alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
ΑπέχωΟ Αλεχ καλείτε στο νήμα της Πενταγιο
ΑπέχωΟ Αλεχ καλείτε στο νήμα της Πενταγιο
δεν θα παρει δανεικα θα χρησιμοποιησειαπό ότι εχω καταλαβει την νδ 2 πραγματα την ενδιαφερουν 1 οι τράπεζες 2 οι επενδυτες-επιχειρηματιες
θα παρει δανεικα 37 δις να της κεφαλοποιησει και μετα θα ερχεται ο επενδυτης επιχειρηματιας θα δανειζετε με χαμηλο επιτοκιο και θα στηνει μια ωραια επιχειρηση στα σκοπια η την βουλγαρια ενώ ο μεσος ελληνας θα συνεχιζει να πληρωνει φορους και να τη βγαζει με τρεις και 60.
Κι εγώ τύπε :S
κοιτα το ότι πρεπει να αναδειχτουν κ καποια ακομα κομματα μπας κ φυγουν από εκει πανω ολοι οι πουλημένοι είναι γεγονοςπουντος ο αλλος ο θεουλης που ελεγε ψηφιστε μικρα κομματα
τουτοι δω διασπαστηκαν 2 μερες πριν τις εκλογες
(13:20)
Ο καραφλος ειναι ο προεδρος του κομματος "Ελληνικο Οραμα" το οποιο καταφερε στις ευρωεκλογες να βγει 40ο σε 40 κομματα με 1.976 ψηφους πανελληνιωςπουντος ο αλλος ο θεουλης που ελεγε ψηφιστε μικρα κομματα
τουτοι δω διασπαστηκαν 2 μερες πριν τις εκλογες
κοιτα το ότι πρεπει να αναδειχτουν κ καποια ακομα κομματα μπας κ φυγουν από εκει πανω ολοι οι πουλημένοι είναι γεγονος
αυτό δεν σημαινει ότι δεν υπαρχουν γελιοι κ ανίκανοι
θα ηθελα να πω ότι ολοι εχουν μυαλο να διαβασουν να σκεφτουν κ να κρινουν
αλλα δυστυχως αυτό είναι κατι που με οσα ακουω κ διαβαζω δεν υσχιει για τους νεοέλληνες
αφου το μονο που θελουν να ακουν είναι την ευκολη κ χωρις κοπο λυση
η το ταξιμο κ τα ομορφα λογια
εντάξει επικό σκηνικό το είδα λαιβ πάνω στην μανούρα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι παίζει!! Αν δεν ήταν στημένο βέβαια για να προβληθούν λίγο μπας και πάρουν κάνα ψηφαλακι παραπάνωΟ καραφλος ειναι ο προεδρος του κομματος "Ελληνικο Οραμα" το οποιο καταφερε στις ευρωεκλογες να βγει 40ο σε 40 κομματα με 1.976 ψηφους πανελληνιως
Και ωρύεται οτι ειναι προεδρος και οτι εχει το 70% της "Συν...φωνιας".
Εν τω μεταξυ οι αλλοι προσπαθουν να το παιξουν σοβαροι ενω προφανως ειναι του ιδιου επιπεδου γραφικοτητας
Να μας ελεγες και τι προτεινεις ρε τύπε, θα μας υποχρεωνεςδεν θα παρει δανεικα θα χρησιμοποιησει
το γνωστο μαξιλαρακι τοσο ακριβως είναι...
ξεφυγε προχτες και σε έναν βουλευτη δεν θυμαμαι ονομα κ ετρεχαν να τα μαζεψουν...
τωρα από εκει κ περα
μεσα στο 19 πρεπει να γινουν 140.000 πληστηριασμοι
κ δεν θυμαμαι ποσοι μεσα στα επομενα 2 χρονια...
αυτό που δεν καταλαβαινουν πολλοι είναι ότι ο τσιπρας συνεχισε και πραγματοποιησε αυτά που ειχε υπογραψει ο σαμαρας...
ταυτόχρονα τωρα τον αυγουστο η τον σεπτεμβρη θα πρεπει να πληρωσουμε κ το δανειο που πηρε από τις αγορες με το περιφημο success story που βγηκε στις αγορες με επιτοκιο 5% κ δεν θυμαμαι ποσα δις ηταν...
τωρα ο μητσοτακης θα συνεχισει ότι ξεκινησε ο σαμαρας συνεχισε ο τσιπρα κ αυτός θα το τελειωσει...
ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω ποσο βαμενοι...
ποσο βολεμένοι....
οι ποσο χαζοι είναι οσοι δεν μπορουν να καταλαβουν τα αυτονόητα...
δεν μπορω να καταλαβω ποσο ευκολα δεινουν συγχωροχαρτη σε οσα εχουν κανει ως τωρα ολοι τους
συμπεριλαμβανομενου κκε κ χα που ηταν στο κοινοβουλιο...
