alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
8000 τυπεοσες και ο kostas2000
8000 τυπεοσες και ο kostas2000
Σύμφωνο με τον maik_mk. Ο Καζάκης είναι ο μόνος που είναι σωστός! Μιλάει με τα στοιχεία τους και τους ξεφτιλίζει. Θυμάμαι όταν μπήκαν τα capital είχε πει ότι θα μείνουν για χρόνια...όποιος έχει αμφιβολίες ας ψάξει να τον ακούσει σε εκπομπές που υπάρχουν στο youtube. To ΕΠΑΜ είναι το μόνο που έχει υποβάλει μήνυση έγκλιση για εσχάτη προδοσία σε όσους ψήφισαν σχέδια μνημονίων. Για όσους ξέρουν τα μνημόνια δεν έχουν κυρωθεί από το βουλευτικό σώμα παρά κάθε φορά ψήφιζαν τα σχέδια και όχι τα μνημόνια αφού τα μνημόνια τα εγκρίνει ο εκάστοτε υπουργός οικονομικών από την εποχή του Παπακωνσταντίνου.
Είναι αυτό συνταγματικό Alex71;
Alex71 τι λες για όλα αυτά; Έχει άδικο το νομικό επιτελείο του ΕΠΑΜ με προεξέχων τον Δρ. Φώτη Μαζαράκη για την υποβολή της μήνυσης στον Άρειο Πάγο;
Ο κ. Σπύρος Λαβδιώτης έχει άδικο;
Ο κ. Γιώργος Κασιμάτης έχει και αυτός άδικο;
Ειπαμε μονο ενας γαμησε το στημενο τραπεζικο συστημα
Παμε παλισε γνωστη μου με αντιστοιχα εισοδηματα και ακινητη περιουσια, μολις ειδαν την πρωτη σελιδα του ε9 στην τραπεζα, της εκλεισαν τον φακελο και της ειπαν να πουλησει κατι για να ξεχρεωσει - για περιπου 20χιλιαρικα σε καρτα
Να με συγχωρεις αλλά δεν ισχυει αυτο
Το ζω καθε μερα
Τον Χιτλερ εννοει μη χεσωποιος ειναι αυτος θα μας πεις ?
λινκ ???
![]()
απο αυτο που εβαλες αντιγραφω το αρθρο 14 που γραφει και ο αλλος παραπανω για να δουμε πως "τυπωνουν" χρημα (κανονικο ή λογιστικο) :
Άρθρο 14
]- το αρθρο 14 της ΕΚΤ το ειδες παραπανω ?![]()
![]()
- σιγα μην διαβασω ισολογισμους μιας εμπορικης τραπεζας για δανεια προς αλλες εμπορικες τραπεζες (ΤτΕ που "τυπωνει" χρημα ο προβοπουλος και ο στουρναρας δεν ειναι)![]()
![]()
- οταν μαθεις την διαφορα μεταξυ αποθεματικων και ταμειακων διαθεσιμων ξαναμιλαμε![]()
![]()
μεχρι τοτε καλο κουραγιο με τις αρλουμπες του καθε γκαζακη
:thebigfinger:
που το ειχες χρωματισει κ ολας ξερεις τι σημαινει η θα μαθουμαι νεα ελληνικα με την παρτυ σου?αν θυμαμε καλα η εκτ δεινει δικαιωμα στο αρθρο 14 του καταστατικου της εκτ (παει καιρος που το ειχα ακουσει κ εκατσα κ ειδα ότι υσχιει)
8000 τυπε
οσες και ο kostas2000
Εσυ μπορεις να απευθυνθεις στο ΕΠΑΜ ή στον Σωρρα με τα ομολογα.Γιατί δεν προτείνουν στον δανειολήπτη οι τράπεζες να πάρει το δάνειο του πίσω με 6% παρά το δίνουν στα Funds (γελάνε και οι κότες) με 3-5%. Γιατί θέλουν να φάνε την περιουσία του κόσμου με ψίχουλα που τα έχουν πάρει και αυτά δανεικά και να βγάλουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ τα εκατό κέρδος. Ας βγάλουν όσα θέλουν λοιπόν αλλά στους τάφους παίρνουν την σάρκα τους και τα αρχίδια τους ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!
