troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
ελα τρεχοντας να μου κλασεις τα παπαρια μωρη μπετουγια,,,φλωροβαζελατο παπαρι θα το δεις στο κωλαρετο σου αυριο στις 19:01
κωλογαυρε φλωροπουστα ιντερνετογαμη
ελα τρεχοντας να μου κλασεις τα παπαρια μωρη μπετουγια,,,φλωροβαζελατο παπαρι θα το δεις στο κωλαρετο σου αυριο στις 19:01
κωλογαυρε φλωροπουστα ιντερνετογαμη
ρε μαλακισμενο θα ρωτησω να μαθω ποιος εισαι και θα ερθω να σε βρω και θα φας 2 μπαουλα ξυλοελα τρεχοντας να μου κλασεις τα παπαρια μωρη μπετουγια,,,φλωροβαζελα
χαχαχαχααχαρε μαλακισμενο θα ρωτησω να μαθω ποιος εισαι και θα ερθω να σε βρω και θα φας 2 μπαουλα ξυλο
θα βαλεις και στις τσεπες
θα τρως κουτουλιδια στη μαπα και θα λες τα πατερ ημα σου στα αραμαϊκα
ολες τις μαλακιες που λες στα αθλητικα και στα πολιτικα θα τις υπολογισω και θα στις δωσω σε αναποδες στα δοντια
ναι ρε ανατριχιασαν οι πουτσοτριχες μουΑγριεψε το πουλι
ρε μαλακισμενο θα ρωτησω να μαθω ποιος εισαι και θα ερθω να σε βρω και θα φας 2 μπαουλα ξυλο
θα βαλεις και στις τσεπες
θα τρως κουτουλιδια στη μαπα και θα λες τα πατερ ημα σου στα αραμαϊκα
ολες τις μαλακιες που λες στα αθλητικα και στα πολιτικα θα τις υπολογισω και θα στις δωσω σε αναποδες στα δοντια
στη διπλη χαστουκιερα του κωτσοβολου ολα τα βαλκανιαλάθος αντίπαλος μυθικέ.
θα έχεις εναντίον σου όλα τα εργοστάσια τσιμέντου των βαλκανίων...
ηδη φτιαχνω χαρμανι θειολάθος αντίπαλος μυθικέ.
θα έχεις εναντίον σου όλα τα εργοστάσια τσιμέντου των βαλκανίων...
με τα σημερινα δεδομενα παιρνω υφυπουργειοΠάλι κλητήρα στο Μακεδονίας-Θράκης θα σε βάλουνε ρε οννεδίτικο λαμόγιο να το παίζεις μετά ιστορία στις πουτάνες;
[size=30pt]αυριο οχι μονο ψηφιζουμε ΟΛΟΙ νεα δημοκρατια (εστω και με ψηφοδελτιο χωρις σταυρους)
ΑΛΛΑ πειθουμε ο καθενας απο εναν μαλακα φιλο μας που ειτε δεν θα ψηφιζε καθολου, ειτε θα ψηφιζε τον κηραλοιφη η τον μπαρουφα με το ενα Ν, να ριξει ΝΔ και τον παμε εμεις στο εκλογικο κεντρο
ΟΛΟΙ μαζι για να φυγει ο πνευματικος καρκινος, η χολερα που μας κατσικωθηκε στο σβερκο 5 χρονια[/size]
αφου κι εσυ κουλη θα ψηφισεις ρε morbidly obese κωλογερε με τα ζελεδενια μπρατσα που περπατας και τρεμοπαιζουν σαν φρουι ζελε βερυκοκο, τι το παιζεις ιστορια και κοντραρεις;Βάλτο στον πάτο σου να μην μπορείς να κάτσεις μωρή δεξιά χαμούρα.
εσενα οταν κουνας την κουτρα σου δεν ακουγεται τιποτα γιατι επηξαν τα σκαταΆντε κούνα το κεφάλι σου μωρή κλούβια κοκότα μπας και ανακατευτούν οι κουράδες.
αυτο που λες ειναι σωστο τυπε μουΚύριοι σήμερα η μέρα είναι χαλαρή η προεκλογική εκστρατεία κλείνει με ηρεμία και νηφαλιότητα ο καθένας θα πάρει την απόφαση που θεωρεί ότι είναι καλύτερη αφήστε στην άκρη τους ανούσιους τσαμπουκαδες και αντιπαραθέσεις που δεν έχουν κανένα νόημα
αυτο που λες ειναι σωστο τυπε μου
ομως εκτος απο τους λογικους ανθρωπους νεοδημοκρατες υπαρχουν και μυαλοφυγοδικοι που θελουν μια καθοδηγηση
πρεπει να βοηθαμε τους βλακες να ψηφισουν σωστα γιατι το μειονεκτημα της δημοκρατιας ειναι οτι εξαρτωμαστε ολοι ΚΑΙ απο τις ψηφους των βλακων
Παει για πανω απο 11% διαφορα ο Κουλης με καλη αυτοδυναμια, δε βλεπω γιατι ανησυχεις τοσο