εδώ δεν μπορουν να καταλαβουν τον εκβιασμο του μητσοτακη
ο οποιος στην ουσια λεει η αυτοδυναμο η μολις παμε σε απλη αναλογικη θα δειτε συνκυβερνηση...
τι να πω?
ότι θα σβησει ο ηλιος κ θα δεχτουν την αναληψη ευθηνης και νέο μνημονιο?
μ τα μυαλα που κουβαλάνε με οσα διαβαζω αυτό θα κανουν κ θα λενε ότι είναι σωστο αρκει να είναι το κομμα τους επανω...
δεν πειραζει...
6μηνες εχω δωσει βαρια ένα χρονο...
μετα θα δουν την γλυκα
κ τοτε θα δουμε ποιος είναι ο ασοβαρος γραφικος κ γελειος...
Ρε τυπε τι στημενο?εντάξει επικό σκηνικό το είδα λαιβ πάνω στην μανούρα και δεν μπορούσα να καταλάβω τι παίζει!! Αν δεν ήταν στημένο βέβαια για να προβληθούν λίγο μπας και πάρουν κάνα ψηφαλακι παραπάνω
"μόνο αλήθειες λέμε, θα κάτσετε να ακούσετε"Ρε τυπε τι στημενο?
Παλαβοι ανθρωποι, θελουν πολλες αφορμες για να τσακωθουνε?
Ο καραφλος ελεγε κατι ομορφιες για βουλευτικη αποζημιωση 600 ευρω, για θανατικες καταδικες, οτι τον κυνηγανε οι παντες και θα σταθει κοντα στους απολυμενους της ΕΡΤ που θα ξανακλεισει (!!)
Δυστυχως μαλλον δεν εχει συγγενεις να τον κλεισουνε πουθενα
εδώ διαφωνώ... Ο κόσμος στην Ελλάδα έπαθε πολιτισμικό σοκ όταν συγκυβερνησαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ. Γι αυτό και ο σύριζα το εκμεταλευτηκε αυτό και πήρε τα ποσοστά που παίρνει έως και σημερα.. Αν υπήρχε εκείνη την περίοδο κάποιο πιο σοβαρό κόμμα στην κεντροδεξιά θα χε και η ΝΔ την αντίστοιχη τύχη του ΠΑΣΟΚ. Αλλά απ την ΝΔ έφυγαν μόνο οι ακροδεξιοί και πήγαν οι σκληροπυρινικοι στην ΧΑ και οι πιο κέντροοι στον καμμένο. Έτσι η ΝΔ κράτησε μια βάση που μπορούσε μέχρι σήμερα να στηριχτεί πανω σ αυτη και να περιμενει την επιστροφή αυτών που φύγανε. Κάποια στιγμή το κιναλ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ όταν βρει κάποιον κατάλληλο ηγέτη να βγει μπροστά (με κατάλληλο επίθετο να πω καλύτερα) και θα ρθουν πάλι τα πράγματα όπως ήταν κάποτε.Τα νεα κομματα αναδεικνυονται μονο υπο εξαιρετικες ιστορικες συνθηκες
Ετσι εγινε το 2012
Τωρα πλεον δεν υπαρχει κανενας λογος για νεα κομματα.
Υπαρχει μονο λογος για εκσυγχρονισμο και βελτιωση των υπαρχοντων.
Τα κομματα δεν ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες, να ιδρυσουμε δηλαδη και τον Βολος FC ενω υπαρχει ο Ολυμπιακος Βολου και η Νικη Βολου
Συγκεκριμενες παραταξεις υπαρχουν παγκοσμιως
Φιλελευθεροι, σοσιαλιστες, κομμουνιστες, ακροδεξιοι, και αυτα με καποιες παραλλαγες.
Τι παει να πει "νεα κομματα"? Θα γεννησουμε εμεις εδω στην Ελλαδα νεες παραταξεις? Παγκοσμιως πρωτοτυπες?
Σου λεει ο αλλος το χαζο "η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας πτωχευσαν, πώς τους ξαναψηφιζεις"?
Και τι θα γινει δηλαδη ρε μεγαλε, θα καταργησουμε τις παραταξεις επειδη καποια στιγμη κατι πηγε στραβα? Αυτες ειναι οι παραταξεις. Βελτιωνονται, ανανεωνονται, προχωρουν.
Να φερουμε τον Κιμ ή τον Αδολφο δηλαδη?
δηλαδή με το δικο σου σκεφτηκο ανε εχουμε το κακο το χειροτερο και το χαλια δεν πρεπει να κοιτάξουμε κατι καλυτερο αλλα να μεινουμε με αυτά?Τα νεα κομματα αναδεικνυονται μονο υπο εξαιρετικες ιστορικες συνθηκες
Ετσι εγινε το 2012
Τωρα πλεον δεν υπαρχει κανενας λογος για νεα κομματα.
