AntonisAnt2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 531
- Πόντοι
- 96
Προυσαλιό τύπε?
μπα ... για κανενα μεταλλαγμενο σταφφ τον κοβω
Προυσαλιό τύπε?
Το χρέος της Γερμανίας είναι κάτω από το 60% του GDP της. Που ακριβώς είναι το "τρελά χρέη";;λες μαλακιες η γερμανια κ οι τράπεζες της είναι επισημά με τρελα χρεη την σωζει ότι δανιζεται με μηδενικο επιτοκιο κ δανιζει με επιτοκιο αλλα κρατη
για κατσε δεν στην πραγματικοτητα που μετακιλει τα χερη της για να μην φεβονται στις μεγαλες τράπεζες κ τα λεμε μαλιστα υοαρχουν κ σεχτικα αρθρα για την Deutsche Bank
εδψ ρε φιλε για να βρεις όλα μα όλα τα στοιχια πρεπει να εισαι προθυπουργος σε αυτό το μπουρδελοκρατος εσυ θες αναλυσεις για να μην συκωθεις από τον καναπε να ψαξεις εσυ λες αυτά να τα πληρωσουν από την τσεπη τους?
ρε πατε καλα ?
Δεδικασμενο ειναι καθε δικαστικη κριση, η οποια αφορα τους ΙΔΙΟΥΣ διαδικους για την ΙΔΙΑ διαφορα με την ΙΔΙΑ νομικη βαση και εχει αρνητικό και θετικό αποτελεσμα. Αρνητικό ότι δεν μπορει να ξαναδικασθει η ιδια υποθεση και θετικο ότι εφοσον ανακυψει παρεμπιπτον ζητημα σε αλλη δικη που σχετιζεται με την πρωτη, το παιρνεις υποψη σου ως δεδομενο.
Σε αυτο που μου περιγραφεις δεν βλεπω κανενα δεδικασμενο
Για την ακριβεια δεν αντιλαμβανομαι καν τι θελεις ακριβως να πεις
λες μαλακιες η γερμανια κ οι τράπεζες της είναι επισημά με τρελα χρεη την σωζει ότι δανιζεται με μηδενικο επιτοκιο κ δανιζει με επιτοκιο αλλα κρατη
για κατσε δες στην πραγματικοτητα που μετακιλει τα χερη της για να μην φενονται στις μεγαλες τράπεζες κ τα λεμε μαλιστα υπαρχουν κ σχετικα αρθρα για την Deutsche Bank
εδψ ρε φιλε για να βρεις όλα μα όλα τα στοιχια πρεπει να εισαι προθυπουργος σε αυτό το μπουρδελοκρατος εσυ θες αναλυσεις για να μην συκωθεις από τον καναπε να ψαξεις εσυ λες αυτά να τα πληρωσουν από την τσεπη τους?
ρε πατε καλα ?
Και αντιγράφω
"Αυτό είναι το χρονικό της διάσωσης του αποθέματος χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδος. Σημειώνεται εδώ ότι η Ελλάδα υπήρξε η μόνη από τις καταληφθείσες χώρες της οποίας ο χρυσός μεταφέρθηκε εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό και διέφυγε από τη γερμανική αρπαγή."
Υπόψι γιατί γράφεις και χαζομάρες. Ο χρυσός ΠΟΤΕ δεν ήταν στα θυσαυροφυλάκια της Εθνικής Τράπεζας. ΠΟΤΕ. Στα φυλάκια της ΤτΕ ήταν πάντα
τη δεκαετια του 80 θυμασαι ... τοτε ειχε περιορισμους
ρε αλεξ ελεος μεχρι κ στο ιντερνετ να ψαξω άλλα θα βρωΔεδικασμενο ειναι καθε δικαστικη κριση, η οποια αφορα τους ΙΔΙΟΥΣ διαδικους για την ΙΔΙΑ διαφορα με την ΙΔΙΑ νομικη βαση και εχει αρνητικό και θετικό αποτελεσμα. Αρνητικό ότι δεν μπορει να ξαναδικασθει η ιδια υποθεση και θετικο ότι εφοσον ανακυψει παρεμπιπτον ζητημα σε αλλη δικη που σχετιζεται με την πρωτη, το παιρνεις υποψη σου ως δεδομενο.
