troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.398
- Πόντοι
- 5.506
Σοβαροτης πνω απο ολα τυπεΡε τύπε, το έχασες το νόημα... μπαχαλοχαβαλέ έκανα, στον τρουμπάκη που είπε "και τις μικρές ομάδες ποιός θα τις δείχνει"
Σοβαροτης πνω απο ολα τυπεΡε τύπε, το έχασες το νόημα... μπαχαλοχαβαλέ έκανα, στον τρουμπάκη που είπε "και τις μικρές ομάδες ποιός θα τις δείχνει"
ΚΛΑΨΕ ΚΟΥΛΑ..Αιντε αιντε. Ας τα ξαναγράψω ακόμα μια φορά. Το βράδυ των εκλογών και αφου η ΝΔ είχε κερδίσει πήγε στα γραφεία του κόμματος στη Πειραιώς ο γιός του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης μαζί με τον εκδότη των Παραπολιτικών και έκατσαν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη για 30 με 45 λεπτά. Εσύ τώρα τι νομίζεις ότι λέγανε αυτά τα 45 λεπτά;
Ξέρεις πόσο κόστισε να φτιαχτούν τα γραφεία στη Πειραιώς; Ποιος τα πλήρωσε; Ο Κυριάκος; Ή νομίζεις ότι ΟΝΤΩΣ το βοήθημα του Μαρινάκη στη ΝΔ ήταν 2 κλιματιστικά και ένας υπολογιστής;
γιατί να ψηφίσει κάποιος κιναλ στην αχαία;
ή να μπει υποψήφιος;
για να βγει ο ΓΑΠ;
Σοβαρότης και αγνός μπαχαλοχαβαλές. Είμαι λιγάκι τηςε Διογενικής-Αριστοφανικής αντίληψης. Αν δεν σαρκάσεις, και αυτοσαρκαστείς, δεν αξίζει να περιφέρεις άποψηΣοβαροτης πνω απο ολα τυπε
Ενω στην θεσσαλονικη που βγαλαν τον μπουχεσα ειχαν σοβαρο λογο
Ποιος παπαρας έλεγε προεκλογικά ότι ανέβηκαν οι αγορές με τον ερχομό του Κουλη; Ε τώρα που ήρθε να τα τα χάλια. Άρχισαν τα όργανα τικ τοκΚατι χοντρο παιζεται στο παρασκηνιο με τις τραπεζες σιγουρα, δεν ειναι φυσιολογικη τετοια πτωση
δεν παίζει ρόλο, διότι εκεί δεν εκλέχτηκε μόνο ένας
Ποιος παπαρας έλεγε προεκλογικά ότι ανέβηκαν οι αγορές με τον ερχομό του Κουλη; Ε τώρα που ήρθε να τα τα χάλια. Άρχισαν τα όργανα τικ τοκ
εγώ μένω στο μέτς έχω ένα και μοναδικό ακίνητο 40 τετραγωνικών όλο κι όλο
αλλά γεννήθηκα ελληνικό έμενα μέχρι τα 31 μου
στο ελληνικό η μητέρα μου έχει 1 ακίνητο ρετιρέ άλλο ένα διαμέρισμα και ένα μαγαζί
ο κικιλιας μαλλον παιρνει ..δεν τον δινει ..που είσαι ρε σκουπίδι ? σε είδανε έξω από το γραφείο του Κικίλια ... του πήρες καμμιά πίπα μπας και κάνει καμμιά επέκταση την σύμβαση ?
Αχαχαχχαχχαχαχαχχα και για τον καύσωνα που είχαμε και για τα μπουρίνια που έρχονται. Το αρχιδι ο ΠΑΠΠΑΣ με τον δορυφόρο που έστειλε στο διάστημα επηρεάζει τον καιρό αχαχχαχαχχαχαχαΔεν καταλαβες
Τωρα φταιει ο Τσιπρας για την πτωση
Αχαχαχχαχχαχαχαχχα και για τον καύσωνα που είχαμε και για τα μπουρίνια που έρχονται. Το αρχιδι ο ΠΑΠΠΑΣ με τον δορυφόρο που έστειλε στο διάστημα επηρεάζει τον καιρό αχαχχαχαχχαχαχα
o μαφιόζος μαρινακης εχει στενες σχεσες με την νδ και συγκεκριμενα με την αγια οικογενεια μητσοτακη.Αιντε αιντε. Ας τα ξαναγράψω ακόμα μια φορά. Το βράδυ των εκλογών και αφου η ΝΔ είχε κερδίσει πήγε στα γραφεία του κόμματος στη Πειραιώς ο γιός του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης μαζί με τον εκδότη των Παραπολιτικών και έκατσαν ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη για 30 με 45 λεπτά. Εσύ τώρα τι νομίζεις ότι λέγανε αυτά τα 45 λεπτά;
Ξέρεις πόσο κόστισε να φτιαχτούν τα γραφεία στη Πειραιώς; Ποιος τα πλήρωσε; Ο Κυριάκος; Ή νομίζεις ότι ΟΝΤΩΣ το βοήθημα του Μαρινάκη στη ΝΔ ήταν 2 κλιματιστικά και ένας υπολογιστής;
αστα τραμου 2 μερες ειστε πανω και τα εχετε κανει σκατα.που είσαι ρε σκουπίδι ? σε είδανε έξω από το γραφείο του Κικίλια ... του πήρες καμμιά πίπα μπας και κάνει καμμιά επέκταση την σύμβαση ?
αστα τραμου 2 μερες ειστε πανω και τα εχετε κανει σκατα.
νεα στελεχοι στη κυβερνηση ειπατε και είναι οι ιδιοι με του σαμαρα τη περιοδο 2012-2014 μαζι και τεχνοκρατες που βαλατε.
αρχιμαφιοζο διορησατε να κανει τις βρωμοδουλειες και εσας να σας χορηγει και ο χρυσος ετοιμάζεται να μπουκαρει στα εξαρχεια να τα κανει πουτανα.
ε δε μπικαν πολα νεα στελεχοι στι νεα κηβερνηση?
o μαφιόζος μαρινακης εχει στενες σχεσες με την νδ και συγκεκριμενα με την αγια οικογενεια μητσοτακη.
ο μαρινακης είναι ο χορηγος και τωρα αυτοι που κυβερνουν τον τοπο θα του δωσουν ατυπο ασυλο να δρα όπως γουσταρει.
οι νδ εχουν διορισει και αρχιμαφιοζο.
363 και σήμερα μέχρι την πτώση της ΝΔ