Υπαρχει μονο λογος για εκσυγχρονισμο και βελτιωση των υπαρχοντων.
Τα κομματα δεν ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες, να ιδρυσουμε δηλαδη και τον Βολος FC ενω υπαρχει ο Ολυμπιακος Βολου και η Νικη Βολου
Συγκεκριμενες παραταξεις υπαρχουν παγκοσμιως
Φιλελευθεροι, σοσιαλιστες, κομμουνιστες, ακροδεξιοι, και αυτα με καποιες παραλλαγες.
Τι παει να πει "νεα κομματα"? Θα γεννησουμε εμεις εδω στην Ελλαδα νεες παραταξεις? Παγκοσμιως πρωτοτυπες?
Σου λεει ο αλλος το χαζο "η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας πτωχευσαν, πώς τους ξαναψηφιζεις"?
Και τι θα γινει δηλαδη ρε μεγαλε, θα καταργησουμε τις παραταξεις επειδη καποια στιγμη κατι πηγε στραβα? Αυτες ειναι οι παραταξεις. Βελτιωνονται, ανανεωνονται, προχωρουν.
Να φερουμε τον Κιμ ή τον Αδολφο δηλαδη?
Ρε τύπε δεν σου εχω ξαναπει να αφησεις τα νομικα κατα μερος?το συμβουλιο επικρατειας εβγαλε πορισμα
ότι ένα σχεδιο νομου δεν μπορει να λειτουργει με την μορφη νομου κα την ιδια ωρα όλα τα μετρα του μνημονίου δεν περνανε σαν νομοσχεδεια από την βουλη αλλα εφαρμόζονται σαν σχεδια νομου που τα υπογραφει ένα κ μονο ατομο
δηλαδή ο υπουργος οικονομικων από μονος του?
απλη ερωτηση ενως χαζου γραφικου ασοβαρου τυπου...
πρωτααπολα το αυτονοητο...Να μας ελεγες και τι προτεινεις ρε τύπε, θα μας υποχρεωνες
Το να καταγγελλουμε και να απορριπτουμε τα παντα ειναι πανευκολο
Το δυσκολο ειναι να παρεις θεση και να διακρινεις
Να τα παρουμε ενα εναεδώ διαφωνώ... Ο κόσμος στην Ελλάδα έπαθε πολιτισμικό σοκ όταν συγκυβερνησαν ΠΑΣΟΚ ΝΔ. Γι αυτό και ο σύριζα το εκμεταλευτηκε αυτό και πήρε τα ποσοστά που παίρνει έως και σημερα.. Αν υπήρχε εκείνη την περίοδο κάποιο πιο σοβαρό κόμμα στην κεντροδεξιά θα χε και η ΝΔ την αντίστοιχη τύχη του ΠΑΣΟΚ. Αλλά απ την ΝΔ έφυγαν μόνο οι ακροδεξιοί και πήγαν οι σκληροπυρινικοι στην ΧΑ και οι πιο κέντροοι στον καμμένο. Έτσι η ΝΔ κράτησε μια βάση που μπορούσε μέχρι σήμερα να στηριχτεί πανω σ αυτη και να περιμενει την επιστροφή αυτών που φύγανε. Κάποια στιγμή το κιναλ θα ξαναγίνει ΠΑΣΟΚ όταν βρει κάποιον κατάλληλο ηγέτη να βγει μπροστά (με κατάλληλο επίθετο να πω καλύτερα) και θα ρθουν πάλι τα πράγματα όπως ήταν κάποτε.
Τύπε συγνωμη αλλά αυτα τα συγκινητικα δεν τα αντιλαμβανομαιπρωτααπολα το αυτονοητο...
να παρει η δικαιοσύνη τους νομους κ το συνταγμα στα χερια της κ να το διαβασει κ μετα να κινηθεί αυταπαγγελτα για καταπατηση του συνταγματος (με βαση το συνταγμα) και για εσχατη προδοσια(με βαση το πονικο δικαιο)
κ οποιος μεινει εξω αν μεινει συζητάμε αν αξιζει να ξαναβαλει για βουλευτης/προθυπουργος
η δικια μου λυση οσο κ να στην αναλυσω δεν θα την δεχτεις
δεν εχει ωραια λογια
ουτε νδ
πουτε ΠΑΣΟΚ
ουτε συριζα
ουτε κκε με χρυσες αυγες
η δικια μου λυσει βασιζεται σε οσα εχω διαβασει
κ εχει δειξει η ιστορια
κ η ιστορια εχει δειξει ότι αν ένα κρατος δεν κανει το ιδιο κουμαντο στο νομισμα του τοτε είναι ερμαιο αυτων που το διαχυριζονται
δεν είναι τυχαιο πως τα μονα κρατη στην εε που εχουν αναπτυξη είναι αυτά που δεν μπηκαν στο ευρω
η ιστορια εχει δειξει πως καποιες φορες ένα χρεος δεν δυνετε να πληρωθεί
γιαυτο κ υπαρχουν νομοι διαγραφης του
κ για να μην μου πεις για βενεζουελα κ αργεντινη θα σου πω
το εκανε την ιδια περιοδο που οι δικοι μας υπογραφαν μνημονια η ισλανδια
με χρεος μεγαλυτερο σαν ποσοστο από το δικο μας...