Απάντηση μπορείς να πάρεις από τον Δημήτρη Καρούσο οικονομολόγο (ΕΠΑΜ) που έχει δουλέψει γι'αυτούς.
Σιγα τον γελοιομια χαρά τους την έφερε ο λαός μέσω του Φάρατζ.
Κουμμουνια vs τρελων δηλαδηΤο θέμα είναι βαρουφάκηδες,κωνσταντοπούλου,λαφαζάνηδες,ανταρσύες κλπ να εκλείψουν εντελώς απ'το πολιτικό σύστημα και να ακούγονται μόνο οι λογικές φωνές όπως Λεβέντη,Τζήμερου κλπ
Καθε δικηγορος εχει μια εξειδικευση, πχ διαζυγια, φορολογικα, δανεια, ποινικο, αποκταει ετσι φημη με καλα αποτελεσματα και συνηθως ασχολειται μονοδιαστατα; Χωεις απαραιτητα να ειναι κακο αυτο, αφου εχει περισσοτερη αποτελεσματικοτητα;Εσυ μπορεις να απευθυνθεις στο ΕΠΑΜ ή στον Σωρρα με τα ομολογα.
Επισης εσυ μπορει να πιστευεις οτι τα funds θα βγαλουν 5.000% κερδος, εγω σου λεω οτι και με 50% ειναι ικανοποιημενα
Χεστηκανε ολοι να σου φανε την περιουσια, σιγα ρε Ωναση που εχεις ενα δυαρι στην Κυψελη και το λιμπιστηκανε τα funds να σου το φανε
Οι πελατες μου ομως πινουν νερο στο ονομα μου
Στο γραφειο διπλα μου εχω τρεις γλαστρες δωρα απο πελατες με καρτουλες του στυλ "κυριε Αλεξανδρε μας εσωσες".
Υ.Γ. Το γιατι δεν πωλειται το δανειο στον δανειοληπτη με 6% αλλά πωλειται στο fund με 5% ειναι καθαρα τεχνικο θεμα, μου το εξηγησαν καποτε αλλά δεν εχει σημασια. Το θεμα ειναι τι ισχυει.
Παμε παλι
Ετσι ειπαν και σε εναν αλλο πελατη μου για δανειο 25.000 ευρώ, τους αγνοησε, σε εναν χρονο εκαναν αλλη προταση για καταβολη σε ατοκες δοσεις, τους αγνοησε, και μετα απο δυο χρονια του προτειναν εφαπαξ καταβολη 7.000 για πληρη εξοφληση
Τους αγνοησε και τωρα και περιμενει κατι ακομη καλυτερο, αν κι εγω του ειπα να το σκεφθει, ειναι καλη προταση
Το βασικο ειναι να εισαι σταθερος στην αγνοηση τους
Τους βραχυχυκλωνει
ποιος ειναι αυτος θα μας πεις ?
Υ.Γ. Το γιατι δεν πωλειται το δανειο στον δανειοληπτη με 6% αλλά πωλειται στο fund με 5% ειναι καθαρα τεχνικο θεμα, μου το εξηγησαν καποτε αλλά δεν εχει σημασια. Το θεμα ειναι τι ισχυει.
Εσυ που αποδιδεις την αναπτυξη της Γερμανιας μετα την απωλεια της εξουσιας απο τον Χιτλερ?που αποδιδεις την αναπτυξη της γερμανιας μετα την αναληψη της εξουσιας απο τον χιτλερ?
μονο ο καζακης το λεει αυτό?Πόσες φορές έχει προβλέψει ο Καζάκης τη διάλυση της ΕΕ;Κι ακόμα περιμένουμε να διαλυθεί
που αποδιδεις την αναπτυξη της γερμανιας μετα την αναληψη της εξουσιας απο τον χιτλερ?
https://[URL unfurl="true"]www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2017/03/dd-composite-hitler-propaganda-pics.jpg?strip=all&quality=100&w=750&h=500&crop=1[/img[/URL]]
[/quote]
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ !!!