Σε αυτο που μου περιγραφεις δεν βλεπω κανενα δεδικασμενο
Για την ακριβεια δεν αντιλαμβανομαι καν τι θελεις ακριβως να πεις
Ιστορικη και νομικη βαση, ναι. Δεν το ξεχασα, αλλά προφανως ηθελα να γινω απλος και κατανοητος. Μετα θα με ρωτουσαν τι ειναι η ιστορικη και νομικη βαση.Αλεξ , το ξέρω ότι το γνωρίζεις
αλλά επειδή το ξέχασες στο ποστ
πρέπει να υπάρχει και η ίδια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ βάση.
( Μάλιστα αν υπάρχει ή ίδια πραγματική βάση και
κάποιος αθωωθεί, τότε δεν μπορεί να καταδικαστεί
για αδικοπραξία βλ. ΑΠ 322/2018, προεδρεύων ο Πέππας)
Σημείωση : Ο Αλεξ 71 είναι ευφυής,
δεν αναφέρομαι σε αυτόν, όταν
κριτικάρω τους δικηγόρους.
Ξαναλέω. Ο ΧΡΥΣΟΣ (οι ράβδοι κοινός) ήταν στα υπόγεια της ΤτΕ. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕΙ ΧΡΥΣΟ. Τόσο απλά. Πιο απλά δε μππρώΠροπολεμικά όλες οι μεγάλες τράπεζες σε όλες τις χώρες είχαν καταθέσεις εκατομμυρίων σε χρυσά νομίσματα της εποχής αλλά και σε ράβδους χρυσού!
Αυτό που παραθέτεις αναφέρεται μόνο στον χρυσό της Τράπεζας Ελλάδος και όχι στην Εθνική Τράπεζα!
Επίσης, σε σχετικό έλεγχο μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ανακαλύφθηκε ότι ένα μεγάλο μέρος από τον χρυσό της Ελλάδας έλειπε από τα ταμεία, χωρίς ποτέ να δωθούν για αυτό πειστικές εξηγήσεις!
Μπορεις να παραστησεις και τον δικηγορο μεσω του γκουγκλ ρε τύπερε αλεξ ελεος μεχρι κ στο ιντερνετ να ψαξω άλλα θα βρω
στην αμερικη δλδ που πολλες αποφασεις περνονται με βαση δεδικασμενα αφορουν τους ιδιους διαδικους?
ελεος
το δεδικασμενο είναι αποφαση που περνει την μορφη νομου κ μπορει να χρησιμοποιηθεί κ σε αλλες ιδιου τυπου υποθεσεις
ειλικρινα ελεος στην εποχη του ιντερνετ ζουμε μπορυμε κ να το γκουγκλαρουμε
[URL unfurl="true"]https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B4%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF[/url]
www.e-nomothesia.gr/nomikes-plirofories/pote-telesidikes-apophaseis-apoteloun.html]https://www.e-nomothesia.gr/nomikes-plirofories/pote-telesidikes-apophaseis-apoteloun.html
[/url]
ρε φιλε χαζος εισαι η τον χαζο παριστανεις?τυπε για ριξε μια ξηγα, αυτο το κολπο να δανειζονται με μηδενικο επιτοκιο πως το καταφεραν οι φριτσιδες αφου οπως μας ενημερωνεις στην πραγματικοτητα ειναι υπερχρεωμενοι και διαλυονται? Μην αναφερεις Εβραιους η Μασονους μονο πλιζ.
Κατα δευτερο, ειπες υπαρχει ισολογισμος της ΕΤΕ που δειχνει κατι. Ε δειξτον και σε μας. Τι χρειαζονται οι αμπελοφιλοσοφιες? Δεν ειναι κατι πολυπλοκο, πας και μας λες να εδω το λεει
Θα έχω απάντηση από τον τραπεζικό
συγκεκριμένη
Τη δεκαετία του 90 ΔΕΝ ήταν εύκολο
να βγάλεις λεφτά έξω, αν ήσουν
απλός καταθέτης. Τέλος.
ρε φιλε χαζος εισαι η τον χαζο παριστανεις?
ο μεσος ορος δανισμου των κρατων στην ευρωπη είναι κατω από 1% αρα μηδενικο(καποια στιγμη ειχε κ με αρνητικο επιτοκιο ) ακοαμ κ τα ποιο συστημικα μμε το ελεγαν κ σου δανιζε εσενα με μορφη εγγυήσεων με 3-4$ δλδ ελεος κ μετα μου λες εσυ για σοβαρες συζητήσεις?