τις εκαναν κατι?
η δικια μου λυσει λεει ότι πρωτα πρεπει να υποστηριξεις την δικη σου παραγωγη κ μαλιστα να την αυξησεις όταν τα προιοντα σου εχουν το ονομα που εχουν τα ελληνικα στο εξωτερικο όχι να την διαλησεις...
η δικια μου λυσει λεει ότι ο καλυτερος τροπος κερδους δεν είναι να πουλας ακατέργαστες πρωτες υλες κ να εισαγει στην τριπλη τετραπλη τιμη κατεργασμένες
αλλα να δωσει κινητρο να φτιαχτουν μοναδες κατεργασίας
η δικια μου λυση λεει ότι δεν μπορεις να θεωρεις τα παιδια τεκμήρια
αλλα να επιδοτείς τα παιδια για να λυσεις το δημογραφικο σου γιατι αυτά θα φερουν την αναπτυξη
η δικια μου λυση λεει οσο κ να λες θα φερω επενδησεις
εάν δεν δωσεις την δυνατοτητα στον κοσμο να κινησει την αγορα να καταναλωσει δεν προκειτε να δεις ποτε αναπτυξη
η δικια μου λυση το δικο μου πιστευω σε καμια περιπτωση δεν είναι αυτά που λενε αυτοι που με εφραν εδώ
γιατι αν αυτή μπορουσαν να είναι σωστοι
δεν θα με εφερναν εδώ...
κ κατσε εσυ τωρα να με ρωτας για λυσεις αντι να σκέφτεσαι για πο λογο να δωσεις μπραβο σε αυτους που σε εφεραν στην καταντια που εισαι και γιατι τους υπερασπίζεσαι...
ασε ξερω...μονος σου το ειχες πει... ετσι μεγάλωσες... ετσι εμαθες... ετσι πρεπει να είναι...
ελπιζω αυτην την λογικη να την κατανοησουν κ τα παιδια σου όταν δεν θα εχουν μελλον και αυριο...
η νομοθετικη εξουσιοδοτηση δεν δινετε με λευκη υπογεγραμενη επιταγή ξερεις... αν καποιος σου ειπε ότι δινετε ετσι πρεπει να ξαναδιαβασει...Ρε τύπε δεν σου εχω ξαναπει να αφησεις τα νομικα κατα μερος?
Υπαρχει και κατι που λεγεται "νομοθετικη εξουσιοδοτηση" και ισχυει δυο αιωνες τωρα
Ενω δεν ξερεις, αγανακτεις κιολας επειδη δεν επεμβαινει ο...Εισαγγελεας εναντιον του Συμβουλιου της Επικρατειας για κατι απολυτως νομιμο
Τι να σου απαντησω δηλαδη?
Σου απαντω "ασε τα νομικα κατα μερος".
Αν θελεις, ασκησε πολιτικη κριτικη οση θελεις
Δεν αντιλαμβανομαι γιατι πρεπει να εκφραζετε και γνωμη για νομικες ατασθαλιες χωρις να γνωριζετε
Τύπε συγνωμη αλλά βρισκεσαι σε συγχυση.η νομοθετικη εξουσιοδοτηση δεν δινετε με λευκη υπογεγραμενη επιταγή ξερεις... αν καποιος σου ειπε ότι δινετε ετσι πρεπει να ξαναδιαβασει...
το συμβουλιο επικρατιας ειπε ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΝΟΜΟΙ
επισεις πολλα από αυτά που εχουν περασει εχουν καταπατησει κ το ελληνικο συνταγμα κ το διεθνες δικαιο
κατι που μεχρι κ η λαγκαρντ το ειχε πει
κατι που κ το κονγκρεσο τον μαιο του 18 στο περισμα με τον ελεγχο του ΔΝΤ ειπε
"δεν μπορουν να χρησιμοποιουντε τα χρηματα αμερικανων φορολογουμενων για να εφαρμοστουν πολιτικες που καταπατανε ανθρωπινα δικαιώματα κ το συνταγμα μιας χωρας"
εσυ πως το βγαζεις νομιμο δεν μπορω να καταλαβω
μαλλος αυτοι θα είναι ασχετοι...