όχι δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν τους
με εξαιρεση τον γκαζακη οπου κραταω καποιες θετικες επιφυλάξεις σε μερος του
γιατι αυτά που ελεγε εχουν βγει όλα ακομα από το 11 μεχρι κ σημερα ασχετα αν συμφωνω η όχι με τις αποψεις του ενας που εχει 10 πραγματα κ εχει πεσει μεσα στα 9 (αν όχι και στα 10) δεν μου φαινεται κ τοσο ασχετος οσο θες να λες αντίθετα οι αλλοι αλλα ελεγαν αλλα γινονταν
οποτε ναι σε αυτόν εχω λιγο εμπιστοσυνη παραπανω αποτι σε αυτους που μας εφεραν εδω
εκτως αυτου το μοντελο που παρουσιαζει είναι παρομοιο αυτου της ισλανδιας μηπως θες να μου πεις που ηταν κ που είναι τωρα η ισλανδια το οποιο παρομοιο μοντελο εφαρμοστηκε μετα το κραχ του 29 στην αμερικη κ την εβγαλε από την κριση?
γιατι κοιπον καποιον που σε οσα εχει πει δεν εχει βγει λαθος να τον τσουβαλιασω?
συγνωμη διαφωνω σε πολλα με αυτά που λεει αλλα του αναγνωρίζω ότι εχει γνωσεις να διακρινει καποια πραγματα του παραδέχομαι ότι τα ελεγε
τωρα για τον μπαρουφακι συγνωμη παιδι του σωρας ηταν τι περιμενες?
οσο αφορα τα ομολογα συγνωμη όλα τα μμε ειχαν αφιερωσει ωρες και ωρες να λενε ότι τα ειχαν αγορασει τα ταμεια με τα αποθεματικοα τους κ τα χρεωκοπησαν...και σου ειπα μπες κ ψαξε μεσα στους εισολογισμους ταξεοως της εθνικης τραπεζας
κοιτα ολους τους ισολογισμούς κ μετα κ θα δεις πως κλιμακώνονται τα δανεια προς τις συστημικες τράπεζες κ θα δεις ότι εχουν ξεπερασει τα 190 δις
www.nbg.gr/el/the-group/investor-relations/financial-information]https://www.nbg.gr/el/the-group/investor-relations/financial-information[/url]
εγω μεχρι να τα καταλαβω ακριβως διαβαζα και ξαναδιαβαζα
τα αποθεματικα τι είναι?
μηπως δεν αγοραστηκαν με αυτά τα ομολογα που ειχαν οι γερμανικες κ γαλλικες τράπεζες κ μετα εγινε το psi?
η εγω ζω σε άλλες ειδήσεις η εσυ δεν θες να καταλάβεις
κ μαλλον είναι το δευτερο
αρκετα ασχοληθηκα με την παρτυ σου λινκ ζήταγες στο εδωσα αρχισε το διάβασμα κ τους υπολογισμου όπως εκανα εγω κ αν οι χρηματοδιτησεις στις τράπεζες είναι ιδιες με τα δφανεια που υποτιθετε πειραμε για να τους δωσουμε γραψε μου