μηπως πρεπει να μου πεις η ελλαδα σαν κρατος μελλος της εε κ του νατο σε πια νομικη πλευρα σε τετοια θεματα υπάγετε?Μπορεις να παραστησεις και τον δικηγορο μεσω του γκουγκλ ρε τύπε
Τωρα αν σου πω οτι στο αγγλοσαξονικο δικαιο λειτουργει διαφορετικα η εννοια της "νομολογιας" (οχι με ακριβολογια "δεδικασμενου") και οτι η νομολογια ειναι δεσμευτικη και για μελλοντικες υποθεσεις, θα το αντιληφθεις?
Αν σου πω οτι το ελληνικο δικαιο ειναι γαλλογερμανικο και οχι αγγλοσαξονικο και η νομολογια ΔΕΝ αποτελει πηγη δικαιου, θα με αντιληφθεις?
Πρεπει να πω πολλα ακομη για να καταλαβεις οτι δικηγορος προφανως δεν μπορεις να γινεις απο το γκουγκλ και να αφησουμε αυτην την τραγικη συζητηση ??
Ε αφου ειναι απλα τα πραγματα ας το αφησουμεμηπως πρεπει να μου πεις η ελλαδα σαν κρατος μελλος της εε κ του νατο σε πια νομικη πλευρα σε τετοια θεματα υπάγετε?
κ ταυτόχρονα να μας πεις τι οριζουν τα καταστατικα του?
γιατι με διεθνες δικαιο πχ τα σκοπια είναι παρανομο εκτρωμα κ όχι κρατος που δημιουργηθηκε λογο ξενης επέμβασης σε κυριαρχο κρατος
Όμως ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ αναγνωρίζεται κ ταυτόχρονα η εννοια δεδικασμενο υσχιει σε αυτό αφου ταυτόχρονα δεν αναγνωριζει σύνορα αλλα περιφερειες το ιδο κ η εε
αρα μπορει στην ελλαδα να μην είναι αποδεκτο σαν δεδικασμενο στο νατο εε που εισαι κ τα αναγνωρίζεις είναι απλα τα πραγματα
κ η ελλαδα λογιστικα εχει 4.5% πλεονασμαΣοβαρη συζητηση με καποιον που δε ξερει ουτε τα βασικα περι δικαιου ( αστικο/κοινο δικαιο) η τα βασικα περι οικονομιας (το επιτοκιο ειναι συναρτηση του ρισκου) δε μπορει να κανει κανεις, οποτε ναι σε παιρνω στη πλακα.
Οταν λες οτι η Γερμανια με 64% λογο χρεους προς ΑΕΠ (η Ελλαδα εχει 180%) ειναι 'υπερχρεωμενη' φυσικα θα σε παρω στη πλακα, τι περιμενεις?
εγω νομικος δεν είμαι αλλα διαβαζω κ μαλιστα πολύΕ αφου ειναι απλα τα πραγματα ας το αφησουμε
Ειναι και αργα
Εγω ο,τι ειχα να πω το ειπα
"Το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών της Γερμανίας σχεδόν διπλασιάσθηκε, στα 30,2 δισ. ευρώ(34 δισ. δολάρια), το μεγαλύτερο της τελευταίας διετίας. Το εμπορικό ισοζύγιο έδειξε πλεόνασμα 20 δισ. ευρώ τον Μάρτιο, αυξημένο έναντι του πλεονάσματος, ύψους 18,7 δισ. ευρώ του Φεβρουαρίου."
Τα πλεονάσματα που λέμε. Μόνο στο εμπορικό ισοζύγιο για έναν μήνα είχε πλεόνασμα 20δις ευρώ και κάποιοι λέμε "που θα βρει 90 δις να μας δώσει" (που δεν είναι 90 δις είναι 10 βάση το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους).
Καλα κάνεις και διαβαζεις και σου συνιστω να συνεχισειςεγω νομικος δεν είμαι αλλα διαβαζω κ μαλιστα πολύ
μπορει να μην είμαι σε θεση να εξηγησω καποια πραγματα αλλα αυτό δεν σημαινει ότι αυτά δεν υοαρχουν
εσυ που εχεις σπουδασει εχεις γνωσεις εισαι τοσο τελειος σε αυτό που κανεις
γιατι δεν ψάχνεσαι αλλα καθεσαι με παροπιδες κ μιλας για την νδ?
κ ταυτόχρονα δεν καθεσαι να αναλυσεις το τι γινετε γυρω σου?
εσυ τι νομιζεις για τους ξενους είναι όλα ελα μωρε μια υπογραφη είναι?