alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
363 και σήμερα μέχρι την πτώση της ΝΔ
από την ημερα των εκλογων η δημοτικοτητα του χρυσοχοιδη ανεβηκε ραγδαια μιας και πριν τις εκλογες τον είχαμε ξεχασει ολοι.Μπηκε ο χρυσοχοιδης που δεν διαβασε το μνημονιο
Και εγώ το ίδιο αλλά Ειπα να δώσω λίγη αισιοδοξία στα τυφλά κομματόσκυλα της ΝΔ.Ο Λακης λεει θα πεσει στο εξαμηνο μαξ
http://[URL unfurl="true"]www.greeksupermarket.gr/datafiles/1971.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αλεξ πως κρινεις τη σιχαμενη προπαγανδα του capital.gr;
[URL unfurl="true"]https://www.capital.gr/agores/3370733/i-klironomia-tsipra-buthizei-to-xrimatistirio-athinon[/URL]
Σοβαρά;;; Φτουυυυ364 ειναι δισεκτο το 20
Γρουσουζικο
Βαλε και μητσοτακη
μαυρο και αραχνο
Για να μην ψαχνω τύπε364 ειναι δισεκτο το 20
Γρουσουζικο
Βαλε και μητσοτακη
μαυρο και αραχνο
Εχετε να ασχοληθειτε με τιποτα σοβαρο?αλεξ πως κρινεις τη σιχαμενη προπαγανδα του capital.gr;
Ολοι το ξεραμεας ελεγε ο κουλης προεκλογικα ότι θα βαζε χρυσοχοιδη να δεις αν οι ακραιοι της νδ αν θα ψηφιζαν.
Ολοι το ξεραμε
Ούτε δεκαπενταυγουστο τύπεΠασχα θα βγαλει το ΧΡΥΣΟ παιντι;
τους κιναλ τωρα που βγηκατε αυτοδυναμοι τους χλευάζεται γιατι δεν τους εχετε αναγκη αλλα αν βγαζατε 145 εδρες να δεις ντεμεναδες που θα τους κανατε για να συγκυβερνήσεται.Για να μην ψαχνω τύπε
Ανεβασες κανενα ποσταρισμα με κριτικη κατα της ηγεσιας του ΚΙΝΑΛ που δεν καταφερε να κοψει τιποτα απο τον Συριζα?
Καμια προταση μπας και ξεκουνηθειτε ποτέ?
Μπα ε?
Κριτικη για την ηγεσια του ΚΙΝΑΛ περιμενωΤο διαβασε το μνημονιο τωρα ;
Ενταξει ειναι;
Δεν ξερω τύπετους κιναλ τωρα που βγηκατε αυτοδυναμοι τους χλευάζεται γιατι δεν τους εχετε αναγκη αλλα αν βγαζατε 145 εδρες να δεις ντεμεναδες που θα τους κανατε για να συγκυβερνήσεται.
η θα μας τρεχατε παλι τον αυγουστο για εκλογες?
οι ακραιοι της νδ ηθελαν παλαιο βουλευτη του ΠΑΣΟΚ?Ολοι το ξεραμε
Επιπλεον εισαι επιεικως ασχετος
Οι ακραιοι ειναι που ηθελαν Χρυσοχοιδη
Κριτικη για την ηγεσια του ΚΙΝΑΛ περιμενω
Κανε κατι χρησιμο
Δεν χλευαζω κανεναντους κιναλ τωρα που βγηκατε αυτοδυναμοι τους χλευάζεται
Πότε, το 1983?Εχω κανει κριτικη στο πασοκ
Εμ τοσο λιγο μας ξερειςοι ακραιοι της νδ ηθελαν παλαιο βουλευτη του ΠΑΣΟΚ?
εγω πιστευα ότι οι ακραιοι σας θελουν κασιδιαρη.