακο
Eγω θα ρωτουσα ποιος ειναι αυτος διπλα στον Θεοδωρικακο
ΚΛΙΝΩ ΤΕΛΟΣ!Ο τσιπρας το κεφαλι του και το κομμα του το εφαγε απο τΟ ΘΕΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.η ΝΔ ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ 5ΚΟΜΜΑ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ!!!ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΗ ΑΝ ΠΟΥΛΙΣΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.και το εκανε.τον ΓΑΠ δεν προκιται κανενας να τον φταση το ορθοδοξο πασοκ!αστο μεγαλε!αστο η εποχη του 1980 και επειτα πιανω σκατα και γινετε χρυσος....κοινος "χρυσος αιωνας του περικλη"ουτε στα παραμυθια πλεον!!!μονο στην ιστορια γραφτηκε....μεχρι εκει!ξεχαστε τα...τοτε ξυπνουσες ενα πρωι....ελεγες απο αυριο π.χ θα γινω σουβλατζης,υδραυλικος,μπογιατζης,και και οντως την επομενη...βαρια την μεθεπομενη εισουνα αυτο που "επνευστικες ξυπνωντας"αυτα σημερα δεν γινονται!!!γιατι ακομα και ξυπνωντας να "επνευστης κατι" θα σε παρει....μηηηηνεςςςς μην σε πω και χρονια(δικιγοροι,συμβουλοι επειχειρησεων,1001 πληροφοριες μεχρι να αποφασισεις-κατασταλαξεις"οποτεεεε..."ξυπναω και εμπνεομαι εργασια"ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΨΟΜΙΑ ΑΚΟΜΑΑΑΑΑΑ!!!Με αντιγράφεις !
Πρώτος εγώ το έγραψα αυτό !!!!!!
Δυστυχώς με το να βγει καλοκαίρι η ΝΔ, έχει λίγο μεγαλύτερη περίοδο ανοχής ...
Αλλά θα τη γλεντήσουν πολλοί σύντομα.
Πρώτοι οι ανάρχες των εξαρχείων έτσι και πάει να τους τη σπάσει . Οι τύποι δεν είναι φλωράτζες τύπου ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.
Οπως παει πλεον το πραγμα, εχουμε πληρη αναβιωση του δικομματισμου.Aυτο ηθελα να σχολιασω και εγω.Σε μια βολτα στα προφιλ Συριζαιων/ακροαριστερων στο φβ αυτη η δηλωση ηταν κοκκινο πανι.Οι μεν ελεγαν οτι τετοιες μλκιες στερησαν απο τον Συριζα την νικη και οι πιο light συριζαιοι οτι πλεον ειχε παραγινει η κατασταση στα εξαρχεια και στην ελλαδα με την εγκληματικοτητα και τις παπαριες περι καταστολης.
Γνωμη μου ο τσιπρας πρεπει να επιλεξει αν θα μεινει με τους 100 ακροαριστερους μλκες που εχει ο Συριζα η θα τους πεταξει εκτος και θα γινει ευρωπαικο κομμα.Και στις 2 βαρκες δεν μπορει να παταει πλεον.
Δεν χρειαζεταιλαλιωταρος ρε ανιδεε
μπες τωρα στον αλβανο να δεις τελυταια μου καυλαντα να διαβασεις και ασε τα ναζια
Οτι στις νεες ηλικιες εχουν 3% και συνεπώς ειναι νομοτελειακη η εξαφανιση τους, το αγνοουν.
Ο Τζωνης βλεπω να πηγαινει Συριζα βεβαια
Γιατι, πού θα παει? Στη ΝΔ?πιπερι στο στομα >
τζονι σε αποκαλει μελλον αποστατη ο αλεξ >
Ε και?Από τους προχθεσινούς ψηφοφόρους της ΝΔ, 1/3 είναι πάνω από 65.
Σε 4-5 χρόνια , αυτοί είτε θα έχουν ψοφήσει , είτε λόγω εγκεφαλικών , άνοιας, babylino , Π , δεν θα μπορούν να πάνε να ψηφίσουν .
μην σου πω οτι το βλεπω στις μεθεπομενες εκλογες εαν το κιναλ φτασει οριακα στο 3%Γιατι, πού θα παει? Στη ΝΔ?
"Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Θα διαλυθεί και οι ψηφοφόροι του θα πάνε οι περισσότεροι στο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι στη ΝΔ"
Κουίζ: πότε ειπώθηκε η παραπάνω φράση;
1) Το 1989
2) Το 2007
3) Το 2012
4) Το 2015
5) Το 2019
6) All of the above
Όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει την αγάπη μου.
Ε και?
Θα εχουν μεγαλωσει οι νεοτεροι και θα εχουν γινει πλεον δεξιοι κι αυτοι
Εδω η ΝΔ στο +65 εχει 50%
Δηλαδη ολοι αυτοι ψηφιζανε ΝΔ οταν ηταν μικροι?
Οχι βεβαια.
Απλως σε 20 χρονια οι σημερινοι 45ρηδες παλι κατα 50% ΝΔ θα ψηφιζουν
Καλά, ας διαλυθεί πρώτα και μετά τα ξαναλέμε.
Το ξέρουμε ότι οι δεκσοί πολύ θα το ήθελαν αυτό και μετά να έχουν για κύριο αντίπαλο το ΣΥΡΙΖΑ του Σκουρλέτη και του Πολάκη.
Για την πτώση στην Κρήτη και την Α' Αθήνας ποιός φταίει δηλαδή;
Και αντίστοιχα σε ποιόν θα πιστωθεί η άνοδος στους περισσότερους νομούς;